[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΑΝΟΙΞΕ
Εγώ πάντως υποθέτω ότι αν γίνει του καμπελα είναι σε φάση ευκαιρία να πάρουμε έναν ποιοτικό παίκτη που σε μικρότερη ηλικία δε θα μπορούσαμε να ακουμπήσουμε όποτε προχωράμε. Φάση ανεξάρτητη του υπόλοιπου σχεδιασμού.
Παιδιά, παιχτες οπως ο Καμπελά, δεν τους φέρνεις για να ηγηθούν της ομάδας στο Champions League, αλλά για να προσθέσουν εμπειρία και ποιότητα σε ένα ηδη διαμορφωμένο ρόστερ.
Αυτη τη στιγμή έχουμε μια συγκροτημένη ομάδα, έναν κορμό που οι ελλείψεις της ειναι πολύ συγκεκριμένες.
Αν ειχαμε τον Καμπελά φέτος θα βοηθούσε; Δεδομένων των συνθηκών, θα ερχόταν απ τον πάγκο όπως ο Όρτα να προσφέρει λύσεις (αυτές που δυστηχως ο Ορτα δε μπόρεσε να προσφέρει). Επίσης θα περιμέναμε απο αυτον να μπορει να ανοίξει τις κλειστές άμυνες.
Απο κει και πέρα, το να έρθει ένας 35άρης ποδοσφαιριστής σε ένα ρόστερ με πολύ χαμηλό μέσο όρο, δεν αναιρεί την ανάγκη για τα εξτρέμ που χρειαζόμαστε.
εγω βλεπω οτι πανε να φορτωσουνε του Θειου την μεταγραφη ενω ειναι επιλογη μοντεστο. ο πρωταθλητης λεει οτι ο θειος τον ηθελε απο τον Γεναρη.
Απο που και ως που ο Θειος ηθελε τον καμπελά? Γιατι να θελει εναν 35χρονο Γάλλο στην δυση της καριερας του?
οποτε ξερουμε ποιον θα κραξουμε αν βγει Γουιλαν ο καμπελα.τον θειο. ηταν διακαης ποθος του.
Πάντως, ο θείος αν δε θέλει κάποιον ή αν τον θέλει, το λέει.
Εχουν κοπεί αρκετοί που δε τους ηθελε, οπως και έχουν μεινει πολλοί που δε τους ηθελε ο κόσμος με πρωτο και καλύτερο τον Γιαρεμτσουκ που ειχε οντως καλή πρόταση και αν τον πίεζαν θα έφευγε. Τον ηθελε ο Μεντί.
Οπότε, θεωρώ πλέον οτι όποιος έρχεται, σιγουρα δε του τον έχει επιβάλει κανένας.
Προφανως για τον Γουιλιαν θα θεωρησε και ο θείος οτι ένας παιχτης που έχει γεμάτες σεζον με πρωταγωνιστικο ρολο στη Πρέμιερ, στα 35 του, θα βοηθησει και δε θα ειναι σα παλαίμαχος. Το ιδιο ισχυει πιστευω και για τον πορτογάλλο περιπατητή. Και οι 2, όταν κατάλαβε οτι δε τραβάνε, έφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες. Οπως θα γινει το ιδιο και με Βέλντε.
Οπότε, δεν πιστευω πλέον οτι του επιβάλλουν παιχτες. Δεν ειναι σε θέση κανεις να του επιβάλει. Προταση του κάνουν ή του λένε οτι πχ μπορουμε να φθάσουμε μέχρι το τάδε ποσο αλλά υπάρχει και αυτη η περιπτωση αν σε ενδιαφέρει.
Εγώ ακόμα δεν την έχω καταλάβει αυτή τη λογική σας ρε συ Γιώργο. Για ποιον λόγο να θέλουν να σαμποτάρουν τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας; Τι θα κερδίσουν παραπάνω, απ' το να του έκαναν όλα τα χατίρια; Επίσης, τι μας λέει ότι ο θείος θα ήταν ικανός να στελεχώσει αποτελεσματικά το ρόστερ και μας ξενίζει στην περίπτωση που τον παρακάμπτουν στα ονόματα; Δεν είναι αυτή η δουλειά του.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από redbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ειλικρινά, εγώ όπως το σκέφτομαι, αν ήμουν στη θέση τους και είχα έναν προπονητή που μου έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα σε 2 χρόνια, θα έλεγα "ρε παιδιά, λευκή επιταγή δώστε του να κάνει ότι θέλει για να συνεχίσει να μου φέρνει ένα τσουβάλι εκατομμύρια". Ακόμη και με τη δική σας λογική δηλαδή, ότι τον ενδιαφέρει μόνο το χρήμα, πάλι ο ίδιος δρόμος είναι για να το πετύχει.
Aπ' οτι είπε ο Βερβελές πάντως, ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει πολλές φορές να τον φέρει, αλλά ο παίκτης ήθελε Γαλλία. Τώρα προτάθηκε ο ίδιος και είπαν οτι ο προπονητής συμφώνησε, μιας και ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ, είπε πως οι αποφάσεις για τη νέα σεζόν έχουν ήδη παρθεί.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από redbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εμένα δε με χαλάει καθόλου ο Καμπελά. Παικταράς και το είχα ξαναπεί και στο παρελθόν, όταν είχε συζητηθεί.
Δηλαδή ο Γκαρσία ή ο Ιμπορα που ήθελε ο θείος ήρθαν κατευθείαν από τις ακαδημίες.
Εντομεταξυ κάνουμε ολοκληρο ζητημα τη στιγμη που παιζουμε με τη μισή ομάδα κάτω απο τα 26 και 4 βασικους κάτω των 23 ετών. Ουσιαστικά πρέπει να έχουμε μολις 4 παιχτες που υπολογιζονται σε μεγάλα ματς, άνω των 30 ετων. Γκαρθια, Ροντινέι, Κάμπιας. Ακόμα και ο Πασχαλάκης παιζει μονο στα κυπελλα.
Παντως δεν ειναι απαραιτητα σωστο οτι ο προπονητης πρεπει να εχει λογο για ολες τις μεταγραφες. Μονο στην Αγγλια υπαρχει αυτο το μοντελο οπου ο προπονητης ειναι γενικων καθηκοντων, κι εκει ακομα δεν εχει λογο σε ολες τις μεταγραφες που γινονται (εκτος κι αν λεγεται Πεπ).
Στα δικα μας, εγω δε πιστευω οτι ο θειος ειχε λογο σε καμμια απο τις μεταγραφες που εγιναν περσι εκτος ισως απο του Γκαρσια. Αντε να εδωσε το οκ σε 1-2 μεταγραφες ακομα, κι επισης ζητησε (οπως ειπε κι ο ιδιος) να μεινει ο Ποντενσε αλλα τα οικονομικα δεδομενα ηταν τετοια που δε μπορουσε να γινει αυτη η μεταγραφη. Οι υπολοιποι παικτες δε νομιζω να ηταν δικες του επιλογες, αλλα δουλεψε ωραια με τους περισσοτερους και τους αξιοποιησε (εκτος των γνωστων περιπτωσεων που πηραν αμετρητες; ευκαιριες και δεν εδιεξαν τιποτα...).
Πιστευω οτι λιγο πολυ τα ιδια θα γινουν και φετος. Αν ερθει ο Καμπελα εννοειται οτι δεν ειναι δικη του επιλογη, αλλα θελω να πιστευω οτι θα τον ρωτησουν πρωτα για να δωσει το οκ. Μη ξεχναμε οτι ο θειος δουλευει με μικρο ροστερ, οποτε δεν υπαρχει η πολυτελεια που ειχαμε παλιοτερα να φερνουμε μια καραβια παικτων κι οποιος βγει. Τωρα οι μεταγραφες πρεπει να γινονται πολυ προσεκτικα γιατι οποιος μενει εκτος πλανων αφηνει τρυπα στο μικρο ροστερ.
για εξτρεμ αριστερα προτεινω τον ραιαν γκιγκς και αν πουληθει ο ορτεγκα , ρομπερτο καρλος για αντικαταστατης , αρχισε παλι την γεροντολαγνεια ο χοντρος
Εσύ μη μιλάς με τον Πάλμα που μας φόρτωσες. :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jonk [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έπεσε και ψιλοκραξιμο γιατί είχε έρθει δανεικός καβουριααΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
οτι και να λετε δεν μασαω , εχασε ο 7απουστος στο τουρκικο ντερμπυ και επειδη στην απεναντι πολυκατοικια μενει ενας εριστικος πουτανας γιος , πηρα ενα bt ηχειο σαν αυτο που σερνει ο ροντινει κ αρχισα να του παιζω το τουρουρου με τα κλαρινα κατω απο το μπαλκονι του , στα τσακιδια μουνοπανα λαγοι.
ενοειτε οτι λουφαξε ο πουσταρας
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
θα μπορουσαν να πουν οτι εδωσε το οκ ο Θειος γιατι τον ηθελε καιρο η ομαδα. οχι οτι ειναι επιλογη του ιδιου. εχει μια διαφορα.
Πάντως δεν έχει λογική που τον συγκρίνουν με τον βαλμπουενα. Δεν έχει καμία σχέση ο ποδοσφαιριστής. Το μόνο κοινό είναι η εθνικότητα και η ηλικία.
Πιο πολύ στον χουανκ που είχαμε μοιάζει ο παίκτης αγωνιστικά.
Επίσης δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση του γουιλιαν αφού δεν είναι παίκτης γραμμής και η εκρηκτικότητα που δεδομένα πέφτει μετά τα 30, δεν είναι τόσο σημαντική για παίκτη που παίζει εσωτερικός χαφ.
Εχει πολύ καλά νούμερα την χρονιά που πέρασε και ειδικά στο πρωτάθλημα θα βοηθήσει πάρα πολύ. Σημαντικό ότι έρχεται νωρίς.
Φυσικά θεωρώ δεδομένο ότι δεν έχει σχέση η μεταγραφή του με τους άλλους 2 εξτρεμ που θέλουμε αλλά περισσότερο με τους κεντρικούς χαφ.
Με καμπελα μουζακιτη τσικινιο Γκαρσία τωρα μπορει πιο ήρεμα να κάνει παζάρια για τους Ορτα και Χεσε χωρίς να τον πνίγει ο χρόνος στο να βρει αντικατάσταση να μπει άμεσα στα θέλω του κόουτς.
Δηλαδή η διατύπωση είναι το πρόβλημα τόσο καιρό; Απ' τη στιγμή που πρέπει να δώσει το ok ο θείος, σαφώς και είναι μέρος της απόφασης, δεν τους φορτώνουν όπως λέτε με το έτσι θέλω.Παράθεση:
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως αν προπονητής καλός, ειδικά με δύο πλέον ευρωκούπες πιστεύει πως του φορτώνουν παίκτες και με οποιονδήποτε τρόπο βάζουν σε κίνδυνο το πλάνο του δεν το έχει σε τίποτα να πάρει τα μπογαλάκια του και να φύγει. Προσωπικά το θεωρώ τελείως απίθανο κάποιος να μένει σε χώρα που δεν είναι ο τόπος του και σε ομάδα που κακά τα ψέμματα δεν είναι μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου αν νιώθει πως τον καπελώνουν και του φορτώνουν παλτά.
Όταν προπονητής ανανεώνει συμβόλαιο προφανώς είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος. Και ο προπονητής ακόμα μπορεί να πιστεύει πως από τον Χ παίκτη που εμείς λέμε συνταξιούχο μπορεί να πάρει πράγματα. Λες και ακόμα και οι καλύτεροι προπονητές δεν κάνουν κάποιες φορές κακή εκτίμηση στις μεταγραφές, το έχουμε δει άπειρες φορές.
Ναι, εντάξει κάθε χρόνο τα ίδια. Πάμε λοιπόν για να μην υπάρχουν εντάσεις. Τον Καμπελά τον ζήτησε ο Πετσάλνικος και η προεδράρα δεν του χάλασε το χατίρι.
Αν ο παίκτης βγει σαπάκι θα φταίει μόνο ο προπονητής ή και η διοίκηση ελάχιστα γιατί δεν πρέπει να είναι τόσο γενναιόδωρη.
Ο παίκτης έρχεται μετά από φουλ σεζόν και δεν έχει κοιλίτσα μας λένε οι γνωστοί άγνωστοι δημοσιογράφοι, οι ίδιοι βέβαια που πέρσι μας έλεγαν πως ο Γουίλιαν δεν είναι Μαρσέλο και είναι οικογενειάρχης που δεν θα πηγαίνει στα μπουζούκια.
Εμένα αυτός δεν μου άρεσε και όταν ήταν 30 πάντως.
Άρχισε τα γνωστά του ο πρόεδρος.....Θα δούμε νέο Τζατζίκι φέτος μαζί με Καμπελά και κανέναν ξεπεσμένο ελεύθερο ή δανεικό που θα μας φορτώσουν.
Ναι, για Ελλάδα δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο με τους πεθαμένους, αλλά στο τσλ θα πέσει ξεφτίλα αν δεν το πάρει σοβαρά. Ναι υπομονή, είναι νωρίς, αλλά κάθε χρόνο τα ίδια σκατά...