ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g10vanni [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g10vanni [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
δεν εχουμε και κανα κερμα να το στριψουμε.......
και φυσικά έχουμε το κλασικό πρωτοσέλιδο πριν την κηδεία ΠΑΛΙ!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:whatever::whatever::whatever::whatever::whatever: :whatever::whatever:
KEEP WALKING
Η ιστορία λέει πως από εδώ και πέρα ο βάζελος θα κάνει μόνο γκέλες. Αν αρχίσει η κατηφόρα για δαύτους δεν έχει σταματημό. Η κούπα θα έρθει λιμάνι με πολλούς βαθμούς διαφορά.
Παντως ρε παιδια μεγαλο σεντερ φορ αυτος ο Γκουμας!!!! Να τον φερει ο προεδρος στον Θρυλο!!! ppnxoxo
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όταν έλεγα να κάνουμε ένσταση αυτά προέβλεπα!ppnxoxo
Μαγε περιμενω και το αυριανο :socrat:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TheWizard [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θέλω να δω τι θα πουν για το ακυρωθέν γκολ του Ήρα οι βαζελοφυλλάδες...
ορίστε..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
βέβαια θα λείπει η μαλακία της βαθμολογίας πάνω δεξιά αλλα κατα τα άλλα..
το γνωστό template "φτού ξανα πούτσα... φέρε το κουτόχορτο"
παιδιά δώστε κανένα λίνκ με φόρουμ του βάζελου γιατί θέλω να το απολαύσω!
το έχω ανάγκη τώρα...
Γιωργο, ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TheWizard [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η εφημεριδα το λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ο αιωνια λαγος πηγαινε για νικη στο 5Χ5!
Το ωραιοτερο ΟΛΩΝ αυτο για τον 12ο παικτη κατω δεξια!ppnxoxo
ο Γκότζος στο σπορ φμ . Απίστευτο γέλιο...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lofou [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ρε θα τρελαθω!!! Ο Γκοντζος λεει οτι το ακυρωθεν γκολ του Ηρα ηταν κανονικο!!!!
ορίστε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lofou [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ελπίζω να είσαι πάνω απο 18
Παράθεση:
αφου δεν κερδισαν οι βαζελοι με 90-10 διαιτησια οι βαζελοι αντε γεια,μονο νικες για να μην πουν για την ενσταση,αν κ δω που τα λεμε μαγκες,τι θα κερδισουν οι βαζελοι κ αρη κ πανιωνιο?:s6vhaha:
mhpws den toys edwse ta prim pali?xaxaxaxappnxoxo
Δες τη φωτο που εχω στην προηγουμενη σελιδα και θα δεις γιατι το λεει ΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Airness [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]