Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αφού είναι παγωμένη η εικόνα ρε αληταρά ! πως να τον περάσει η παχτούρα μας ;;;
Printable View
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αφού είναι παγωμένη η εικόνα ρε αληταρά ! πως να τον περάσει η παχτούρα μας ;;;
Οχι Μπαρτσελονα,ουτε ΑΟ Ραφηνας ο Σαμαρας.
Αντε να δουμε ποτε θα βαλει μεσα ενα εξτρεμ για να βαλουμε 2ο γκολ.
Είναι δύσκολα τα πράγματα Βασίλη και Θεοδόση. Δεν μπορείτε να δείτε τα κρυφά ποδοσφαιρικά ταλέντα που κρύβει το Λιχτοτέτοιο.
όντως , είναι θολωμένα να γυαλιά μου , άσε που έχω και μυωπία !!!!Παράθεση:
Βαλε φετφα ρε αμπαλε, ποιος χριστοδουλοπουλος?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Δεν τον βάζει γιατί αμυνόμαστε μαζικά απέναντι στα θηρία Μαργαρίτα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το ίδιο και ο τερματζής του Λιχτοτετοιου αφου κοιταει τον πίνακα και νομιζει οτι χανουνε 11-0.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από masinGun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γκολ της βοσνιας ακυρωθηκε για οφσαιντ
Αυτός ο Στόκλασα πως δεν παίζει στη δικιά μας Εθνικιά. Και μόνο λόγω ονόματος του άξιζε.
ρε δεν μπορεις να αλλαξεις μπαλιες με αντιπαλους καποιους ΣΤΟΚΛΑΣΑ κ αλλα τετοια μεγαθηρια!ημαρτον
Πολύ σουρεάλ βραδιά απόψε. Παίζει να περάσουμε ως πρώτοι νικώντας με το εμφατικό 1-0 το τέρας λίχνε, και να μείνει έξω η Μπόζνα που χάνει τα άχαστα...
Το άρπαξε η Λιθουανία...
Ητο καιρός.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θέλω να πέσουμε με καμιά Γαλλία και να μας σκίσουν τα πρέκια οι λεφλώρ... δεν αντέχεται αυτό που παρακολουθώ. Κολλύρια βάζω και τρέχει να φύγει η σταγόνα...
απαραδεκτη εικονα της εθνικης απεναντι σε μια ομαδα ερασιτεχνικου επιπεδου-μπυραρια.Αγγαρεια κανουν οι παιχτες
Είδες ρε κάγκουρα; Σου το'πα με αυτούς τους άμπαλους θα ξεχάσεις και να περπατάς...ppnxoxo
θα μας καρφωσει κανα γκολακι ο στοκλασαν ετσι οπως παει και θα γελαμεppnxoxoppnxoxo
μου αρεσει που θελουν και κοσμο στο γηπεδο ετσι οπως παιζουν.Αμα θελει να κοιμηθει ο αλλος το κανει και σπιτι του.
Μαλακια με βοσνια
To τσακίσαμε το θερίο οπως προέβλεψα. Τους κοιμήσαμε και προς το τελος τσουπ! 2-0. Μεχρι που θα βγει ασος στο στοίχημα.