Πουλί η τουρκια
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Πουλί η τουρκια
Ενδιαφέρον... πολύ ενδιαφέρον... χοντρό; Παχύ; Πετάει ψηλά;
Καλο για την Βραζιλια αυτο. Η τσεχια ειναι πιο ευκολη ομαδα κατα τη γνωμη μου, αρα οι βραζιλιανοι θα κανουν μια νικη στην επομενη φαση. Για να αποκλειστουν θα πρεπει η Ελλαδα να κανει 3/3 στα επομενα παιχνιδια, με Ζηλανδια, ΗΠΑ, Τσεχια.
Το πραγματικό μήνυμα, χωρίς ρετούσια από τον κακό μονδεράτορα....ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μας έφαγε η λογοκρισία. ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μπες μωρή κωλομπαλα
Πόσο ανύπαρκτος μπασκετικα είναι ο mvp ρε
Αυτη η χατζιπουσταρα οσο ημασταν πισω ειχε βαλει βαθια στον κωλο του το μικροφωνο που ισα-ισα ακουγοταν ενω τωρα τα κανουμε ολα τελεια...
Οξω σιχαμα...
Σήμερα άκουγα ένα ειδήμονα του μπάσκετ (Σαντοριναίος) να λέει πως το πρόβλημα ήταν πως δεν κατέβαζε τη μπάλα ο Γιάννης και να κάνει ότι θέλει αντι να τον ψάχνουν οι άλλοι.
Τελικά θα μου πει κάποιος, αν νικήσει σήμερα η εθνική τί άλλα αποτελέσματα θέλει για να μπει 8αδα μετά αφού κουβαλάνε οι ομάδες αποτελέσματα στη δεύτερη φάση ομίλων;
Μόλις πρόσεξα πως ο Σκουρτόπουλος δίνει τις οδηγίες στα ταϊμ άουτ στα αγγλικά. wtf?
Ναι ρε... άλλο επίπεδο. Προφίσιενσι...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χιαρ ιζ Γιαννης Αντετοκουμπο, εντάξει; ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο μοναδικος στην αποστολη που δεν ξερει ελληνικα ειναι ο Καλαθης. 8 χρονια στην Ελλαδα και δεν εχει μαθει ουτε τα βασικα!
Για να ειναι σιγουρα στην οχταδα, θελει 2/2 με Τσεχια και ΗΠΑ.Παράθεση:
Αν κανει 1/2, δηλαδη νικη με τσεχια, ηττα με ΗΠΑ, τοτε χρειαζεται συνδιασμο αποτελεσματων, ωστε να γινει τριπλη ισοβαθμια. Χρειαζεται δηλαδη η Βραζιλια να χασει και τα δυο της ματς (τσεχια-ηπα). Ετσι θα ισοβαθμουν Ελλαδα, Βραζιλια, Τσεχια με 3 νικες και θα κριθει στις διαφορες των ποντων.
Αυτα αν ερθουν τα αποτελεσματα "λογικα". Αν δηλαδη οι αμερικανοι κερδισουν τα παιχνιδια τους με Ιαπωνια και Βραζιλια, πραγμα λογικο.
χαχαχαχαχα οντως;Παράθεση:
Και ο προπονητης της Ν.Ζηλανδιας εδινε οδηγιες στα ελληνικα.ppnxoxo
Ανυπαρκτος επιθετικα ο Παπ. Ελπιζω να μην συνεχισει και στον Ολυμπιακο ετσι.
Η ομάδα με ενα Γκαρντ δε βλέπεται
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλαθης ελεεινός....
Εντάξει έβαλε βασιλόπουλο.
Να χάσουμε να τελειώνουμε, δεν υπάρχει σωτηρία
ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ