Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo 5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ψεύδεστε κύριε μου !!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo 5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ψεύδεστε κύριε μου !!!!
Ωχχχχ αμάναμμαμαναναμανα...!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από masinGun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Νηστεύετε βλέπω:s6vhaha:
Στις νηστείες τρώμε κρέας, σε κανονικές περιόδους και πάλι τρώμε κρέας!ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άμα σας μπανάρω τώρα όλους που μου τη σπάσατε τι θα πείτε? :mad:
Τόσο κρέας κι ούτε μια μπύρα ρε άχρηστοι;ppnxoxo
Είμαστε καλά παιδιά!:doh:
Θα σου πω από τώρα...τράβα να κατεβάσεις δίπιτο να ηρεμήσεις!ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μέχρι τις ΗΠΑ αναμένεται να φτάσουν τα συντρίμμια από το τσουνάμι στην Ιαπωνία
Θλιβερά χαλάσματα σπιτιών, αυτοκίνητα, βάρκες -πιθανώς και πολλά πτώματα- πλέουν στον Ειρηνικό Ωκεανό εδώ και έναν μήνα, μετά το απίστευτο τσουνάμι που σάρωσε τη βορειοανατολική Ιαπωνία. Σε περίπου έναν χρόνο, τα συντρίμμια θα φτάσουν τη Χαβάη, ενώ σε τρία χρόνια θα αρχίσουν να ξεβράζονται στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, εκτιμούν Αμερικανοί ερευνητές....
Λες εκεί που θα κολυμπάνε οι βυζαρούδες του Μπέιγουοτς ν' αρχίζει να ξεβράζει πινακίδες αυτοκινήτων απ' τη Φουκουσίμα και βρακιά με τα μανταλάκια μαζί?
Πάμε όλοι μαζί....φου φου φου φου φου.....:D
Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας πολύ μεγάλος τραγουδοποιός ο Νίκος Παπάζογλου μετά από 2ετή μάχη με τον καρκίνο.....από τους λίγους τραγουδιστές νομίζω που σε ''άγγιζε'' με τη φωνή του!Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Νίκο!!!!
Μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει τι εστί "σύνδρομο Down" και ποιές οι επιπτώσεις μην
ψάχνουμε στο google βραδιάτικα;
πολυ κριμα. εχω ενα γειτονα που εχει αυτο το συνδρομο και μπορω να φανταστω πως ειναι :/ παντως μπορει να εχει μια αξιολογη ζωη
καλό κουράγιο στην οικογένεια...
Παίδες το σύνδρομο Ντάουν, είναι νόσος γεννετική και υπάρχει πριν την γέννηση και ανιχνεύεται κατά την διάρκεια της κύησης με εξετάσεις οι οποίες είναι στανταρντ στον Δυτικό κόσμο, σε περίπτωση ανίχνευσης συνήθως προκαλείται τεχνητή διακοπή κύησης, εκτός βέβαια αν υπάρχουν ηθικές ή νομικές απαγορεύσεις άμβλωσης.
Οσο για το περαστικά δυσυχώς για την ώρα δεν υπάρχει θεραπεία.
Τι επιπτώσεις έχει στο παιδί που γεννιέται δηλαδή Νίκο;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nbqgr [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eιναι μια γενετικη παθηση η οποια προκαλειται απο ενα επιπλεον χρωμοσωμα. Δεν υπαρχει σαφης αιτιολογια, μοναχα καποιοι παραγοντες οι οποιοι βασει στατιστικης αποδεικνυονται ενοχοποιητικοι, οπως για παραδειγμα η μεγαλη ηλικια της μητερας. Υπαρχουν συγκεκριμενες εξετασεις που κανει η εγκυμονουσα κατα την διαρκεια της κυησης που μπορουν να προβλεψουν αυτο το ενδεχομενο, ωστοσο η μοναδικη εξεταση που εγγυαται 100% αν το μωρο πασχει η οχι απο συνδρομο Down ειναι η αμνιοκεντηση. Το κακο με αυτην την εξεταση ειναι οτι υπαρχει 1% πιθανοτητα να προκαλεσει αποβολη. Το εζησα για τα καλα αυτο το πραγμα με τον γιο μου. Οι εξετασεις εδειχναν καλες εκτος απο μια που εχει να κανει περισσοτερο με ορμονικους δεικτες και η οποια εδινε λιγες περισσοτερες πιθανοτητες απο το φυσιολογικο για να γεννηθει ο γιος μου με Down. Επιλεξαμε να μην κανουμε αμνιοκεντηση και δοξα τω Θεω ολα πηγαν καλα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ZouPan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τα μωρακια με Down μεγαλωνουν με πολυ αργους ρυθμους και περιορισμενες ικανοτητες σωματικα και νοητικα. Εχουν πιο ευαισθητες αρθρωσεις και αρκετα ευαισθητο ανοσοποιητικο, ειναι πιο ευαλωτα σε ιωσεις και λοιμωξεις γενικοτερα. Γι αυτα τα παιδια ειναι υπερ-απαραιτητο να περιβαλλονται απο πολλη αγαπη και υπομονη (δεν προκειται να γινουν ενηλικες οι οποιοι αυτοεξυπηρετουνται). Αν αυτο ισχυει μπορουν να προοδευσουν, εστω οπως ειπα και περιορισμενα.
τα ατομα με αυτο το συνδρομο εχουν προβλημα σε ακοη, ομιλια, δυσμορφιες, χαμηλο δεικτη iq
ειναι χρωμοσωμικη ανωμαλια γαμω τη βιολογια μου!
ας εχει το παιδι οσο κλαυτερη ζωη γινεται
Ναι ρε παιδιά τι λένε; Ανακάλυψαν ξαφνικά ότι πάσχει από σύνδρομο Ντάουν; Αυτό το μαθαίνεις από την εγκυμοσύνη ακόμη...
Γέννησε πρόσφατα η γυναίκα του; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ήξεραν και βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση θεραπείας.
Είναι γενετική ανωμαλία ονομάζεται αλλιώς και τρισωμία 21 λόγω του ότι αντί να υπάρχει κανονικά ζευγάρι στο χρωμόσωμα 21 υπάρχουν 3 χρωμοσώματα.
Έχω πρώτο ξάδερφο με σύνδρομο Ντάουν και ξέρω πολύ καλά την κατάσταση. Υπάρχει νοητική υστέρηση και βέβαια χαρακτηριστική εμφάνιση...
Γι΄αυτό το λένε και Μογγολισμό....Είναι δύσκολη κατάσταση αλλά με ειδικά σχολεία και φροντίδα αυτά τα παιδιά μαθαίνουν αρκετά πράγματα...
Είναι υπέροχα πλάσματα...Σε δικό τους κόσμο πάντα που ο κόσμος των "φυσιολογικών" βρίσκει πολλές φορές αποκρουστικό....
Έχω πικρή πείρα με το ξαδερφάκι μου....Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε τέτοιες καταστάσεις είναι τα "μάτια" των άλλων και βέβαια στην ελληνική πραγματικότητα η έλλειψη κάθε κρατικής πρόνοιας...
Θα είναι δύσκολα για τον Γκαλέτι όπως και για κάθε γονιό που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί που δεν μοιάζει με τα άλλα...