ετσι ρουμανακια-πουτανακια αντε γεια τωρα.
Printable View
ετσι ρουμανακια-πουτανακια αντε γεια τωρα.
ο σαμαρης εβγαλε τη μπλουζα στους πανηγυρισμους. οι πληροφοριοδοτες μου μεσα απο την ομαδα μου ειπαν πως το εκανε για χαρη της μαργαριτας.:s6vhaha:
Πιτούρκα, δεν τρέχει μία: Τα μοναστήρια να ειν' καλά...
Ποιά μαλακία? Μιλάμε είναι το πιο κωλόφαρδο αυτογκολ που έχω δει στη ζωή μου. 100 φορές να ξαναγίνει η κόντρα, γκολ δεν ξαναμπαίνει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
η ευθυνη βαραινει τον μιτσελ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΕΥΧΑΡΟΣΤΟΥΜΕ ΜΆΓΚΕΣ.
Μπράβο Ρε Μητρογλα.
Ο Σαντος έκανε ότι έπρεπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς.
Καλή συνέχεια μορτες πάω να κλάψω αλλού; -)
Παράθεση:
Αντάξιο του Βασίλη Τοροσίδη ppnxoxo ppnxoxo
Κρύο καιρός για Ρίο.. :brazilflag:
Βρεθήκανε, στην ίδια φάση, ο ΒΑΣΙΛΗΣΤΟΡΟΣΙΔΗΣ και ο Χολέμπας... Ακόμα και η μπάλα, δεν χάνει τέτοιες ευκαιρίες για τρολλάρισμα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Είχα καιρό να πορωθώ με την Εθνική και ήρθε και με ξενέρωσε ο τραυματισμός του Σιόβα, γαμώ την πουτάνα μου, γαμώ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κι εκεί κρύο θα 'χει
τωρα που θα παμε στο Ριο θα ειναι και ο Ζιοβανι εκει ?
Πάνω που πήγαμε να χαρούμε, ξενερώσαμε με το Σιόβα. Τι γκαντεμιά μας κυνηγάει ρε φούστη μου...
οσο υπαρχει ο Κωστας δεν φοβαμαι τιποτα
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxop pnxoxoppnxoxoppnxoxo
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλά τότε..Ρίο καιρός για τρίο :brazilflag:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Α γειά σου
Πέστα ρε Στάθη, γιατί η εμπάθεια βγάζει μάτια ώρες-ώρες.Παράθεση:
25-30 βαθμούς. Τέτοια εποχή είχα πάει κι ήταν γαμάτα. Τέλειος καιρός και για βόλτα και για μπάλλα.Παράθεση:
Ο Γιαννάκης φταίει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]