Μη χάσεις να του τα χώσεις...:s6vhaha:
Printable View
Μη χάσεις να του τα χώσεις...:s6vhaha:
Σιγα μην αφηνα την ευκαιρια:s6vhaha:
Παντως ακομη ηχουνε στα αυτια μου οι δηλωσεις του μετα τη επιστροφη του στον Ολυμπιακο το 2004 οτι μετα τονΟλυμπιακο σταματαειppnxoxo
Παντα αξιοπιστος και συνεπης ο Σερβος...
...στα λεφτα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ασφαλως....Εντωμεταξυ με τον Αρη εχει συμβολαιο και τη νεα χρονια αλλα μπροστα στην κονομα δεν πολυνοιαζεται για το συμβολαιο..Και τον Ερυθρο Αστερα ητανε ετοιμος να πουλησει αλλα εκει δεν τον πολυεπαιρνε γιατι ητανε μολις λιγους μηνες που ειχε αναλαβει και ο Αστερας εχει βαρυτερο ονομα απο τον Αρη...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τον Αρη ομως ποιος το μαμει!!
Ας παει στο βαζελο. Σιγα τα ωα.
Καλημέρα σας,
Απο μικρός όταν έπαιζα με τα άλλα παιδάκια στο ιδιωτικό έτρωγα ξύλο και πολλές φορές δεν με παίζανε..
Μέσα μου γεννήθηκε η θέληση να τους εκδικηθώ. Ολους!
Ο μπαμπάς μου είχε φύγει απο το σπίτι γιατί έπιασε την μαμά μου στα πράσα με τον κηπουρό ο οποίος φορούσε (δεν θα το ξεχάσω) ΚΟΚΚΙΝΗ μπλούζα!
ήταν φανερο..ο κηπουρός ήταν Γαύρος..
Ετσι και εγώ έγινα ΠΑΝΑΘΑ! Μίσησα οτιδήποτε κόκκινο και μεγαλώνοντας η ΠΑΝΑΘΑ μου έδωσε πολλά επιχειρήματα για να ενισχύω την ειρωνία μου στην ζωή και τους άλλους..
Ειδικά αυτούς..τους γαύρους.
Η μεγάλη ιστορία της ΠΑΝΑΘΑΣ και οι αδικίες του κράτους και της διαιτησίας με έδεσαν ακόμα περισσότερο με αυτήν!
Αμέσως οργανώθηκα στην Θύρα 13 και μια δυο φορές μάλιστα βγήκα και στους δρόμους με παπάκια και τα τρελά αγόρια να δείρουμε Γάβρους στην Καστέλλα!
Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί μας όμως και τελικά γράψαμε συνθήματα στους τοίχους του κάστρου τους. Στον γυρισμό μας πετύχανε κάτι ξέμπαρκοι γάυροι που γυρνάγανε απο το μικρολίμανο και μας τα πήρανε όλα..αλλά δεν πειράζει!
Μετά? Ξαφνικά η οργάνωση μας έκλεισε! Μας έκλεισαν! Αυτοί! Οι κατάπτιστοι! Οι γάυροι φταίνε!
Ημουν τόσο λυπημένος που σταμάτησα να πηγαίνω στο ΟΑΚΑ όπως και πολλοί άλλοι και η ΠΑΝΑΘΑ έκοβε 500 εισιτήρια..
Μετά έκανα τον γίο μου το 97 και για κακή μου τύχη έγινε Ολυμπιακός! Αφού τότε ξεκίναγε το 7 σερί..
Πώς έγινε αυτό??? Δεν το αντέχω πιά να με κοροιδεύει και ο γιός μου
13 χρονών!
Παντού αδικία σε αυτή την ζωή..Μου έρχεται να αυτοκτονήσω μερικές φορές αλλά έχω ανακαλύψει πως πίνοντας μια μπύρίτσα "Θύρα 13" (απο τις συλλεκτικές που έχω) νιώθω καλύτερα!
Επιτέλους όμως ήρθε η ώρα να εκραγώ! Να βγώ στους δρόμους! ήρθε η ΠΕΚ!
Ναί! θα πάω στο ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ! Εκεί..με εκκατομύρια άλλους ΠΑΝΑΘΕΣ! Θα διώξω τους εγκάθετους που καταστρέφουν την τελευταία μου αξία στην ζωή!
Την ΠΑΝΑΘΑ!
Φτιάχνω ένα πανό που έλεγε "Τζίγγερ έφυγες!Los getz!" (μου άρεσε πολύ)
και βγηκα στον δρόμο να συναντήσω την λαοθάλασσα φορώντας την συλλεκτική 100αρα φανέλα μου!
Κατεβαίνοντας με το Τζίπ μου την Κηφισίας προσεξα οτι με κοίταζε ο κόσμος και γέλαγε..στεναχωρήθηκα γιατι δεν έβλεπα κανέναν άλλον με λάβαρα και εμφανίσεις..
Φτάνω στο Σύνταγμα με αλεργία στην σκόνη της Σαχάρας αλλά πεποισμένος πως θα με καταγράψουν όλα τα κανάλια να φωνάζω!
Είχα ενθουσιαστεί! Μερικοί στον δρόμο γελάγανε και με ειρωνεύτηκαν..αλλά τους αγνόησα. Για 1η φορά στην ζωή μου είχα σκοπό!
Ηταν όλοι εκεί! Δεν ήταν όμως εκκατομύρια..γύρω στις 5 χιλιάδες το πολύ..γύρω μου κάτι πρεζάκια και λίγδηκα πράσινα πλάσματα με κοιτάζανε περίεργα!
Κοιτάζω δεξιά αριστερά και ευχαριστησα το πράσινο θεό που δεν ήμουν λέτσος και θυμήθηκα να φορέσω την νέα μου κολώνια Guzzi by guzzi πρίν φύγω!
Δεν θα με πιστεψεις σου λέω για την μπίχλα μερικών!
Ομως κάτσε...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ? σκέφτηκα..:(
Κάνείς δημοσιογράφος..μόνο κάτι λαμόγια του DERBY και της ΠΡΑΣΙΝΗΣ (Η Πανάθα ανοίκει στον λαό της) μας βγάζανε φωτό.
Ξαφνικά..βγήκε κάποιος και λέει.."σπιτια σας ρεμάλια" και διαλυθήκαμε ησύχως..
Ευνουχισμένος για άλλη μια φορά τα μάζεψα και έφυγα..
Πάνω στο σκονισμένο μου τζίπ κάποιος είχε γράψει :"Ξεφτίλα ΠΑΝΑΘΑ μάζεψε την γυναίκα σου γιατι την βαρέθηκα"..
Καληνύχτα.
lo0o0l...poli kalo file m...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Λετε να του παει?
Και ήταν ανάγκη να ανοίξεις νέο θέμα για να γράψεις αυτό το ποστ; Υπάρχει θέμα για το βάζελο και καλύτερα να μεταφερθούν εκεί, σβήνοντας αυτό γιατί είναι κουτό.
Κάτι τέτοια συλλαλητήρια βλέπει [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] και ζηλεύει ή φαντάζεται ότι κάποια στιγμή θα κάνει κι αυτός το δικό του. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι τρίτο κόμμα, οπότε θα μπορούσε να γίνει μια διαδήλωση στα μέτρα αυτής του Παναθηναϊκού.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Άλλωστε και η Πανάθα «τρίτο κόμμα» είναι φέτος στο ποδόσφαιρο ή μάλλον όπως έγραφε κι ένα πανό στο Πεδίον του Άρεως «Finish Time: 10.499 days - Position: 3rd». Ο συμβολισμός του πανό έχει να κάνει με το χόμπι του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τα ράλι και τα αυτοκίνητα. Ο [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]βρίσκεται σε άσχημη position, πολύ πίσω απ' την pole. Τέτοια γιούχα δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τις εφημερίδες, στο κέντρο της Αθήνας μαζεύτηκαν από 8.000 έως 30.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη η διαφορά στα νούμερα, αλλά δεν φταίμε εμείς. Οι εφημερίδες έχουν μετρήσει με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία. Οι αντικειμενικές κάνουν λόγο για 20.000 (εκτός από τη μία που γράφει 25.000), η «κυβερνητική» (προσκείμενη δηλαδή στη διοίκηση του Τζίγκερ) αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της, ότι όλοι κι όλοι ήταν 8.000 (!). Ενώ, η εφημερίδα της... πράσινης αντιπολίτευσης λέει ότι 30.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν την Κυριακή το μεσημέρι συγκεντρωμένοι, με κασκόλ και πανό, φωνάζοντας συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
Όσοι κι αν ήταν (ακόμη και 8.000, που δεν ήταν σε καμία περίπτωση, πιο πιθανό νούμερο είναι το 25.000), ήταν πολύ περισσότεροι από αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (γύρω στους 5.000), όπως και περισσότεροι από το μέσο όρο των φιλάθλων (κάπου στις 9.500) που φέτος έβλεπαν την ομάδα του Παναθηναϊκού από κοντά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ότι έχει καταφέρει να μαζεύονται χιλιάδες περισσότεροι άνθρωποι για να τον κράξουν, από το να υποστηρίξουν την ομάδα. Και τον έκραξαν με έξυπνα πανό. Πάρτε μια γεύση:
«Βαρδινογιάννηδες πουλήστε, η μισή Ελλάδα σας μισεί και η άλλη μισή σας κοροϊδεύει». (Δηλαδή, η μισή Ελλάδα είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού; Κάτι δεν πάει καλά πάλι με το μέτρημα...)
«Τζίγκερ είσαι σπίτι; [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ». (Ζωή και κότα θα περνάει στη Χαβάη, κάτι πιο αντιτουριστικό σε προορισμό, δεν είχανε;) :s6vhaha:
«Έχεις ένα όραμα μεγάλο, αλλά πιο κάτω δεν πάει άλλο». (Ποτέ μη λες ποτέ...)
«Είσαι η μοναδική ντροπή σε 100 χρόνια ιστορίας» (Φαντάσου, ούτε οι δύο τεσσάρες από τον Ολυμπιακό δεν συγκρίνονται με τον πρόεδρο)
«Αδιάφορος, ανίκανος και κομπλεξικός, εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός» (ωραίο σύνθημα, έχει καλή ρίμα)
«Πούλα την ΠΑΕ, άχρηστε οδηγέ» (νύχτα το πήρες το δίπλωμα;)
Α, να μην ξεχάσουμε: Στο συλλαλητήριο ήταν και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές της πράσινης οικογένειας. Και να φανταστείτε, ότι μετανάστες Πακιστανοί, Ινδοί και Ιρανοί ήταν όλοι εκεί, ανακατεμένοι με το πλήθος. Ότι ο Τζίγκερ θα ένωνε τον Γεωργιάδη με τους μετανάστες, δεν το περιμέναμε...
Πλησιάζει στην Παιανία ο Μπάγεβιτς
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την Κυριακή... άνοιξε την πόρτα σε ενδεχόμενη πρόταση του Παναθηναϊκού και απ' οτι φαίνεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πήρε το "μήνυμα" και είναι αποφασισμένος να κάνει την κίνηση του.
Το συλλαλητήριο της Κυριακής αλλά και οι αποδοκιμασίες εις βάρος του Πεσέιρο στον αγώνα με τον Άρη βάρυναν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα στην Παιανία, όμως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται πλέον να είναι αποφασισμένος ν' αντιστρέψει το κλίμα, αρχίζοντας απο την θέση του προπονητή.
Απο την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πως ο Πεσέιρο μετράει μέρες στους "πράσινους", όπως ήταν αναμενόμενο, το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον τεχνικό του Άρη να... ανοίγει την πόρτα στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.
Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, η απάντηση του περισσότερο "άναψε φωτιές" παρά έσβησε: "Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και τους στόχους της. Κανείς δεν μου έχει κάνει πρόταση. Αν μου κάνει, πρώτα θα απαντήσω στην ομάδα και μετά σε εσάς. Δεν θέλω να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. Σε σενάρια και υποθέσεις δεν απαντάω".
Ο "Ντούσκο" λοιπόν έστειλε το "μήνυμα" και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αυτή την φορά δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δείχνει πεπεισμένος οτι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο, ενώ στην "πράσινη" ΠΑΕ έμειναν ικανοποιημένοι απο την απάντηση που έδωσε ο Μπάγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου.
Όπως προείπαμε έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Πεσέιρο και μετά το τέλος των play-off (αν διεξαχθούν) θα γίνει η επίσημη επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Τζίγγερ είχε τη δυνατότητα να φέρει τον Μπάγεβιτς το περασμένο καλοκαίρι στην Παιανία, αλλά δεν το έπραξε, διότι είχε δύο σημαντικούς προβληματισμούς. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν ήταν σίγουρος εάν ο Ντούσκο θα τύχει της αποδοχής της πλειονότητας του κόσμου και δεν επιθυμούσε να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ των φιλάθλων και δεν είχε πλήρη εικόνα για το εάν η δουλειά του εξακολουθεί να βρίσκεται κορυφαίο επίπεδο, μιας και το μέγεθος του σερβικού πρωταθλήματος δεν είναι ανάλογου δείκτη δυσκολίας με το ελληνικό.
Αυτοί οι προβληματισμοί πλέον δεν υπάρχουν. Ο Μπάγεβιτς απέδειξε στον Αρη ότι δεν έχει χάσει τίποτα από την αίγλη του, ενώ όσον αφορά τον κόσμο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, πιθανός ερχομός του στην Παιανία θα τους δώσει αισιοδοξία και θα τους συσπειρώσει γύρω από την ομάδα.
Εκτός όμως απο την αλλαγή κλίματος που θα φέρει ο ερχομός του Μπάγεβιτς υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που είναι υπέρ του τεχνικού του Άρη. Διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να χειριστεί καταστάσεις υπό πίεση, δεν λυγίζει στο άγχος του πρωταθλητισμού, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και οι ομάδες του έχουν καταφέρει κατά κοινή ομολογία, άλλη περισσότερο και άλλη λιγότερο, να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.
"Ψάχνονται" στον Άρη
Όσον αφορά τους "κίτρινους" είναι αλήθεια οτι η δήλωση του Μπάγεβιτς δεν τους ενθουσίασε. Ο Άρης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Μπάγεβιτς (κλειστό, όχι με οψιόν), η διοίκηση και ο κόσμος δεν έχουν κανένα παράπονο απο την δουλειά του. Όμως, μετά την Κυριακή κάποιοι παράγοντες των Θεσσαλονικέων προσπαθούν να... αποκρυπτογραφήσουν την δήλωση του "Πρίγκιπα"¨και να καταλάβουν ποιες είναι οι σκέψεις του την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Πάντως, είναι αλήθεια οτι τα υψηλόβαθμα στελέχη του Άρη δεν φαίνονται ν' ανησυχούν, καθώς ισχυρίζονται οτι δεν έχουν δείγματα γραφή απο τον Ντούσκο οτι θέλει ν' αποχωρήσει απο την ομάδα, ενώ δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι απο το έργο του και απο το γεγονός οτι ήδη έχει ξεκινήσει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν (η προετοιμασία θα γίνει στο Ζέεφελντ).
Ημέρα συσκέψεων, τρεις στόχοι απο Ελλάδα
Μια μέρα με πολλές επαφές και συζητήσεις ήταν η Δευτέρα για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο "Τζίγγερ" έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές μετά το "ξεφούσκωμα" της ομάδας στο πρωτάθλημα, που ήρθε να προστεθεί στις αποτυχίες στο Κύπελλο και το ΟΥΕΦΑ.
Μπορεί ακόμη να μην έχουν δρομολογηθεί τα μεταγραφικά ζητήματα, ωστόσο, κάποιες κινήσεις θεωρούνται δεδομένες. Μια από αυτές είναι η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, τον οποίο "φλερτάρει" διακριτικά ο Παναθηναϊκός. Μετά το τέλος της σεζόν, αυτό το ενδιαφέρον πρόκειται να μεταφραστεί σε πρόταση προς τον ΠΑΟΚ, αλλά για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ο "Δικέφαλος του Βορρά".
Από την εγχώρια αγορά, οι Τζιμπούρ και Μάκος του Πανιωνίου είναι δύο ακόμη περιπτώσεις που ενδιαφέρουν. Ταυτόχρονα, ο Αντώνης Πετρόπουλος που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ, θα επιστρέψει με τη λήξη του πρωταθλήματος και θα μείνει στην ομάδα.
Σε ότι αφορά τους τερματοφύλακες, αν αποχωρήσει ένας από τους δύο (το συμβόλαιο του Γκαλίνοβιτς λήγει αλλά θέλει να μείνει, ο Μάλαρτζ έχει συμβόλαιο αλλά είναι δυσαρεστημένος), αναμένεται η επιστροφή του Τζόρβα στην Παιανία, που πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά στον ΟΦΗ.
Σιμάο: "Και εμείς θέλαμε το πρωτάθλημα"
Για την επιθυμία των ίδων των παικτών για κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στήριξης των οπαδών ακόμα και τώρα στα δύσκολα έκανε λόγο ο Σιμάο. Ο αφρικάνος μέσος των "πράσινων" στο περιθώριο της ημερίδας ενάντια στον ρατσισμό που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ζήτησε από τους φιλάθλους να στηρίξουν τους παίκτες του συλλόγου, λέγοντας:
"Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος κι εμείς θέλαμε το πρωτάθλημα αλλά θέλω να τους πω ότι τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Ζητάμε την στήριξή τους για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο που έχει απομείνει γιατί θέλουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε κάποια ματς δεν είχαμε τύχη όμως ξέρουμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί είχαμε όλες τις δυνατότητες. Πλέον, θα κυνηγήσουμε ότι έχει απομείνει» τόνισε ο παίκτης του Παναθηναϊκού".
ΚΟΡΥΦΑΙΟ απο τον τοιχο του Red-DNA στο facebook
ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00 ΣΤΟ ΠΑΣΣΑΛΙΜΑΝΙ:ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΣΤΟΝ ΠΟΑ...
ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Να βρουμε και σωστα συνθηματα... πχ...
ΤΣΙΦΤΗ ΟΔΗΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ
ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ, ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΑΝΤΙΚΑ 100 ΕΤΩΝ
ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ !
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΜΠΙΝΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ !
:s6vhaha: :s6vhaha: :wor: :wor: :)
Αγαπητέ μαλάκ.. εεεε... Βγενό-πουλε,
Αφού όπως φαίνεται ο κλέιτον θα έρθει στον Ολυμπιακό, γιατί δεν μπαίνεις σφήνα να κάνεις δώρο στο βάζελο την Κούλα για τα 100 (:s6vhaha:) χρόνια;
Σκέψου το, θα μας υποχρέωνες.
:wor:
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο βγενομπαινοπλος θέλει να κάνει χοντρό ξέπλυμα χρημάτων στη μπανάθα. Χειρότερο λαμόγιο από βαρδινογιανναίους τον κόβω, ειδικά με τόσες επιτήδειες δηλώσεις και "1,5 εκ € στον ερασιτέχνη"...
Ρε ποιον δουλεύετε; :whatever: