Κάτσε να φτιάξω 2 σαντουιτσάκια με κασέρι - γαλοπούλα - μαγιονέζα και θα στην εξηγήσω :):)
Printable View
Κάτσε να φτιάξω 2 σαντουιτσάκια με κασέρι - γαλοπούλα - μαγιονέζα και θα στην εξηγήσω :):)
Δε θα σε χαλαγε και λιγο σαλαμι-μπεικον-λουκανικο-μουσταρδα. Αφου θα το φτιαξεις, φτιαχτο πληρες.
Ναι αλλά δεν έχω τέτοια μαζί μου
Άνοιξε μια ταβερνούλα ρε Σάκη "Το τσαρδί του Ντιόγκο" να έχεις και μάσα και λεφτά... :s6vhaha:
Φιλε μου εγω θα ηθελα ενα με μπιφτεκακι, μαρουλι, πατατες τηγανητες, πιπερια και τυροσαλατα παρακαλω
Απατο θα παει το μαγαζι αν ο μαγαζατορας τρωει τα φαγητα ρε Πανο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
απ'το στομα μου το πηρες ρε συ.. χαχαχαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν είπα να τα τρως όλα ρε...ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
παιδια ξερει κανεις τι παιζει με την νεα εταιρια ηλ. ρευματος, την energa? με πηραν τηλεφωνο απο εκει και μου ειπαν οτι πληρωνεις ερτ και δημο κανονικα στην ΔΕΗ και το ρευμα στην energa με 20% εκπτωση.
εχει κανεις ιδεα αν συμφερει η κινηση αυτη?
το ψαχνω και εγω ηλια
Η Airbus ετοιμάζει το πιο εντυπωσιακό αεροπλάνο του κόσμου!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πως θα σας φαινόταν αν το αεροπλάνο που ταξιδεύετε έχει διάφανη οροφή και μπορείτε να βλέπετε τα αστέρια, τον ήλιο ή στην χειρότερη για όσους δεν φοβούνται, τις βροχές και τις αστραπές; Σίγουρα θα ήταν υπέροχο ή καλύτερα θα είναι υπέροχο από το 2050, που αν ζήσουμε θα το δούμε κι εμείς. Η Airbus παρουσίασε τα σχέδια της για το νέο αεροπλάνο του μέλλοντος με την... καμπίνα του μέλλοντος όπως την αποκαλεί.
Η οροφή θα μπορεί να γίνεται διάφανη και οι επιβάτες να απολαμβάνουν την θέα χωρίς να τους εμποδίζει κάτι. Επίσης τα καθίσματα θα είναι φτιαγμένα με υλικό που θα μπορεί να παίρνει το σχήμα του σώματός μας και θα φτάνει ακόμη και σε οριζόντια μορφή για να απολαμβάνουμε ένα ρομαντικό ταξίδι χαζεύοντας τα αστέρια. Σε περίπτωση καταιγίδας και βροχών θα υπάρχει η δυνατότητα η οροφή να αλλάζει χρώμα για να μην έχουμε άμεση επαφή με το τι γίνεται έξω, ούτως ώστε να μην παίρνουμε τα... ηρεμιστικά με τη σέσουλα!
Το νέο αεροπλάνο θα προσφέρει αρκετές υπηρεσίες ακόμη και την δυνατότητα να παίξετε γκόλφ ή άλλα παιχνίδια στο κάτω μέρος του, ενώ φυσικά θα έχει και ασύρματο ίντερνετ για άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το κόστος του αεροπλάνου; Μέχρι στιγμής άγνωστο. Η ουσία όμως είναι να παρέχει ασφάλεια και είναι κάτι που εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια οι ειδικοί της Airbus. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στους ειδικούς είναι να βιαστούν λιγάκι μπας και προλάβουμε κι εμείς κανένα ταξιδάκι με το αεροπλάνο αυτό.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αφήστε τις βλακειούλες και κατεβείτε σύνταγμα γιατί θα τρελαθώ σήμερα. Γυρνάω σπίτι μετά από δέκα ώρες κάτω, έχοντας φάει τόνους χημικά, περισσότερα από κάθε άλλη φορά (τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα), και βλέπω τους ρουφιάνους στα κανάλια να δίνουν ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Δύο χάρες θέλω... Πρώτον μην πιστεύετε ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ από αυτά που λένε τα σκυλιά του κράτους (όταν λέω ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ κυριολεκτώ, ούτε τα "και" μην πιστεύετε) και δεύτερον, κατεβείτε στο γαμημένο το σύνταγμα μιας και τώρα αρχίζει η συνέλευση και δείτε με τα μάτια σας τι συμβαίνει.
Παιδιά , αυτά που λένε τα αρδοσκυλα στα κανάλια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ , σήμερα μόνο οι νεκροί έλειπαν ( ευτυχώς) για να ξαναγίνει το 73 .
Ανοιξτε παλι το Ελλαδα κοινωνια ........ αν ανοιχτει ηρεμια απο ολους σας παρακαλω.
Ποτέ μου δεν πίστεψα και ποτέ μου δεν πρόκειται να πιστέψω ΑΡΔόσκυλο. Άντε να ανοίξω και το Ελλάδα - Κοινωνία λόγω των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Βρίστε, χώστε, σπάστε, κάντε ό,τι θέλετε ΑΛΛΑ μόνο μην πλακωθείτε μεταξύ σας.
Μπραβο ρε μαγκα!!!!!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τι έγινε; Κλείδωσε πάλι;
Δεν ξέρω αν το κλείδωσε ο Κοσμάς ή εγώ κατά λάθος. Πάντως το ξανάνοιξα.
χαιρετω την παρεα του red dna μετα απο σχεδον ενα χρονο!!!τι κανετε?:)
Καλως τον Στελιο :)
που χαθηκες ρε αρχοντα?