Θεωρητικά έχεις δίκιο. Πρακτικά μικρή σημασία έχει. Έτσι είχε γίνει και το 2009 στα μπαράζ για το μουντιάλ της Ν. Αφρικής και πήραμε την πρόκριση στο 2ο παιχνίδι στην Ουκρανία όπου τους τεζάραμε με το γκολ του Σαλπιγγίδη.
Printable View
Θεωρητικά έχεις δίκιο. Πρακτικά μικρή σημασία έχει. Έτσι είχε γίνει και το 2009 στα μπαράζ για το μουντιάλ της Ν. Αφρικής και πήραμε την πρόκριση στο 2ο παιχνίδι στην Ουκρανία όπου τους τεζάραμε με το γκολ του Σαλπιγγίδη.
Πριν 4 χρόνια είχα βγάλει εισητήριο για το μπαράζ με Ουκρανία και τελικά δεν μπόρεσα να έρθω από Σαντορίνη!<mad?
Φέτος όμως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν μου ξεφεύγει ξανά και θα είμαι παρών στο γήπεδο.
Εγώ ήμουν - μαζί με κάποια παιδιά από το forum.
49 νούμερα έχει εδώ το Λόττο, αν δεν περάσουμε θα τον ρωτώ για 53... :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
*Είμαστε ήδη στη Βραζιλία και η "Αγία Τριάδα" φορτώνεται στον Μέγιστο για 5άστερα ξενοδοχεία στη γη της σάμπα, μίνι εκδρομές και κρουαζιέρες στον Αμαζόνιο και φυσικά για VIP εισιτήρια σε όλα
τα γήπεδα που θα παίξει η Εθνική και όχι μόνο. (να δούμε και καμιά ομάδα της προκοπής μάγκες... :s6vhaha: ) Εννοείται (αυτό λέμε στον Σαντορινιό) πως πάμε για δουλειά και ήτοι για τα γυρίσματα του νεου
μου "κοινωνικού" αριστουργήματος "Τρελές αγοριές του Ρίο", που θα σπάσει όλα τα ταμεία και θα κάνει τον Μέγιστο μερικές δεκάδες εκ. πλουσιότερο. (στου Ψυρή θα το γυρίσουμε παίδες αλλά κρύβεται λόγια
μέχρι να μπούμε στο αεροπλάνο...)
Εσύ να κοιτάς τις μπίσνες σου... Πολύ στο σορλολόπ το έχεις ρίξει και χρειάζομαι , ε... εννοώ χρειάζεσαι τα χρήματα. Εσύ λοιπόν θα κάτσεις να δουλέψεις και εμείςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
θα σου στείλουμε ωραίες φωτογραφίες και από το Βουκουρέστι και από το Ρϊο. Έτσι παιδιά?
Στου Ψυρρή θα το γυρίσετε και μέχρι το Μεταξουργείο θα πετάξετε!:s6vhaha:
mnx: Ναι, ε;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν είναι αυτό που φαίνεται - αλλά, μήπως να το σκεφτόσουν να δούλευες και φέτος;;;:s6vhaha:Πλατεία Καραϊσκάκη, βολεύει; Γιατί έρχομαι από Κολωνό...Παράθεση:
Εννούσα να βάλουμε και λίγη Ελλάδα μέσα, Μέγιστε... Για να τιμήσουμε ΚΑΙ τη φτωχή μας πατρίδα...Παράθεση:
*του την έφερα Βοσκέ. Πιστεύω να το έχαψε... ppnxoxo
Εσύ να κοιτάς τα σενάρια και τις διαπραγματεύσεις άσ΄τις σε μένα που ξέρω. Δεν βλέπεις τι ωραία το χειρίζομαι το πράγμα? :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
*πάλι σε καφετέρια στην Κυψέλη παρέα με αλλοδαπά θα δούμε το Μουντιάλ, αλλά δε γαμιέται? Καλή καρδιά... :s6vhaha:
Ας πάμε εμείς και ας το δούμε και στον Κόκκινο Μύλο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oύτε τότε δούλευα, αλλά περίμενα να τελειώσει τη δουλειά η τότε συμβία μου.Παράθεση:
Εχουν Κολωνό τα Γρεβενά?Παράθεση:
Α, είναι γαμάτα στη Κυψέλη. Βλέπεις το πρώτο ημίχρονο παρέα με γκανέζους και στο δεύτερο ημίχρονο πετάγεσαι στην απέναντι καφετέρια που είναι στέκι χρυσαυγιτών.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εκτός από το ματς, θα μπορείς να διαλέξεις και τα πιο εμφανίσιμα και γεροδεμένα παιδιά και από τις δύο φυλές για τις ταινίες.
Ε, κάνε κάτι αντίστοιχο - όλα εγώ θα τα σκέφτομαι;;;:s6vhaha:Παράθεση:
Όχι, αλλά, το ΚΤΕΛ σταματάει Ακαδημία Πλάτωνος - δεν ήθελα να μεγαλώσω την απόσταση, για να φανεί το μέγεθος της θυσίας...
...πάει και το θρεντ της Εθνικής... violiviolakiΠαράθεση:
Για τα μπαράζ, υπομονή μέχρι τις παραμονές του ματς. Τότε θα συμβουλευτώ την:Παράθεση:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Πες μου πως είσαι η Λίτσα Πατέρα, να πηδηχτώ............................... (απ' το παράθυρο) :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
24 παίχτες κάλεσε ο Σάντος για τα 2 μπαράζ με τους ρουμάνους.
Καρνέζης, Σηφάκης, Καπίνο Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Νίνης, Φορτούνης, Λάζαρος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.
:greekflag:
Πότε είναι τα παιχνίδια;
15/11 και 19/11.
Στο "Γ. Καραϊσκάκης" το πρώτο. Με τον Μήτρογλου καυλωμένο, μπορεί να δούμε κάνα χατ τρ... εεεε, 1-0