Αρχισαν τα οργανα, εχασε λεει τη πτηση απο παρισι για θεσαλονικη που τον περιμενανppnxoxo
Printable View
Αρχισαν τα οργανα, εχασε λεει τη πτηση απο παρισι για θεσαλονικη που τον περιμενανppnxoxo
Τί να κλάσει ρε; Είχαν Ουντέζε αυτοί...
O κατάλληλος βλάκας στην κατάλληλη ομάδα. Μέχρι τον Δεκέμβριο παίζει να λέει και για το κατεστημένο της Αθήνας.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από evang [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ξέρετε τί θα πει μΠαοκ ρε...
Είμαι σίγουρος πως είναι συγγενής του οφορικουε ο τύπος.
Τι να πω γι αυτό το παιδί. Τον έχω ξεφωνίσει ουκ ολίγες φορές είτε για τα σούτ στα περιστέρια είτε για όσες φορές έπαιζε χαλαρός στη κοπρολίγδα και σκιζόταν μόνο για το chl.
Τώρα η βλακεία που μαστίζει και τους τρεις (Μπα,Σισέ,Καμάρα) σαν κατάρα μου φαίνεται. Τεράστιες δυνατότητες, IQ ραδικιού. Θα ταιριάξει με τα ορκ αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Ταβάνιασε σε μας και δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει, αλλά να μας πρίζει τόσα χρόνια ότι θέλει να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα και πας Ιούνιο στον παοκ? Ήμαρτον...
Ποιο καλύτερο πρωτάθλημα; Λεφτά ήθελε ο Καντέ της Γουινέας. Αν είχε όντως αυτό ως στόχο, θα τον είχε βοηθήσει ο Ολυμπιακός να το πετύχει προ πολλού.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Supirosu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μην ασχολείστε ρε...
Θα μας πάρει κανένα μάτι και θα λέει ότι τραβάμε και ζόρι...
στο γκολ που φαγανε στο 96 εδειξε την τρομερη του ποιοτητα οπως παντα.Αντι να την διωξει την εστρωσε στον αντιπαλο.Κλασσικος μαντι καμαρα.
Όταν αρχίσει να σουτάρει από όπου να 'ναι, να δεις φάτσες που θα κάνουν...
Μπορεί να βάλει ένα στα πρώτα δύο τρία που θα βαρεσει. Αλλά παίζει επίσης ο λουτσεσκου να τον στείλει πάγκο συστημένο στο πρώτο, το ίδιο λεπτό.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έχει χάσει τα δύο πρώτα... Αν θυμάμαι καλά σε εμάς, το πρώτο σουτ που είχε πιάσει με τον Αστέρα, έβαλε και από τότε, μόνο τους καημένους σταύρωνε και μία φορά και εμένα όταν άρχισα να τον κράζω από το 25' - βέβαια μετά το γκολ συνέχισε τον τουρισμό στο κοσμοπολίτικο ποδηλατοδρόμιο της Μασσαλίας...
«Ο Ολυμπιακός μου έδωσε τα πάντα στην ζωή μου, αλλά τώρα παίζω στον ΠΑΟΚ και είναι δουλειά μου να σκοράρω. Δεν θεώρησα σωστό να πανηγυρίσω κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω σεβασμού».
τα μουνακια τυπου σλουκα να τα βλεπουν αυτα
Θα ηταν χρησιμος ο Καμαρα στον θειο. Δε το χειριστηκαμε σωστα το θεμα του, αλλα δε το χειριστηκε καλα κι αυτος.