να με συμπαθάτε αλλά εγώ θέλω την κούπα!
σε 10-15-20....100 χρόνια, το ντάμπλ θα τους τρίβω στην μούρη και ούτε κι εγώ θα θυμάμαι αν παίξαμε καλά ή όχι!
Printable View
να με συμπαθάτε αλλά εγώ θέλω την κούπα!
σε 10-15-20....100 χρόνια, το ντάμπλ θα τους τρίβω στην μούρη και ούτε κι εγώ θα θυμάμαι αν παίξαμε καλά ή όχι!
Θυμάστε το χάλι του πρώτου ημιχρόνου με τον Άρη στον τελικό της Πάτρας; Οχι
Πρώτα κούπα, μετά να τους διαλύσουμε με καμμία 5-αρα και στο τέλος μπάλλα
A αυτό έγραψες? Χαχα, σωστά! Μα τι πρόσεξα?? :whis:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
η σωστή σειρά είναι πρώτα κούπα, μετά 5αρα, μετά μπάλα και μετά ευρωξεφτύλα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ενώ θα έπρεπε να είναι πρώτα μπάλα και μετά ότι κάτσει. Γιατί τα ματάκια μας ανοίγουνε όταν βλέπουμε κανένα ματσάκι εξωτερικού σα γιατρικό στο χάλι μας.
Τελικά μας αρέσει το ποδόσφαιρο και μάλιστα να το παίζει η δική μας η ομάδα, ή μας αρέσουνε οι κούπες που ούτε στα χέρια μας δε τις πιάνουμε , ούτε αποτιμώνται σε λεφτά δική μας δόξα μπονους ή ότι άλλο οφέλημα.
Έλεος βρε παιδιά το μόνο που ζητά ο φίλαθλος είναι δυο ημίχρονα όμορφο θέαμα φάσεις να ξεφύγει και όχι να καρκινιάσει με κλωτσοσκούφι.
Ο κόκαλης ο βαλβίδας ο κάθε παίχτης θέλει κούπες για το βιογραφικό, το γινάτι ή να γεμίσει τη πορτοφόλα του. Εμείς οι στερημένοι που κολάμε. Εκτός άν η μειονεξία μας να δούμε καλό ποδόσφαιρο μας έχει κάνει κουποθήρες άνευ ανταλλάγματος....
Την κουπα με χαλια μπαλα και τζουφιο πεναλτι στο 150'.
....την κούπα στα χαρτιά, μετά από ένσταση ώστε εκτός από ηθική πρωταθλήτρια να γίνει και ηθική κυπελλούχος η δικέφαλη η κότα:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ότι και να λέτε μετά το προχθεσινό μας χάλι έχασα κάθε ενδιαφέρον για αυτό το ματς. Εντάξει, την θέλω την κούπα αλλά δε θα σκάσω κιόλας εάν δεν την πάρουμε.
Για μένα το σημαντικότερο είναι άλλο. Βλέπω τους τελικούς κυπέλλων πολιτισμένων ποδοσφαιρικά χωρών και τους χαίρομαι. Όλα είναι μία γιορτή. Χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο, τη συγκίνηση, το θέαμα, τα γκολ. Και στο τέλος όλοι μαζί οι φίλαθλοι χειροκροτούν τόσο το νικητή όσο και τον ηττημένο. Και δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό.
Εδώ? Αφήστε καλύτερα. Και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει απονομή εάν δεν αδειάσουν πρώτα οι κερκίδες των ηττημένων. Αρρώστια.
Θα πάρουμε και το κύπελλο αλλά...με σούπερ μπάλα με σκορ 4-0 να μην ξέρουνε από τους ήρθε (γιατί έχουνε συνηθίσει να παίζουμε χάλια τώρα τελευταία και θα πάθουνε ταράκουλο με την καλή μας απόδοση)!!!!
Δεν είν' κακό να ονειρεύομαι ε?!?!? :rollingeyes: :cool: :whis:
Και μετά ο μέγας ΑΡΔ και παλιοχαμούρης, αρχιμαλάκας Χελάκης θα αρχίσει τα γλειψίματα σε Σώκρατες, Βαλβέρδε και παίκτες του Ολυμπιακού για την ποιότητα, την εμπειρία, την κλάση την ανώτερη και όλα τα εμετικά των κλασικών παλιάτσων ΑΡΔ!!!
Πολλές κακές λεξεις..δε το περίμενα, λοιπόν θα κανονίσω για εισιτήρια γιατί στο Στάδιο έχω να πάω απ'όταν τους είχαμε γα**σει κι αυτούς και το Βασσάρα με 4-3!(τι θυμήθηκα τώρα).Οσο για τις κάτά Χελάκειον θεωρίεςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JDANCER7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
προσωπικά τις έχω για τα ΑΡΧΔ μου,ο γιός μου που είναι 7 χρονών λέει πιο
σοβαρά πράγματα απο ένα βόδι με μούσια(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ)
Τι σου φταινε τα βοδια ρε Θοδωρη πεντανοστιμα ειναι...
Καλά ρε πρόεδρε πάλι στο ..φαί το μυαλό σου!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από karytheod [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ενα θα σου πω Θοδωρη!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από karytheod [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ημουν μεσα στην 7 γιατι δεν εβρισκα εισιτηρια και βρηκα απο ενα συνδεσμο!!
Ειχα τρελλαθει σε αυτο τον αγωνα και γυρισα με μια φωνη αλλο πραγμα (που εγω δεν μιλαω καθολου στο γηπεδο).
Τι ματσαρα ηταν αυτη!!!
Τι γκολαρες του Αλεξανδρη, και ο μονος αγωνας που θυμαμαι τον Πατσα με το γκολ.
Δεν λεω βεβαια για το μεγαλο αρχηγο!!
Αν μπορουσε ο Βασσαρας ακομα πεναλτι θα σφυριζε!!
Το καλυτερο ματς που εχω δει στο γηπεδο!!
Ημουνα στο γήπεδο με 2 κολλητούς και μετά ο ένας μας είχε τραπέζι σπίτιΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
του γιατί γιόρταζε η γυναίκα του(Ελένη)που ήταν και Αεκτζού!Είχε πάει και η γυναίκα μου-άλλη Αεκτζού-οπότε τούς λέω δε μπορούμε να γυρίσουμε με άδεια τα χέρια ,οπότε παίρνω κηδειόχαρτα,μπανάνες και πάμε σπίτι,αρχί
ζουμε τα συνθήματα ΕΤΣΙ Γ***ΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ και διάφορα ..εντάξει μετά απο 1 βδομάδα ξαναμίλησα με τη γυναίκα μου!
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Ρε συ ειχα βαλει κηδιοχαρτα εξω απο την πορτα του γραφειου μου στην εταιρια!! (Απο αυτα που πουλαγανε εξω απο το γηπεδο ετσι)
Ρε συ μιλαμε ηταν πρωτη φορα και τελευταια που εκανα τετοια καφριλα!!
Ακομα εχουν να το λενε στο γραφειο!!
Τις καφρίλες που έχω κάνει με τις δικέφαλες κότες ούτε με τους βάζελους!Θυμήσου το 6-1 στο κύπελλο με τα συνθήματα στο ΡουφαΑτζαμίδη!Ωραίες εποχές καθαρά Ολυμπιακές:)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Λοιπόν θέλω την κούπα με κάθε τρόπο. Τέλος.
Με νοιάζει και με καίει δεν θέλω να τη χάσουμε.
Για την καημένη την αεκούλα και τα κατεστραμένα της
που πιο κομπλεξικούς και μίζερους δεν έχω συναντήσει
στη ζωή μου.
Πάμε όλοι μαζί
Γ$%ώ της Α γ$%ώ της ΑΕΚ το λαόοοοο
γ$%ώ τον προ γ$%ώ τον προεδρό σας
γ$%ώ και την original
και το δικεφαλό σας.
:(-fingers-)::(-fingers-)::(-fingers-):
Υ.Γ. Λόγω των ημερών προσπάθησα να κρατήσω τα προσχήματα.
Επιφυλάσσομαι για αργότερα να εκφραστώ ελεύθερα:s6vhaha:
Αν κάτι μου αρέσει :) στις γαυρίνες ..είναι το λιμανίσιο που τουςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
βγαίνει,δηλαδή αν δεν ήταν Μ.ΒΔΟΜΑΔΑ πόσα κ********λα θα έβαζες
Ελένη;
Το εβλεπα στο θειο μου που ειναι ολοι χανουμια!!Παράθεση:
Με εσωσε η συγγενεια αυτο σου λεω μονο.
Να φωναζω μεσα στο σπιτι "Βαλτε τον Ηλια στο ρολοι να μετραει ποσα τρωει".
Πωπω βρε Θοδωρη να εισαι καλα μου εφτιαξες την εβδομαδα!!
Τι μου θυμησες!!
Ετσι λοιπον γουσταρω να τους διαλυσουμε!!
Θελω εκδικηση για τα περσινα!!
Θελω πολλα γκολ.
Σοκ και δεος στο ΟΑΚΑ!!!
Γεια σου ρε Ελενη μανατζερ μου, παλι καλα που εχω και σενα και τα γραφεις αυτα που δεν μπορω εγω!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χωσε Ελενη χωσε!!