Κέρασε πούτσο γλυκύ η μραζέου την αρμάδα του μαμρα...
Printable View
Κέρασε πούτσο γλυκύ η μραζέου την αρμάδα του μαμρα...
Δύσκολη η κατάσταση.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Για τον πούτσο παίκτης. Ο ορισμός του μαλάκα. Πάσα σαν την τελευταία δε διδάσκεται ούτε στα σεμινάρια επιστημονικής φαντασίας για loserς.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν το δα το ματς,όταν κλείνεις φιλικά με τον κάθε ανάπηρο για να φτιάξεις μύθο ομαδαρας η πρώτη σοβαρή αντίπαλος που σου ρχεται σε σβερκωνει.
MVP του NBA με προπονητή απ τα Λιντλ.
Εμένα μου άρεσε με πόση θέρμη προσπαθούσαν οι σπίκερ να μας πείσουν στα πρώτα δέκα λεπτά πως η ομάδα είναι στημένη να παίζει καλά και χωρίς το Γιάννη και με το που βγαίνει πάει το ματς από το +17 στο -2.
Τουρλουμπούκι.
Ας πούμε πως τρόλαρα για να μη φάω γιαούρτια.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1)Δεν εχουμε προπονητη της προκοπης γι αυτο το επιπεδο.
2)Χωρις γκαρντ δεν πας πουθενα...
3)Ο Αντετοκουνμπο ως αθλητης ειναι απ τους καλυτερους του κοσμου...Μπασκετικα ομως ειναι απλα καλος.Δεν μπορει μια ολοκληρη εθνικη να κρεμεται πανω του.Δε βοηθαει ουτε ψυχολογικα ουτε αγωνιστικα.Οποιαδηποτε συγκεντρωμενη αμυνα μπορει να τον σταματησει...Απλα στο NBA εχουν αλλη φιλοσοφια.
4)Μου δωθηκε η αισθηση οτι ο Σλουκας δεν ειχε προτεραιοτητα να εκμεταλλευτει το Γιαννη αλλα μπορει και να το ειδα λαθος...
Μονοτονοι επιθετικα και γενικα χωρις ποιοτητα..Οσο και να με κραξετε για μενα αν δεν επαιζε ο Γιαννης ισως και να ημασταν πιο δεμενοι ως ομαδα αφου θα ημασταν αναγκασμενοι να παιξουμε ομαδικο,σκληρο μπασκετ...Τωρα ολα περιφερονται γυρω απο αυτον...Βεβαια γι αυτο δε φταιει ο Γιαννης...Απλα αν εχεις προπονητη καλο και προσωπικοτητα τα φτιαχνει μονος του αυτα...
Μακαρι να περασουμε στους 8 αλλα φαινεται δυσκολο πλεον...
Μακάρι να συνεχίσει έτσι η ομάδα, αλλά δεν λέω μεγάλη κουβέντα να μην την ματιάσω.
Όσο για την ελλαδα μακάρι να συνεχίσουν να τρώνε ψωλες.
Εγω βλεπω NBA αποκλειστικα και μονο τα τελευταια χρονια και παρακολουθω τον Γιαννη σε καθε του ματς. Το παιδι, εχει εναν τεραστιο διασκελισμο που ουτε καν οι Αμερικανοι δεν εχουν δει καθως και μια reverse κινηση που λογω του μεγεθους του, σε αφηνει 2 μετρα πισω. Κατι αλλο στο παιχνιδι του δεν εχει. Απλα στο ΝΒΑ ειναι τετοιες οι αμυνες που κανει τεραστια διαφορα. Θα μου πειτε, οι Bucks παιξανε τελικο Ανατολης με τον Γιαννη ως ατμομηχανη. Ναι, αλλα οι Bucks πλαισιωσαν τον Γιαννη με ενα ματσο σουτερ. Αν θυμαμαι καλα, μπορει να ηταν και η καλυτερη ομαδα στο πρωταθλημα στα τριποντα η τελος παντων απο τις καλυτερες. Μεχρι και ο σεντερ τους, ο Λοπεζ, τριποντακιας ειναι. Απενταντι σε κλειστες και οργανωμενες αμυνες, ο Γιαννης δειχνει να ασφυκτια. Αν ειχαμε καλους σουτερ να ανοιγανε τις αμυνες, ο Γιαννης θα τους διελυε.
Μακαρι να ηταν αυτο μια κακη παρενθεση αλλα φοβαμαι οτι η τυχη της Εθνικης θα ειναι παρομοια με αυτη των τελευταιων χρονων. Θα περασει τα λιμα και μολις πεσει με καποια απο τις καλες σε νοκ αουτ αγωνα, θα αποκλειστει.
Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει τα σενάρια πρόκρισης στου οχτω, αλλά για να έχει βάσιμες πιθανότητες να περασει η Ελλάδα, πρέπει να κάνει 3/3 με ν. Ζηλανδία, Τουρκία, Αμερική.
αλλιως μάλλον περνάει η Βραζιλία.
Τελικά ήταν τελικόςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εσύ ξύπνησες με έμπνευση σημεραΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red Sting [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εντάξει να ασχολείστε με την εθνική ποδοσφαίρου, είναι περίεργο αλλά το δέχομαι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εντάξει να ασχολείστε με το μπάσκετ είναι ~~~~~~~ αλλά το δέχομαι.
Το να ασχολείστε όμως με την εθνική μπάσκετ.... Την ομάδα δλδ του μαμρα, ε είστε λίγο υπερβολικοί δεν νομίζετε;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον η φάση.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ευτυχώς που κάναμε την ήττα τώρα μπας και αρπάξουμε την μια ευκαιριία που έτσι και αλλιώς είχαμε
η ομάδα έχει κατέβει με αρχές playstation
δεξι κλικ iso Γιαννης, αριστερό κλικ σκριν στον PG
Εσυ με ποντίκι παίζεις PlayStation;:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
πως λεγονται αυτα που ειναι απο πισω? χαχαχα
Το αριστερό δεν είναι αυτό που λέγεται LR-αμπί;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
L1, L2Παράθεση:
R1, R2
Χωρις να παιρνω και ορκο βεβαια, νομιζω πως συστηματα διαλεγεις με το δεξι αναλογικο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Ελ Αραμπι επειδη τα βαζει κι απο τις δυο μεριες, λεγεται L-R.
Επειδή σήμερα φούντωσε η επίθεση των δημοσιογραφίσκων στο Σκουρτόπουλο (όχι των μπασκετικών, γι' αυτούς δε φταίει τίποτα, όλα βαίνουν καλώς, λίγη ατυχία υπάρχει), να πω δυο πραγματάκια.
Δεν φταίει ο Σκουρτόπουλος που προσφέρθηκε σχεδόν τσάμπα να αναλάβει την ομάδα όταν κανείς άλλος δε δέχτηκε, κόουτς του 4 είναι στο 4 κοουτσάρει.
Ρε αχαϊρευτοι, ένας από σας δεν έχει τα κάκαλα να μας πει ποιός ευθύνεται που ο MVP του NBA και μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στην ευρώπη έχουν καταντήσει να τους προπονεί ο Σκουρτόπουλος;
Η ιερή μούμια δε φταίει για τίποτα. Μετά αναρωτιέστε γιατι θέλω να ρεζιλευτεί αυτή η εθνική. Γιατι είναι άλλο ένα πράγμα που δε θα πάει ποτέ καλά όσο κάνει κουμάντο ο καριόλης ο κορακοζώητος.
Ονομάζετε και τα παπάρια σας, εγώ απλώς τα λέω δεξί κι αριστερό...ppnxoxoΠαράθεση:
Κερδίζει η Βραζιλία γμτ
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk