ολοι στο συλλαλητηριο του βαζελου την Κυριακη.Τετοιο θεαμα ουτε ταινια να παω να νοικιασω απο τα σεβεν,δεν προκειται να δω.ppnxoxo
Printable View
ολοι στο συλλαλητηριο του βαζελου την Κυριακη.Τετοιο θεαμα ουτε ταινια να παω να νοικιασω απο τα σεβεν,δεν προκειται να δω.ppnxoxo
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το γύρισε στο αφεντιλίκι
Φίλαθλος / Γιώργος Γεωργίου
Να σε χαιρετάει με τα τέσσερα δάχτυλα ο Ριβάλντο, εντάξει, πάει στο διάολο. Αλλά να σε χαιρετάει με τέσσερα δάχτυλα ο Νουαφόρ, ε, αυτό δεν γίνεται. Πάει πολύ. Ρε, τι σου είναι τα καταραμένο το ποδόσφαιρο... Η ΑΕΚ φαινόταν διαλυμένη και τελικά ο Παναθηναϊκός σκόρπισε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Σε 24 παιχνίδια είχε φάει 8 γκολ.
Και στα τελευταία 4 έφαγε 10. Γιατί; Διότι ο Πεσέιρο και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια πήγε να κάνει το αφεντικό. ’λλαξε την φιλοσοφία του κλεφτοκοτά, να δίνει δηλαδή χώρο στον αντίπαλο και να χτυπάει στην κόντρα, κάτι που πήγαινε γάντι στον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό και ξαφνικά το γύρισε στο αφεντιλίκι. Ότι εγώ θα πάρω το πάνω χέρι, εγώ θα σε πιέζω, εγώ θα επιβάλλω το παιχνίδι μου.
Και τότε μονομιάς φάνηκε η γύμνια που υπήρχε πίσω. Τρία από την Ξάνθη, ένα από τον Ηρακλή, δύο από τον Πανιώνιο, τέσσερα από τον ΟΦΗ και φτάσαμε στα 10. Και να σας πω και τα'άλλο, που αποτελεί την μέγιστη δικαιοσύνη μου; Από την ημέρα που μπήκε ο Σπυρόπουλος, άρχισε και το ξεπάτωμα της άμυνας. Από σφιχτός που ήταν πίσω πριν ο Παναθηναϊκός, κάνει τώρα χαλαρές κενώσεις, μέχρι που φτάνει και στην ευκοίλια.
Εν πάση περιπτώσει, με το φτωχό έμψυχο υλικό που διαθέτει ο Παναθηναϊκός, με τον αλλοπρόσαλλο και εμπαθή προπονητή που έχει στον πάγκο και μ' ένα αφεντικό που συνεχίζει να είναι κλεισμένος-αποστειρωμένος στη γυάλα και να μη παίρνει μπρος με τίποτα, όλα δείχνουν ότι θα τερματίσει τρίτος και φέτος. Και το σπουδαιότερο, τίποτα δεν δείχνει ότι υπάρχει φως στο τούνελ.
Κάτι ήξερε φαίνεται ο Τζίγκερ, που πέρυσι τον Αύγουστο είχε πει, «θέλω πλέι-οφ». Φέτος, ας ανακαλύψει κάποια άλλη πατέντα. Να βγει και να προτείνει, να τελειώνει το πρωτάθλημα στις 25 αγωνιστικές. Μέχρι εκεί, καλά τα πάει η ομάδα...
Ξεκίνησε από τώρα το… παραμύθι! Μεγάλοι παίκτες απ’ όλο τον κόσμο θα παρελάσουν στα πρωτοσέλιδα των «πράσινων» εφημερίδων, αλλά δεν θα τους δούμε ποτέ με την πράσινη φανέλα. Στην Παιανία θα έρθουν και πάλι κάτι… Εντόι, κάτι… Σιμάο, που δεν τους γνωρίζουν ούτε στις πατρίδες τους και εδώ, στην ποδοσφαιρική… μπανανία, μας τους παρουσίαζαν ως… υπερπαίκτες, ως τους νέους Ντρογκμπά, Γιάγια Τουρέ και δεν συμμαζεύεται.
Ανάλογα δημοσιεύματα θα δούμε σε λίγες μέρες, όταν θα έρθει στην Ελλάδα ο Μπράις Μουν. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός του Άγιαξ Κέιπ Τάουν είναι η νέα… ανακάλυψη των «πράσινων». Ρωτάω, κύριε πρόεδρε, γνωρίζατε πως η συγκεκριμένη ομάδα συνεργάζεται με τον… καλό Άγιαξ, της Ολλανδίας; Γνωρίζατε ότι οι εγκαταστάσεις της έχουν κατασκευαστεί με χρήματα των Ολλανδών; Γνωρίζατε ότι όποιος καλός παίκτης βγαίνει από την ομάδα, τον πρώτο λόγο έχουν οι Ολλανδοί; Αν δεν τα γνωρίζατε, τα μαθαίνετε τώρα. Και αφού τα μάθατε, ρωτάω και πάλι… Γιατί ο Μουν δεν πήγε στον Άγιαξ; Η απάντηση περιττεύει.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ρε παλικαρι μου τι μου ειπες τωρα και μου ραγισες τη καρδια;Οτι ο φοιτητης απο απεναντι επειδη τυχαινει να ειναι και γειτονας μου αν εγω ημουν της φαπας οπως η ομαδα του θα με λυποτανε;Μηπως εχεις πιει τιποτα και βλεπεις τον κοσμο προς στιγμην αδερφια;Πατο να πιασουνε και Γ εθνικη να τους δω αυριο δεν θα λυπηθω.Ακομα και ο πατερας μου ο ιδιος να ητανε βαζελος θα γελαγα απο πανω του αν η ομαδα του ηταν ο λαγος.Την μαυρη δεκαετια μονο γελια και κοροιδια θυμαμαι απο τους λαγους και τα γυφτακια τα χανουμακια.Και οχι συμπονοια και παρηγορια.Πρεπει να το κοψεις οτι και να πινεις.Σε χαλαει.Και οχι μονο εσενα αλλα και μερικα παλικαρια που συμφωνησανε μαζι σου.Ρε ξυπνηστε στην πρωτη ευκαιρια θα μας γαμησουνε στο δουλεμα και μετα αντε να τους πειτε οτι εσεις καποτε τους συμπαραστεκοσασταν.
Εκει στη Β εθνικη κουφαλες λαγοι.Και με αυτους η διχως αυτους τον δρομο του ο ΘΡΥΛΟΣ θα τον βρει.Σιγα μην λυπαμαι για την καταντια τους.Διαλυμενους να τους δω και να γελαω.Αντε γεια σας και τα ξαναλεμε συντομα
Οταν εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε δυο λυσεις, αξιοπιστο πρωταθλημα με δυνατο βαζελο και χανουμη, ή της πλακας μια ζωή οταν περνας τα συνορα αλλα αφεντικο στο χωριο, γεννιουνται κι αλλα διλημματα. Η πλακα που εχει ξεπερασει κατα πολυ τα όρια τελευταια (εχω φιλαρακια βαζελους και ως παλιομοδιτες και εγω και αυτοι η πλακα μας ειναι μεσα στα σωστα και επιτρεπτα όρια). Η πλάκα λοιπόν που θα την κανουμε εμεις οι αυτοι; Για να περασω και στην καθ' ολα σεμνη και ταπεινη εποχή μας, την εποχη του σεβασμου και να το μεταφέρω οπως το εννοει ο "οχλος" θα τους γαμαμε εμεις τις μάνες ή αυτοι; Θα ξεκωλιαζουμε εμεις τους πατεραδες τους ή αυτοι; Σορι που ξεφυγα λιγο αλλα στο ποδοσφαιρο εσχατως δεν κερδιζει οποιος βαλει τα περισσοτερα γκολ αλλα οποιος γαμησει τη μανα του αλλου και συγνώμη για το στυφο και απρεπες της εκφρασης...
Τεσπα. Να φύγω απο την καφρίλα και να περασω στα καθ' ημάς. Αποδεχομαι λοιπον και τη γνωμη του Χρηστου αλλα και τη γνωμη του Σκορπιου. Και οι δυο εχουν τη λογική τους. Αλλωστε ειναι εντελως απροβλεπτα τα πραγματα, ίσως χωρις τους κλαψομούνηδες να ανεβουν αλλες ομαδες και να αποκτησουμε επιτελους ενα σωστο πρωταθλημα.
Πίνω τρείς καφέδες ελληνικούς την ημέρα και ένα ουισκάκι μετά τις έντεκα το βράδυ. ενδιαμέσως στα γεύματα 1 ή δύο όταν έχω ευχέρεια 1-2 ποτήρια κρασί της πατρίδας μου. επίσης νερό, καπου καπου χυμό πορτοκάλι και καμμιά κοκα κόλα ζερο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μάλλον κατόπιν αυτών περνάω το αντιντόπιγκ κοντρόλ οπότε μάλλον θα συνεχίσω.
Άν έχεις ακούσει η Ομάδα μας διακρίνεται για τη μεγαλοψυχία της και αυτή είναι η διαφορά της από τους άλλους. Τα παραδείγματα πολλά.
Επίσης και έτσι να μην θές να το πάρεις θα ήθελα να σε ρωτήσω:
ζεί ο Κίτσος χωρίς τη Γκόλφω του;
ο Τριστάνος χωρίς την Ιζόλδη του;
ο Ρωμαίος χωρίς την Ιουλιέττα του;
ο Γουσγκούνης χωρίς το Γιουσουφάκι του;
Εσύ άν περνάς καλά με τη γυναίκα σου ή το κορίτσι σου τη κατακρεουργείς και τεμαχισμένη τη πετάς στα σκουπίδια;
Μήπως έχεις στοιχεία διαστροφής φίλε μου και θέλεις το βάζελο σε άλλη κατηγορία στερώντας μας τις όμορφες στιγμές που μας χαρίζει;
Τελικά μήπως είσαι μαζοχιστής σκορπιέ;
Δεν έρχεται στην Ελλάδα ο Μουν[Ι?]ppnxoxo
Αναβάλλεται η δοκιμή του Μπράις Μουν από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από τον τραυματισμό στο γόνατο του Νότιο Αφρικανού αμυντικού, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος του "τριφυλλιού"!
"Ήμουν έτοιμος να πάω στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου αλλά θα καθυστερήσει αυτή η επίσκεψη εξαιτίας του τραυματισμού στο γόνατο μου.
Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να δοκιμαστώ στον Παναθηναϊκό", υποστήριξε ο Μουν, ο οποίος είχε ένα πέρασμα και την Κόλερειν της Βορείου Ιρλανδίας τη σεζόν 2005-06
Πάντως αυτό φαίνεται να είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή αν και το ενδιαφέρον για τον Μουν παραμένει, μιας και έχει καταδειχτεί ως στόχος έπειτα από συμβουλή του συμπατριώτη του Νασίφ Μόρις.
Έβαλα ένα αντίστοιχο για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό είναι μακράν κορυφαίο:
:)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κοιτα ετσι οπως το θετεις το θεμα με φερνεις τουμπα.Εσυ ομως δεν ειπες οτι τους λυπασαι και πρεπει να φτιαξουν ομαδα για να εχουμε ικανο ανταγωνιστη.Ας φτιαξει ομαδα ο ΜΠΑΟΚ ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ο ΑΡΗΣ αλλα ποτε τα σκουλικια.Η ας την φτιαξουν ετσι ωστε να ειναι 2 σκαλια παρακατω.Ποτε ισαξια με τη δικια μας.
Οσο για την μεγαλοψυχια μας την δειχνουμε οταν αντι για 7 τους βαζω μονο 4 εκει δειχνουμε ποσο πονοψυχοι ειμαστε
Και η γυναικα μου ειναι γαυρος μεχρι τα μπουνια γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να διαλεξω κατι αλλο
Και ναι με τους λαγους ειμαι μαζοχα.Μα μεγαλη μαζοχα.Θελω να κλαινε ολη μερα και να βελαζουν πρωι μεσημερι βραδυ.
Θελω να μας βλεπουν στον υπνο τους και στον ξυπνιο τους σαν εφιαλτη στον δρομο με τις λευκες.Ειμαι λιγο αρρωστος;Ε ναι το παραδεχομαι ΕΙΜΑΙ
Οσο για αυτα που πινεις κοψε νερο και κοκα κολα.Σκουριαζουν τον οργανισμο.Αντε και καλη στεψη το μαη στον πειραια
τελικα ολες αυτες οι προφητειες που διαβαζαμε οτι το φετεινο πρωταθλημα θελανε να το δωσουνε στο βαζελο πηγανε στα σκουπιδια ως συνηθως...
Μια και ο ΠΑΟ τα πάει τόσο καλά στο πρωτάθλημα, να ο παίχτης που του αξίζει ώστε οι οπαδοί να μη δυσκολεύονται τι να σκεφτούν να του φωνάζουν όταν θα χάνει τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Ο Πεσέιρο έκανε τις επιλογές του κι αποφάσισε: «Ναι, πρόεδρε ραλίστα, αυτός είναι ο παίχτης που θα μας βγάλει από την ποδοσφαιρική ανυποληψία τόσων ετών».
Υπάρχει ένα σύνθημα, που το λένε νομίζω οι γαύροι. Ένα που πάει κάπως έτσι: «Είναι αρρώστια και μαλακία, να είσαι βάζελος σ' αυτήν την κοινωνία». Δεν ξέρω αν είναι μαλακία, αλλά αυτή την περίοδο, σίγουρα είναι πίκρα. Μούντζα και κατάρα μαζί.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Πλέον, ακόμη και οι οπαδοί των άλλων ομάδων αισθάνονται ένα είδος συμπόνιας για τον κόσμο του «τριφυλλιού». Γιατί, δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνεις στην Κρήτη, με το φόβο ότι θα πουν πάλι για «παραρτήματα» και «υποκαταστήματα» και τελικά να σου κλείνουν το σπίτι με 4 γκολ. Αλλά αυτό δεν είναι πρωτοφανές σκηνικό. Η απογοήτευση έχει γίνει ίδιον του πράσινου κόσμου, που με εξαίρεση την παρένθεση του 2004, όταν η ομάδα του Παναθηναϊκού κατέκτησε το νταμπλ, έχει γνωρίσει πίκρες και πίκρες. Και συνεχίζει...
Το βράδυ της Κυριακής στο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζεύτηκαν καμιά 600αρια άτομα για να προπηλακίσουν τους παίκτες, να βρίσουν τον Ζοσέ Πεσέιρο, να τα χώσουν στον -απόντα- Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η απέχθεια προς το πρόσωπο του «Τζίγγερ» είναι πλέον εξωφρενική, είναι πολύ δύσκολο να την αντιληφθεί κάποιος που δεν είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Είναι τόσο βαθιά που, για να την τραγουδήσουν, οι πράσινοι πρέπει να καταφύγουν στη δισκογραφία του Θάνου Καλλίρη: «Φύγε από τη ζωή μου, είσαι η καταστροφή μου».
Όμως, αυτά φέρνει η απόγνωση, η αγανάκτηση και η οργή. Πόσο να αντέξει ο κόσμος της Πανάθας; Πόση ταπείνωση να δεχθεί ακόμη; Χάνεται άλλο ένα πρωτάθλημα, άλλη μια σεζόν και η επέτειος για τα 100 χρόνια του συλλόγου θα έχει ως σημείο αναφοράς την 4αρα από τον ΟΦΗ, τα τρία γκολ από την Ξάνθη και το διασυρμό στο Κύπελλο Ελλάδας με 4-0 από τον Ολυμπιακό.
Και το περίεργο είναι, ότι δεν κουνιέται φύλλο, κανείς δεν αντιδράει, ουδείς παίρνει αποφάσεις. Μόνο ο Έκι Γκονζάλες συνεχίζει να μας επιβεβαιώνει [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], όπως αυτά που έπεσαν όταν κυλίστηκε προχθές στο χορτάρι της Παιανίας με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς. Μία ημέρα πριν γράφαμε -πάλι- για τον Αργεντινό, που προβάλλει προς τα έξω την ασθενή κατάσταση που επικρατεί στα ενδότερα του Παναθηναϊκού. Φαίνεται, ότι το πρόβλημα της Πανάθας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δεν λύνεται με λόγια. Και όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Οπότε, αν δείτε να πέφτει ξύλο στη γειτονιά σας, μην απορήσετε. Παναθηναϊκοί θα είναι.
to perifhmo mhnyma poy olws tyxaiws moy hrthe apo ena kollhto moy filo.:
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4-16.00
ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΤΕΛΟΣ!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!ΣΤΕΙΛΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!
Ο ΠΑΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
prokeitai gia ena pallaiko ksespasma enantia sthn imperialistikh politikh ths kybernhshs vardinogiannh.egw tha symplhrwna ta eksis:10e katwtath timh eishtirioy,prwtathlhma kathe 5 xronia kai oxi kathe deka kai epishs na ginei EPITELOYS ena dhmopshfisma enantia sthn antilaikh politikh ths kybernhshs vardinogiannh.eksw apo thn eok eksw apo to nato xaxaxaxaxappnxoxo
είναι αρρώστια και μαλακίαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
να είσαι βάζελος σ' αυτή την κοινωνία............
Ένα γιατρό ρε παιδιά... :-PΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εδώ είμαι!Παράθεση:
με φώναξε κανείς?:-P
Ομαδικές εξετάσεις κάνεις γιατρέ μου;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]