Καλό ταξίδι Γιώργο!
Printable View
Καλό ταξίδι Γιώργο!
Ολοκληρώθηκε κατά το ήμισυ η μεταγραφή του Λασανά Ντιάρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού το πρωί της Τετάρτης η Πόρτσμουθ ανακοίνωσε κι επίσημα ότι αποδέχθηκε την προσφορά των Ισπανών.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"Η Πόρτσμουθ επιβεβαιώνει ότι δέχθηκε πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διεθνή Γάλλο αμυντικό μέσο Λοσανά Ντιαρά. Ο Ντιαρά, ο οποίος ήρθε στην Πόρτσμουθ από την Αρσεναλ τον Ιανουάριο του 2008, πήρε την αδεία να μιλήσει με την ισπανική ομάδα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των "Pompeys". "Ηδη έχουν γίνει οι κινήσεις για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και αυτός θα έρθει, όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή", συμπλ
REAL MADRID-LIVERPOOL
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] vs [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
λιβερπουλ.
Απιστευτη ματσαρα.
Και τι δε θα εδινα για ενα εισητηριο ειτε στο Μπερναμπεου ειτε στο Ανφιλντ.
Θα το πω όσο πιο κομψά μπορώ... ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΜΕΡΑ!!! :s6vhaha:
Η βασίλισσα προσφέρει ακόμα μια βραδιά καταπληκτικού ποδοσφαίρου... Αντιμέτωπη με την Βαλένθια που έμεινε με 10 παίκτες (τραβηγμένη από τα μαλλιά η αποβολή), μέσα στο Μπερναμπέου και δεν μπορεί όχι να βάλει 2ο γκολ για να καθαρίσει το ματς, όχι να κάνει μια φάση της προκοπής αλλά ούτε να έχει κατοχή μπάλας! Αντίθετα μου θυμίζει έντονα το σύνθημα πέστε κάτω οε οε οε... Μην ανησυχείτε πάντως, θα τα καταφέρει ο ρεφ να το πάρετε το τρίποντο! :-P
Λασανά Ντιαρά ο δεύτερος
Η δεύτερη μετεγγραφή της Ρεάλ στην χειμερινή περίοδο ανακοινώθηκε και επίσημα καθώς ο Λασανά Ντιαρά αποτελεί το νέο μέλος της "Βασίλισσας" μετά τον Χούντελααρ.
Οι μαδριλένοι μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ομάδας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου μέσου από την Πόρτσμουθ έναντι 20 εκ. ευρώ.
Ο Ντιαρά έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Άρσεναλ, Τσέλσι και Λε Μαν και προβλέπεται να καλύψει το κενό του Μαχαμαντού Ντιαρά που είναι τραυματίας.
απο ντιαρα σε ντιαρα το πανε αυτοι....
Πολυ καλος παικτης!
Ο πόλεμος της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης και της Ισπανίας, "Marca", με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Ραμόν Καλδερόν, μαίνεται.
Ο διοικητικός ηγέτης της "βασίλισσας" κατηγορήθηκε την Τρίτη (13/1) ότι είχε "μαγειρέψει" τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης του συλλόγου στις 7 Δεκεμβρίου, ώστε να εγκριθεί ο προϋπολογισμός και μία ημέρα αργότερα προέκυψαν νέα στοιχεία.
Η "Marca" δημοσιεύει φωτογραφίες από την γενική συνέλευση και συγκεκριμένα από τη διαδικασία της καταμέτρησης ψήφου, που έγινε με ανάταση των χεριών. Σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο παρουσιάζει δέκα άτομα που σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, ωστόσο στη ΓΣ ψήφισαν κανονικά και μάλιστα υπέρ της έγκρισης του προϋπολογισμού. Εξι εξ αυτών δεν ήταν μέλη, ωστόσο δεν είχαν δικαίωμα ψήφου και τέσσερα δεν ήταν καν μέλη. Από αυτά τα τέσσερα άτομα, μάλιστα, ένα είναι μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης!
Η σχετική ψηφοφορία κερδήθηκε με μόλις 47 ψήφους (564 υπέρ και 517 κατά), ενώ 32 ήταν οι απουσίες. Η εφημερίδα υποστηρίζει, όμως, ότι σε περίπου 200 μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου δεν επετράπη η είσοδος στην αίθουσα για τη διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι 1.215 μέλη είχαν ζητήσει επισήμως την παραίτηση του 57χρονου νομικού, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ισπανίας με τη Σεβίλλη στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" κι ενώ η ομάδα ηττήθηκε με 4-3, η λαϊκή απαίτηση 80.000 κόσμου ήταν η αποχώρηση της διοίκησης Καλδερόν. Το "φάντασμα" του Πέρεθ και η προεδρία
"Οι απάτες του Καλδερόν", είναι ο σχετικός πρωτοσέλιδος τίτλος από μία εφημερίδα που παραδοσιακά στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο συχνά εγκλωβίζεται στις ιδιαίτερες σχέσεις που αναπτύσσει με τις εκάστοτε διοίκησης της ομάδας. Ετσι, για παράδειγμα, με αυτήν του Καλδερόν ποτέ δεν είχε αρμονική σχέση, ωστόσο με αυτήν του πρώην προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ήταν πολύ καλές και τα δημοσιεύματα αυτά έρχονται σε ένα σημείο που η αγωνιστική εικόνα της ομάδας συμμαζεύεται, αλλά ο Πέρεθ σκέφτεται να διεκδικήσει εκ νέου τον προεδρικό θώκο.
Κάτι που δεν βρίσκεται στα σχέδια του Καλδερόν, μιας και ο πρόεδρος της Ρεάλ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ισπανικής πρωτεύουσας "Cadena Ser", τόνισε ότι δεν σκέφτεται τον εαυτό του στην ίδια θέση και μετά τις εκλογές του 2010: "Με τα σημερινά δεδομένα, δεν νομίζω ότι θα κατέβω στις εκλογές. Είναι πολύ ελκυστική δουλειά, αλλά δεν ενδιαφέρομαι να μείνω εδώ για μια ζωή. Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνω στη δουλειά κάθε μέρα και να σκέφτομαι τι θα διαβάσω στον Τύπο. Δεν βοηθάει ούτε την ομάδα, ούτε το σύλλογο. Τα τελευταία 2,5 χρόνια παράτησα τη δικηγορική μου ιδιότητα και δεν αφιέρωσα το χρόνο που ήθελα στην οικογένειά μου".
Οσο για τις απαντήσεις που όφειλε στις καταγγελίες της "Marca", δόθηκαν τόσο μέσω των "ερτζιανών", όσο και σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την διάρκεια της τελευταίας δεν επιτράπηκαν ερωτήσεις και διαβάστηκε ένα σύντομο μήνυμα από τον επικεφαλής των μελών της ομάδας, Λουίς Μπάρθενα, με το οποίο ο Καλδερόν αποποιείται κάθε ευθύνη. Με αυτό το μήνυμα, πάντως, η διοίκηση δεν αρνείται κάποια από τις κατηγορίες, ενώ ο Μπάρθενα και ο ΜαριάνοΡοντρίγκεθ (υπεύθυνος εκδηλώσεων) αποπέμφθηκαν από τον Καλδερόν...
τελικα παντου γινονται αυτα.οπου υπαρχουν ανθρωποι...
Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία με τα χρώματα της πρωταθλήτριας Αϊντχόφεν είναι ο Χαβιέ Σαβιόλα. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «As» ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της PSV, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Με ακολουθεί πολύ καιρό και αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσω να περάσει»!
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την άφιξη του Χουάντε Ράμος στον πάγκο της «Βασίλισσας», η πορεία του Αργεντινού άσου δεν διαφέρει… Συνεχίζει δηλαδή να μην υπολογίζεται και να αναζητεί νέα ομάδα. Την πρόθεσή της να τον αποκτήσει έχει εκφράσει επίσης και η Πόρτσμουθ.
Ο μεγάλος αρχηγός και αρχισκόρερ πλέον με 307 γκολ της Ρεάλ, Ραούλ Γκονζάλεζ , με δηλώσεις που έκανε στον ισπανικό Τύπο αποκάλυψε την επιθυμία του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε δύο ή τρία το πολύ χρόνια. Ο λόγος που ο 31χρονος επιθετικός θέλει να αποσυρθεί τότε είναι πως επιθυμεί να σταματήσει αγωνιζόμενος στο κορυφαίο επίπεδο με τη φανέλα των Μαδριλένων.
Το νούμερο "7" των "Μερένγκες" μίλησε στη εφημερίδα " Cuatro" για την πορεία του στην ομάδα και τα σχέδια του για το μέλλον και παραδέχτηκε πως ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα γι αυτόν.
"Πλέον κάθε παιχνίδι που περνάει έιναι ένα βήμα παραπάνω προς το τέλος της καριέρα μου, αλλά πιστεύω πως μπορώ να αγωνιστώ για άλλα δύο ή τρία χρόνια. Το συμβόλαιό μου λήγει σε δύο χρόνια και μετά από αυτά θα κοιτάξω τι θα κάνω. Το κύριο μέλημά μου είναι να σταματήσω την κατάλληλη στιγμή, κάτι που είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές, αφού όλοι μας πιστεύουμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Δεν είναι έτσι όμως" είπε ο Ισπανός.
Για τις 14 σεζόν που έχει περάσει στους Μαδριλένους ο Ραούλ είπε: " Εχω αλλάξει πολύ στα μαλλιά και στο σώμα από όταν πρωτοήρθα στην Ρεάλ. Αν με ρωτήσεις θα σου πω πως προτιμώ τις φωτογραφίες παλαιότερων χρόνων"
" Οταν ήρθα στην ομάδα ήμουν ένα παιδί που ξαφνικά βρέθηκε να παίζει ποδόσφαιρο με τα ινδάλματά του όπως τους Μπουτραγκουένιο, Ιέρο και Σάντσεθ. Ημουν σαν τον "μικρό" τους γιο" δήλωσε ο αρχηγός των Μερένγκες.
Ο Ραούλ μίλησε και για τους πρπονητές που ξεχώρισε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Ρεάλ λέγοντας:
" Ο Βαλντάνο είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, ο Ντελ Μπόσκε ήταν ήρεμος και καλός γνώστης του αθλήματος, ο Χέινκες με τον οποίο κερδίσαμε το 7ο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Φάμπιο Καπέλο που με έκανε να συμπεριφέρομαι περισσότερο σαν επαγγελματίας είναι οι προπονητές που έχω ξεχωρίσει".
Τεράστιος παίκτης. Αδικημένος σφόδρα που δεν πήρε ποτέ του τη Χρυσή Μπάλα. Η σημαία της Ρεάλ απλά:
Και τεραστιο ρεκορ αυτο που πετυχε. Η φανελα του υπογεγραμμενη ειναι στο δρομο για το σπιτι μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν μου ηταν ποτε ιδιαιτερα συμπαθης, ομως τα ρεκορ που εχει πετυχει με τη φανελα της Ρεαλ (ξεκινησε απο τα τσικο της μισητής Ατλετικο) δυσκολα θα τα ξεπερασει καποιος. Δεν περασε αλλωστε καναν χλεχλέ αλλα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αλφρεδο Ντι Στεφανο.
τεραστιος παικτης.πως τα καταφερες ρε θηριο και θα παρεις υπογεγγραμμενη μπλουζα?
Η Ρεαλ προσεχει τα μελη της έστω και τα πρωην ;)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
και σου κανανε προσφορα να παρεις την μπλουζα?και ποσο εκανε?
Μου στειλανε μειλ αν τη θελω και ειπα ναι. 30 ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολής. Η φανελα εχει επανω σταμπαρισμενο αντι για τον χορηγο το 307 golas καλλιτεχνικά και την υπογραφη του Ραουλ.
Respect στον άνθρωπο! Άν και μέλος της μισητής βασίλισσας, είναι ο ορισμός του σκόρερ και της σημαίας μιας ομάδας! Ονειρική καριέρα...sc_resp