Κλαίω απλά, το έιχα ξεχάσει ότι το πιο έγκυρο μέσο είναι οι επίσημες τοποθέτησεις της ΠΑΕ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Κλαίω απλά, το έιχα ξεχάσει ότι το πιο έγκυρο μέσο είναι οι επίσημες τοποθέτησεις της ΠΑΕ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οχι, είναι τα σάιτς του κάθε πικραμένου.
λοιπον μαγκες εκανα μια συνοψη για τα οσα λετε τις τελευταιες δυο μερες και εχω να σας θυμισω πως το Ρεντ στορ ανηκει στο μαρινακη,αν θυμαστε καλα υπαρχει και σχετικο δημοσίευμα σε καποιο σαιτ,το αγορασε ο βαγγελας όταν ανελαβε το θρυλο.
οποτε όταν αλλαξουμε εταιρεια πιστευω ότι οι αλλαγες στη μπουτικ θα γινουν στανταρ και θα είναι και φανερες.....βεβαια ποιος περιμενει εννια μηνες για τι νεα φανελα,όπως επισης και για νέο χορηγο όπως εχουν αναφερει διοτι η γιουνισεφ θα παει στο πισω μερος.....εγω ένα πραγμα ξερω,αμα πουλιεται η φανελα ένα κατοσταρικο το κομματι εκει να δω γκρινια που θα βγαλουμε ολοι ομαδικως!!!!!
οχι φιλε δεν πιστευω να κανει πανω απο 60 ευρω και παλι θα αξιζει αλλα λογικα θα ειναι πιο φθηνη απο πουμα!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpampas me 2 gavrous [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpampas me 2 gavrous [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καταστημα στο γηπεδο Καραισκακη RED STORE ΘΡΥΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
Καταστημα στο Μοναστηρακι ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΥΓΔΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (Franchise)
Ο Μαρινάκης έχει αγορασει την ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ. και καποιο μεριδιο απο την ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ καμια σχεση με τα RedSTORE.
ΥΓ Δεν ειμαι εφοριακος...
Ακομα μερικες ωραιες (κατα τη γνωμη μου) εμφανισεις ερυθρολευκες της adidas της ομαδας που απεκλεισε εχθες ο ΑΠΟΕΛ της Aalborg BK οποτε εχουμε ελπιδα για κατι καλο του χρονου !! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πάνο, αμα το θέμα πήγαινε στον ρομαντισμό, η φανέλα και το σήμα θα ήταν ίδια και απαράλλαχτα για μιά ζωή, γιατί, έτσι είναι η ιστορία - έτσι το βρήκαμε και έτσι να μείνει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AIIZ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οι αλλαγές των σχεδίων, έχουν γίνει για την κονόμα και μόνο.
Κατά τη γνώμη μου, αυτές που έχουμε τώρα της PUMA είναι πολύ πιο ωραίες κι απ' τις 3. Εγώ σας το λέω από τώρα, που περιμένετε πως και πως, από το κακό θα πάμε στο χειρότερο, θα με θυμηθείτε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stou8 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Φιλε panahs7 κ γω το φοβαμαι...γιαυτο εγραψα κιολας οτι εχουμε ελπιδα...εμενα προσωπικα αυτες οι 3 μου αρεσαν κ ελπιζω σε κατι αναλογο αλλα οι πιο πολλες που βγαζει η adidas ειδικα με ριγες καθετες δεν μου αρεσουν.Ασε που κ σε πολλους εδω μεσα το ριγες σε ριγες μας χαλαει!Δεν μπορω να πω οτι η Puma μας εχει βγαλει μονο χαλια εμφανισεις ειδικα τις 3 τελευταιες εξερουμενης της φετινης που κακως εμεινε η ιδια μου αρεσαν αρκετα!Καλα κ στο παρελθον εχει βγαλει κιαλλες ωραιες.Στην Adidas ειμαι περιεργος να δω την 2η κ την 3η πιο πολυ να δω τι χρωματα θα μας πλασαρουν.Παντως η πρωτη που ανεβασα μου κανει πολυ Θρυλαρα με το SIEMENS Mobile επι εποχης UMBRO που κ αυτη μας εβγαλε απιθανες εμφανισεις κατα τη γνωμη μου!
μαγκες μην το ψαχνετε δεν παιζει η εμφανιση της φουμα να ειναι καλυτερη απο αντιντας...μπορει να μην βγαζει πολυ εντωπωσιακες εμφανισεις με ριγες ωστοσο σιγουρα θα κανει τν διαφορα η αντιντας..ειδικα στν δευτερη και την τριτη εμφανιση...
Και τι μας νοιάζει η 2η και η 3η; Η ερυθρόλευκη μας "καίει" συνήθως. Και προσωπικά τα βρίσκω απωθητικά τα σχέδια της Adidas για ομάδες με ρίγα. Ας πηγαίναμε στη Nike ή στην Umbro (που είναι κορυφή στις ρίγες) αφού θέλαμε να αλλάξουμε εταιρία...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ροδος7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εμενα βασικα μ ενδιαφερει η 2η και η 3η κι επισης ολα τα προιοντα που θα βγαλει η αντιντας! Εφοσον γυμναζομαι, σορτσακια και μπλουζακια με τη ποιοτητα της αντιντας και τον εφηβο πανω, θα ναι σουπερ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Αν αρχίσουμε να λέμε ο καθένας τι μάρκα ρούχα θέλει να φοράει και βάση αυτού να κινείται το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ ωραία συζήτηση θα κάνουνε. Α παράτα μας ρε Μαργαρίτα!ppnxoxo :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εμενα και nike μια χαρα θα μου εκανε!
Παντως εγω βολευτηκα, εσυ φαε τα λυσςακα σου τωρα ppnxoxo :s6vhaha:
Sent from my iPad using Tapatalk
καταρχην δεν ξερουμε ακομα τι σχεδιο θα βγαλει η αντιντας κατσε να γινει και θα πεις την γνωμη σου..παντως μην πιστευεις οτι θα ειναι καμια μαπα απλα με ριγες δε εντυπωσιαζειΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
η αντιντας αλλα δεν ειναι και ασχημες..ωσο για την 2 & 3 εμφανιση θα πρεπει να σε νοιαζει γιατι ευρωπη χρησιμοποιουμε αρκετα τν δευτερη εμφανιση
Η παγκόσμια πρωτοτυπία. Να είμαστε η μοναδική ομάδα που φοράει τις περσινές φανέλιες. Και τσαμπιόνι λέμε παίζουμε. Στα παπάρια μας. Είσαι στο μυαλόοοοοοο... ουγκ.
Παιδιά γεια σας, είμαι καινούριος στο forum. Τα πράγματα ειναι απλά. Ο Βαγγελας συμφώνησε με adidas, η puma στράβωσε(λέμε τώρα) και προτίνε μαπα σχέδιο. Ο χοντρός τα πήρε και για να μην πληρώσει Ρήτρα απλά περιμένει να τελειώσει το συμβόλαιο (αχ ρε πιτσαδορε...) Πάντως ούτε του τερματοφύλακα το σχέδιο θα αλαξει(ο Μεγερι ανέβασε φώτο με τα παρασκήνια της νέας φωτογράφισης...
Καλωσόρισες, καλά ποστ να έχεις!
Δεν πιστεύω ότι θα βγάλουμε άκρη και ποτέ, τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί η επόμενη εμφάνιση, όπου και μάλλον αφού έχει λήξει η συνεργασία, θα μπορούν να ειπωθούν και ορισμένες λεπτομέρειες, για τις οποίες ΑΝ υπάρξει σχετική ερώτηση, δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα έχουμε διεξοδική ανάλυση των γεγονότων.
Κάτι γενικότερο, τώρα: Το ότι πολλοί κάνετε σεφτέ στο φόρουμ, στο συγκεκριμένο θέμα, μου κάνει λίγο εντύπωση, αλλά από την άλλη, καλά που είναι και αυτό και παίρνουν πολλοί το θάρρος να γράψουν μία πρώτη άποψη.
Πραγματικά δεν βλέπω καμία λογική στο να προτείνει μάπα σχέδιο μια εταιρεία. Εστω κι αν έχει στραβώσει που προτιμήθηκε μια ανταγωνιστική για την επόμενη χρονιά. Δηλαδή η Πούμα προτίμησε να χάσει λεφτά φέτος απ' τις πωλήσεις που θα έκανε, μόνο και μόνο για να βιώσει την υπέρτατη ντροπή ο Αμπντελαουί μπαίνοντας στο Βιθέντε Καλντερόν με την περσινή φανέλα.
Εχει καμία λογική το παραπάνω?
Θα είχε λογική αν μιλάγαμε για 6χρονα πιτσιρίκια που το ένα προτιμάει να σπάσει το βάζο με τη μερέντα στο πάτωμα, για να μη φάει ο άλλος, έστω κι αν μένει κι αυτός χωρίς κοκό. Αλλά εδώ μιλάμε για εταιρείες κι όχι για τον Κλούβιο και τη Σουβλίτσα.
Αν έκανε κουμάντο ο Γλου, θα μπορούσα να το πιστέψω και αυτό... Μία πιθανότητα, θα υπήρχε, έστω και αμυδρή.
Να κάνανε σα μαλακισμένα τώρα, κοτζάμ Γερμανοί, δεν τους το έχω, είναι αλήθεια: Άσε που παίζει, τα μισά χρόνια που έχουμε επίσημο χορηγό αθλητικής ένδυσης, να είναι αυτοί και δεν είναι και συνεχόμενα, άρα δεν τους κόβω για τόσο τρόμπες να θέλουν να κόψουν κάθε γέφυρα επανόδου στο μέλλον, με έναν σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός και από την άλλη, δεν βλέπω να συμφέρει και αντιστρόφα.