Απάντηση: Φανέλα ομάδας 2014/2015
παιδες, μιλαμε συνεχεια για την πουμα που δεν μας εφτιαξε νεα φανελα φετος.σκεφτηκατε το γεγονος να σπαγαμε το συμβολαιο και να φτιαχναμε δικες μας φανελες μεχρι του χρονου που θα χουμε αντιντας?το κανε και η ρομα περσι(που χε καππα και πηγε φετος σε ναικ) και η σαουθαμπτον φετος(που χε αντιντας, η οποια της αφτιαξε εμφανησεις χωρις ριγες,τραγικο)και οι φανελες που εφτιαξαν ειναι φοβερες[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ πάντως θεωρώ το γενονός ότι θα παίξουμε δεύτερη σερί σαιζόν με την ίδια φανέλα πιο μεγάλη ξεφτίλα απ' την 7άρα στο Τορίνο ή απ' το σκάνδαλο Κοσκωτά. Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι ολυμπιακός.
Στις 14/8 εστειλα inbox στο fb στην official σελιδα της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός - Olympiacos F.C. (Official) ( <- ετσι ειναι στο fb) για το αν θα αλλαξουμε εμφανιση φετος γιατι οπου να'ναι αρχιζει το πρωταθλημα κ οι ημερες λιγοστευαν.Η ακριβης απαντηση που δεχθηκα στο fb σε inbox με copy-paste (γιατι δεν ξερω πως να την ανεβασω εδω τη φωτογραφια) ηταν η εξης : "Η εμφάνισή μας φέτος θα είναι ίδια με την περσινή που έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς είναι η πρώτη με τα 4 αστέρια, αλλά και με το λογότυπο της UNICEF! ".Δυστυχως για ενημερωση οσων περιμεναν με αγωνια την παρουσιαση των εμφανισεων της καινουργιας σεζον 2014-15 κ εφτιαξαν κ αυτο το θεμα στο forum απο Φεβρουαριο του 2014 αν δεν κανω λαθος.Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσε αυτη η δικαιολογια!Θα μπορουσαν να φτιαξουν καινουργιες εμφανισεις με 4 αστερια επανω κ το UNICEF ξανα.Δεν ξερω στην ΠΑΕ πως το δεχθηκαν αυτο γιατι στην ουσια ειναι αθετηση συμφωνιας της PUMA!Αν δεν παιζει κατι αλλο κατω απο το τραπεζι που εμεις δεν ξερουμε...Ηθελα να δω καινουργιες εμφανισεις φετος απο πολλους παραγοντες κ γιατι ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας!Τις τελευταιες 3 χρονιες παντως προσωπικα παντα μιλαω μου αρεσαν αρκετα αυτες που ειχαμε κ ειδικα η περσινη 2013-14.Μεσ'τη σεζον δεν νομιζω να αλλαξουμε γιατι θεωρω πως οι συμφωνιες γινονται με ποδοσφαιρικα ετη κ οχι ημερολογιακα.
Αν γουστάρεις η ομάδα σου να χρησιμοποιεί το brand name της σαν ομάδα περιφεριακού πρωταθλήματος, και να χάνει έσοδα και προβολή, συνέχισε τις ειρωνίες και να τρολλάρεις , σωραίος.
Παράθεση:
Εγώ πάντως θεωρώ το γενονός ότι θα παίξουμε δεύτερη σερί σαιζόν με την ίδια φανέλα πιο μεγάλη ξεφτίλα απ' την 7άρα στο Τορίνο ή απ' το σκάνδαλο Κοσκωτά. Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι ολυμπιακός.
με εκφραζει απολυτα αυτο που λες. Ηθελα να το γραψω κι εγω αλλα κρατηθηκα.
Παράθεση:
Αν γουστάρεις η ομάδα σου να χρησιμοποιεί το brand name της σαν ομάδα περιφεριακού πρωταθλήματος, και να χάνει έσοδα και προβολή, συνέχισε τις ειρωνίες και να τρολλάρεις , σωραίος.
δηλαδη η ρομα που το κανε ειναι ομαδουλα με χαμηλο πρεστιζ?
Παράθεση:
Δεν είμαι λογιστής του Μαρινάκη. Αν χάνει έσοδα, ας το κοιτάξει. Τη προβολή από που τη χάνει? Αν αλλάξει γιακά θα το πει το CNN στις ειδήσεις?
Παράθεση:
δηλαδη η ρομα που το κανε ειναι ομαδουλα με χαμηλο πρεστιζ?
Δεν ήταν για σένα το σχόλιο , και καλά έκανε η Roma και τις έραψε μόνη της.
Την προβολή από που την χάνει? Ενα διαφημιστικό γύρισε η Πειραιώς με την ομάδα του Ολυμπιακού και όλοι σχολιάζαν για πολυ καιρό και ο Φουστέρ έγινε Viral. Ένα αντίστοιχο καλογυρισμένο σποτ μαζί με σωστή προβολή,διαφήμιση και όλη την στρατηγική , θα έκανε πιο ελκυστική την εμφάνιση και όλο τον ρουχισμό , μέχρι και τα διαρκείας και τα εισητήρια γενικά. Οι άλλες ομάδες μάλλον είναι κοροιδα που πέρνουν το maximum.
Εγώ δεν κολλάω στις εμφανίσεις άλλα σε όλη την επικοινωνιακή πολιτική της ομάδας που υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου.
Δεν πειράζει η ομάδα να είναι καλά και σε μισάδειο γήπεδο.
ειναι σιγουρο οτι θα παμε του χρονου στην αντιντας?...οχι τιποτα μην γινει καμια μαλακια και κατσουμε στην φουμα
Παράθεση:
Δεν ήταν για σένα το σχόλιο , και καλά έκανε η Roma και τις έραψε μόνη της.
Την προβολή από που την χάνει? Ενα διαφημιστικό γύρισε η Πειραιώς με την ομάδα του Ολυμπιακού και όλοι σχολιάζαν για πολυ καιρό και ο Φουστέρ έγινε Viral. Ένα αντίστοιχο καλογυρισμένο σποτ μαζί με σωστή προβολή,διαφήμιση και όλη την στρατηγική , θα έκανε πιο ελκυστική την εμφάνιση και όλο τον ρουχισμό , μέχρι και τα διαρκείας και τα εισητήρια γενικά. Οι άλλες ομάδες μάλλον είναι κοροιδα που πέρνουν το maximum.
Εγώ δεν κολλάω στις εμφανίσεις άλλα σε όλη την επικοινωνιακή πολιτική της ομάδας που υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου.
Δεν πειράζει η ομάδα να είναι καλά και σε μισάδειο γήπεδο.
Kι ο Πίου έγινε πιο viral με τη διαφήμιση της Wind. Μη σου πω τον "Ομορφάντρα" που τον έμαθε όλη η Ελλάδα από μια διαφήμιση.
Πλάκα μας κάνεις, ρε φίλε? Η προβολή μιας ομάδας δεν εξαρτάται απ' τη φανέλα που φοράει, αλλά απ' τα αποτελέσματα που φέρνει. Πας καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ? Σε μαθαίνει όλη η υφήλιος και σε γράφουν τα μεγαλύτερα σάιτς του κόσμου! Σου κάνουν το πάτο σα θυμιατό στην ίδια διοργάνωση? Γίνεσαι ρεντίκολο κι ας σε ντύνει η Ντονατέλα Βερσάτσε.
Παράθεση:
Όπως και να το δούμε εγώ δεν θυμάμαι άλλο club στην Ευρώπη που παίρνει εκατομμύρια για την χορηγία αθλητικής ένδυσης δεν ανανεώνει την κολεξιον της για τον τελευταίο χρόνο συνεργασίας.
Αυτό κάνει πρώτα κακό στην εταιρεία και μετά στην ομάδα που δύσκολα θα πουλήσει στις μπουτίκ της ενα προϊόν που βρίσκεται εκει 14 μήνες,για καινούριο.
Αυτό ακριβώς θέλουν να ξεσκαρτάρει το redstore...
Μαζί με την αλλαγή εταιρίας ένδυσης αλλάζει και το redstore, το οποίο πουλάει μόνο προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και Puma.
Αν θυμάστε όταν αλλάξαμε εταιρία στο Basket και πήγαμε στην Nike σταμάτησε να πουλάει προϊόντα του Basket και ανοίξαμε προσωρινά κατάστημα μέσα στο ΣΕΦ μέχρι να γίνει ξεχωριστή μπουτικ απέναντι.
Θυμηθείτε οτι μετά το Φλεβάρη θα αγοράζουμε φανέλα Puma me 20-30€ μέχρι να ξεστοκάρουν και να κλείσουν για κανένα μήνα.
Στο τέλος θα τις χαρίζουν με καμιά εφημερίδα όπως είχαν κάνει με εκείνη την απαράδεκτη με τις κάθετες ρίγες στα μανίκια (06-07).
Παράθεση:
Μπα. Είναι τόσο μαλάκες που ακόμα και του χρόνου θα πουλάνε την περσινή (δηλαδή την προπέρσινη φανέλα) €59,99
Δεν το νομίζω το RedStore θα περάσει στην Adidas...
πήγα στο ρεδ-στορε στο μοναστηράκι με πούλαγε φανέλες εθνικής αδιδας ΚΑΙ προϊόντα του μπάσκετ, δλδ δεν ήταν αποκλειστικό της πουμα. ΕΤΣΙ πρέπει να είναι το επίσημο κατάστημα της ομάδας, ενιαίο και αδιαίρετο.
όσο για αυτό που λέτε ότι δε σας ενδιαφέρει η φανέλα τότε τι σας ενδιαφέρει; ο οσφπ είναι το σήμα και η φανέλα, είναι το μεράκι κάθε οπαδού οποιασδήποτε ομάδας. αν είναι να αποβάλλουμε και το λίγο ρομαντισμό που έχει μείνει στο ποδόσφαιρο τότε να τα κλείσουμε όλα τα μαγαζιά. άκου δεν είναι σοβαρό πράγμα η φανέλα...
Παράθεση:
πήγα στο ρεδ-στορε στο μοναστηράκι με πούλαγε φανέλες εθνικής αδιδας ΚΑΙ προϊόντα του μπάσκετ, δλδ δεν ήταν αποκλειστικό της πουμα. ΕΤΣΙ πρέπει να είναι το επίσημο κατάστημα της ομάδας, ενιαίο και αδιαίρετο.
Πάντως στο κατάστημα του γηπέδου δεν έχει ούτε φανέλες της Εθνικής ουτε του Basket... Μπορεί στο Μοναστηράκι να είναι Franchise
Παράθεση:
Kι ο Πίου έγινε πιο viral με τη διαφήμιση της Wind. Μη σου πω τον "Ομορφάντρα" που τον έμαθε όλη η Ελλάδα από μια διαφήμιση.
Πλάκα μας κάνεις, ρε φίλε? Η προβολή μιας ομάδας δεν εξαρτάται απ' τη φανέλα που φοράει, αλλά απ' τα αποτελέσματα που φέρνει. Πας καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ? Σε μαθαίνει όλη η υφήλιος και σε γράφουν τα μεγαλύτερα σάιτς του κόσμου! Σου κάνουν το πάτο σα θυμιατό στην ίδια διοργάνωση? Γίνεσαι ρεντίκολο κι ας σε ντύνει η Ντονατέλα Βερσάτσε.
Δεν διαφωνώ απόλυτα με αυτό που λές , αλλά μην τα ισοπεδώνεις όλα με τα επιχειρήματα ..
Στο λινκ που παραθέτω, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] υπάρχουν Ομάδες που Ποδοσφαιρικά είναι πολύ χειρώτερες του Ολυμπιακού, αλλά το Brand name τους είναι στα 50 καλύτερα του κόσμου. Όσο για επιτυχίες στην Ευρώπη δεν νομίζω να παίζουν καν, αυτό έχει να κάνει με την σωστή διαχείρηση του Ονόματος του συλλόγου γενικότερα και όχι καθαρά αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός δεν νομίζω να πήγε στην Αμερική φέτος αγωνιστικά επειδή έβγαλε μάτια πέρσι και έπρεπε να το δουν στην Αμερική, εκτός και αν το νομίζεις.
O Ολυμπιακός στην λίστα του 2012 ήταν στο νούμερο 141 , ενώ άλλα μεγαθήρια γέματα ευρωπαικές πορείες : Twente θέση 52, Hertha BSC Berlin θέση 43, Hapoel Tel Aviv FC θέση 114.
Εριξα μια ματιά σ' αυτό το λινκ που έβαλες και είναι παντελώς για τον λούτσο. Οχι γιατί λείπει ο Ολυμπιακός, αλλά γιατί λείπουν ομαδάρες ειδικά απ' την Αργεντινή. Και είναι εξωφρενικό που βρίσκεται στη 49η θέση η πρώτη ομάδα της Βραζιλίας σε αριθμό οπαδών, η Φλαμένγκο, η οποία έχει ανακηρυχθεί απ' τη ΦΙΦΑ μες στις πιο επιτυχημένες ομάδες του 20ού αιώνα. Λείπει και η Ιντεπεντιέντε, 7 φορές πρωταθλήτρια Λιμπερταδόρες. Μιλάμε, αν μου έβαζες λινκ απ' το σάιτ του Σεφερλή θα ήταν λιγότερο φαιδρό απ' αυτό εδώ.