Έλεγαν ότι είχε κάνει με τη Β' ομάδα της Σεβίλλης που είναι νεοφώτιστη στην 3η κατηγορία της Ισπανίας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Έλεγαν ότι είχε κάνει με τη Β' ομάδα της Σεβίλλης που είναι νεοφώτιστη στην 3η κατηγορία της Ισπανίας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
για τα μάτια του κόσμου εγώ ξέρωΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κοντρολάρει και κρατάει μπάλα με πίεση, αλλά δε βγάζει συνεννόηση με κανέναν...
θεωρω αυτη τη στιγμη καλυτερος του κουκουρουκου που παιζει βασικος
Μπήκε και η μπάλα δεν ξεκόλλαγε απ' την πλευρά του. Μόνιμα εκτός θέσης, καμία βοήθεια αμυντικά. Φανερά εκτός γενικού κλίματος της ομάδας.
Δεν έχω ιδέα γιατί δεν έβαλε τον Γκάρι στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαντάζομαι είχε θέμα ακόμα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Για κράτημα μπάλας και γιατί είχε στο μυαλό του να βάλει και τον Μπα, ωστε να χτυπήσει απ' τα στημένα. Έχει καλό πόδι ο ΧοντρόνιΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έτοιμος πλέον να δείξει ότι δεν περιμέναμε πως και πως να έρθει έστω και δανεικός.
Και μετά θα λήξει ο δανεισμός αλλά δε βαριέσαι.
ΚΑΛΟΣ. Ξέρει μπάλα, ξέρει να κάνει κινήσεις και τι να κάνει και πότε. Φανέλα στο σπίτι.
Να τον δουμε κι αλλο,βοηθησε σημερα.Εχει ποιοτητα.
μαζι με γκαρι νομιζω πρεπει να μοιραζονται την θεση πλεον
Ίσως η αλλαγή της μυϊκής του μάζας έχει επηρεάσει τον τρόπο που πασάρει... Θα το βρει - έχει κάνει το δύσκολο.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εβαλε ενα απλο γκολ για εξτρεμ επιπεδου Ολυμπιακου κι ομως μας φαινεται μαγικο. Ευγε! Ειχαμε να δουμε κατι τετοιο 2 χρονια. Μακαρι να εχει συνεχεια.
Εγώ γουστάρω που τρέχει και πιέζει κιόλας.
Καλος φαινεται ο Λονι Ροπεζ.:s6vhaha: Μακαρι να συνεχισει ετσι,γιατι τα ξετρεμ μας εδω και χρονια ειναι για κλαματα...Ονιεκουρου δε θελω να ξαναδω.
Ξερει μπαλιτσα παντως.
Ο Σταύρος τον πίστεψε πρώτος, εγώ πάλι δε μπορούσα να ξέρω τί είχε σκοπό να κάνει.
Από τη στιγμή που δούλεψε το κορμί του, δύσκολα δε θα μας δείξει κάτι καλό στη συνέχεια.
Περιμένω βέβαια λίγο καλύτερη ομαδικότητα.
Από ό,τι είδαμε σήμερα, αν είναι κάποιον να περιμένουμε να μας δείξει κάτι φυσιολογικό από τους ακραίους δημιουργικά, μόνο αυτός είναι.
Εγω πιστευω και τον Γκαρι.Οταν δεν ειναι τραυματιας.Αν δεν τραυματιζοταν καθε 2 μερες,δε θα πηγαινε να παιξει στα Εμιρατα.
Καλά και άλλοι πιστεύουν στους Ανδρομέδιους - δε το κάνουμε θέμα, αλλά τουλάχιστον εσύ τον έχεις δει και τρία ημίχρονα...