ο Λούα Λούα δεν έπαιζε???? :s6vhaha:
Μπράβο πάντως στην Τότεναμ!!!! τεράστιο σκορ!!! αλλά το ΝΟΒΑ προτίμησε να δείξει την Στόουκ με την Πόρτσμουθ.....
Printable View
ο Λούα Λούα δεν έπαιζε???? :s6vhaha:
Μπράβο πάντως στην Τότεναμ!!!! τεράστιο σκορ!!! αλλά το ΝΟΒΑ προτίμησε να δείξει την Στόουκ με την Πόρτσμουθ.....
Τότεναμ-Γουΐγκαν 9-1, 5 γκολ ο Ντεφόε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπραβο μωρη ομαδαρα...5 τεμαχια ο μαυρος.
Τι 9-1 ρε? Φιλικό έπαιζαν?
θα ηθελες...
ε ναι ρε καλα εκαναν,οι πορνοτενιες παιζονται μετα τις 12 το βραδυ:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Βλέπω τώρα το ματσάκι γιατί δεν το είδα και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι είναι πολύ κρίμα ΑΥΤΗ η ομάδα να μην παίζει φέτος Τσάμπιονς Λίγκ και να παίζουν κάτι άλλα σούργελα!
οταν λες σουργελα θα εννοεις την μανστεστερ ε?
Δεν εννοώ μόνο τις Αγγλικές ομάδες του Τσου Λου.. :whis:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
το καταλαβα ρε..πλακα κανω....
Ε δε γίνεται να παίζουν 10 ομάδες από κάθε χώρα. Ας πάρει κάνα πρωταθληματάκι (ή έστω την τέταρτη θέση) και ας παίξει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μόλις ισσοφάρισε η Τότεναμ την Άστον Βίλα σε 1-1 στο 77' με ένα εκπληκτικό γκολ του αμυντικού Ντόουσον! Τον εκτέλεσε! :wor:
1-1 τελικό σκορ..
Στο φινάλε έχασαν από μία τεράστια ευκαιρία και οι δύο ομάδες. Για την Βίλα εκπληκτική ανάποδη κεφαλιά του Εμίλ Χέσκεϊ που πέρασε ξυστά πάνω απ' το οριζόντιο.. Για την Τότεναμ, φοβερό σουτ του ΝτεΦόε λίγο έξω απ' το αριστερό δοκάρι.
κριμα ρε γαμωτο..παμε μωρη ομαδαρα γερα.
Το θαυμασμό για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας του, εξέφρασε με δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της Τότεναμ, ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος, επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους το Σάββατο, στην αναπάντεχη ήττα των '' Σπιρουνιών'' με 1-0 από την Γούλβς μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", μετά από τρίμηνη αποχή λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στην περόνη, τον περασμένο Αύγουστο.
«Η υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτική. Σημαίνει πολλά για μένα η αγάπη του κόσμου και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό», δήλωσε ο Μόντριτς και συμπλήρωσε:« Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και απογοητευμένος για την ήττα. Είναι πάντα δύσκολο όταν γυρίζεις μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επανέλθω στην κατάσταση που βρισκόμουν».
Τον τελευταιο καιρο εντυπωσιαζει και συνεχεια ανεβαινει!
Το γκολ που έβαλε ο Παβλιουτσένκο σήμερα ήταν όλα τα λεφτά!!!
ελα μωρη ομαδαρα...
τι λιβερπουλ τι μαντσεστερ τι αρσεναλ....
μονο τοτεναμ απο αγγλια..
η αλλες ειναι για τον πεοντα..
με μια μικρη εξαιρεση την αρσεναλ.
Τα χρειαστηκε λιγο αλλα λεμε τωρα....
εδωσε ο μαλακας ενα πεναλτι στο 95....δεν δινεται ρε πουστη μου και μας καταδικασε σε επαναληπτικο.