Δεκα εκατομμύρια φορές να προσπαθήσει ο Βίδρας να ξαναδώσει αυτή τη πασα αμφιβάλλω αν θα πλησιάσει έστω.
Printable View
Δεκα εκατομμύρια φορές να προσπαθήσει ο Βίδρας να ξαναδώσει αυτή τη πασα αμφιβάλλω αν θα πλησιάσει έστω.
Άκριβώς. Μην σας κάνει εντύπωση καμιά "επική" ανατροπή στο Β'.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Άλλα 45' μείνανε για να γραφτεί άλλη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία του φοβερού αυτού Ευρωπαϊκού συλλόγου..........
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
Παντως κι εμεις τους της εχουμε δωσει λεφτα τησ Καλλιθεας φετος...Ολοκληρο παιχτη τους πηραμε!! :lol: :lol:
Το ανήθικο δοκάρι (κατασκευής Κόκκαλη φυσικά) σταμάτησε με αντιαθλητικό τρόπο τον Γκέκα.... :twisted:
Γαμώ τη βαζελίνη μου γαμώ...........
Όταν οι άλλοι παίζανε με 10 ισοφαρήσανε................
Και από ότι λένε στο ραδιόφωνο, πνίξανε και ένα πεναλτάκι της Καλλιθέας στο καπάκι............. :evil: :evil: :evil:
και στην επόμενη φάση, ο Γερμανάκος δίνει πέναλτι στον βάζελο........... ωραία.......... :evil: :evil: :evil:
ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ......!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Έμαθα ότι το 2-2 το έκανε ο Κώτσιος.
Με ποιό μέρος του σώματος; :lol:
Ε, άι στο διάολο γαμώ τη βαζελίνη μου.....................
2-3................... πέρασαν οι καριόληδες................
Επική ανατροπή ,χρυση σελίδα στην ιστορια της βαζέλας. :P
Δεν πρέπει να σκίζεται και πολύ στην άμυνα η Καλλιθέα, μετά το 2-0, ε; :wink:
Τι να πω, δεν το περιμέναμε... :lol: :lol:
Γι'αυτό με τέτοιες ομάδες (Καλλιθέα, ΟΦΗ, Ηρακλή) γουστάρω νίκες με πέτσινα πέναλτυ.
πιπερι στο στομα!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotiris7
εχασε η Καλλιθεουλα;
Έχει προσέξει κανείς ότι τις 3 τελευταίες θέσεις της βαθμλογίας τις καταλαμβάνουν τα παραρτήματα?
Υπάρχει ισχυρή πιθανότης του χρόνου του χρόνου να έχουμε ένα πιο υγιές πρωτάθλημα :lol:
Ο "γιγαντας" Ζαετς, ο επονομαζομενος και λαγός :p ετοιμαζεται λεει να αφησει την Πορτσμουθ για προσωπικους λογους και να επιστρεψει στην Αθηνα και ενδεχομενως και στην Ευρωπαναθα!! Νέες μεγαλες μεταγραφες ελευθερων Βαλκανιων παιχτων προβλεπονται! Ε ρε γλεντια!! Η σαρα (Σαριτσ) και η μαρα (Μαριτς) σε νεες περιπετειες! :p
Αντε να χαθεις ρε συκοφαντη!
Εκει στη Παιανια εχουν 5ετες πλανο δημιουργιας υπερ-ομαδας!
Ενω εμεις....
Kala, sou exw deiksei egw to diko mou pentaetes plano??? Mexri kai proedros tou Olympiakou provlepei na ginw to 2010!!:p Ti na mou poune twra ta pentaeth sxedia ths Eurwpana8as!!:p
Ηλια τοση ωρα μιλαμε και δεν σου εχω ριξει ενα μπινελικι...γιαυτο αντε σκασε μας ζαλισες τον ερωτα![Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλα κανει μετα ο βετερανος του φορουμ μας η ΟΣΦΠ και σου τα χωνει!! ΚυρΓιακο, ε ΚυρΓιακο!!:p
Εδωσα ολοκληρη μαχη για να μπορεσει να αλλαξει το βετερανος σε Γεροντοκορη οπως της ταιριαζει!
Οσο για σενα βδελλυρο αντιΜπαγεβιτσικο μιασμα εχω μια λέξη μονο να σου πω...ΝΥΣΤΕΡΙΙΙΙΙΙ!!!!!
Νυστερι και μαλιστα του γνωστου γιατρου-χασαπη Μητσου χρειαζονται οι παιχτες της Παναθας οχι εγω!!Πανε εκει να παρεις μαθηματα και μετα περιλαβε την γεροντοκορη και αφησε με εμενα...Εξαλλου χωρις την παρουσια μου πως θα κυλαει η ζωη του Ντουσαν???Εγω και ο Χατζηχρηστος της δινουμε νοημα!:p