Ela nte, anarotiemai giati katheste kai blepete ta paixnidia tou bazelou kai xalieste. Mazoxes eisaste? :lol:
Printable View
Ela nte, anarotiemai giati katheste kai blepete ta paixnidia tou bazelou kai xalieste. Mazoxes eisaste? :lol:
Στον ψυχισμό μας εμπεριέχεται τόσο ο μαζοχισμός (αλλιώς δεν θα είμασταν γάβροι) όσο και η εγγενής περιέργεια του ανθρώπου στο να μάθει την αλήθεια μια και αύριο όλοι θα λένε για θρίαμβο και θα υψώνουν ασπίδες θριάμβου στους Αμπελόκηπους και τα Εξάρχεια.... :lol: :lol:
Παπά μου, άκουσε την ομολογία μου κι ύστερα δώσε μου την άφεση αμαρτιών, την ευλογία και την ευχή σου, γιατί νέος είμαι κι αμάρτανα.
Πόσες φορές αλήθεια δεν παρακινήθηκα από το Βελζεβούλη κι έσυρα τα εξ αμάξης σε αυτά τα άμοιρα παιδιά της άμυνας του Ολυμπιακού μας. Πόσα καντήλια εκσφενδονίστηκαν κατά του Ανατολάκη, του Κωστούλα, του Μαυρογενίδη κι αυτού ακόμα του Άντζα, για τα μύρια όσα λάθη τους, τις αδεξιότητες, την έλλειψη τεχνικής κατάρτισης, ευφυίας, ταλέντου κοκ.
Κανένας όμως δε συγκρίνεται με αυτόν τον αμυντικό συρφετό της Βέντερ, με αυτά τα κούτσουρα που ήταν ανίκανα και να επιπλεύσουν ακόμα. Στα προηγούμενα παιχνίδια τι θέση έπαιζαν? Ελεγκτή? Λαχειοπώλη? ή μήπως γρανιτέμπορα?
Δικαιώσατε τον Ουγκώ ρεμάλια! :evil:
Το πλήρες ξενέρωμα ... το ουέφα δεν το χάνει ο βάζελος με τίποτα ... μακάρι να κερδίσει η Ουντινέζε και εδώ μέσα ... όσο για τους μαλάκες τους Γερμάνους με αυτό το χάλι που έχουν στα ντουζένια τους, αν ξεφορμαριστούν λίγο ... δε θα μαζέψουν ούτε μισό βαθμό.
Aυτό έλεγα και στον dali, το δεξί μπακ ο Γελαπαιδιμουγέλα που λέει και ο Freddos :lol: , με έκανε να εκτιμήσω τον Μαυρογενίδη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από loustrakos
Για κάτσε, γιατί κι εγώ τα έλεγα στο dali και μάλιστα πρόσωπο με πρόσωπο!!! :shock:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
Αρχίζω κι ανησυχώ! Μήπως πράγματι είμαστε το ίδιο άτομο?! :lol:
Αθλιότητα άμυνας Βέντερ + Αρνητικό τύχης Μητσοτάκη βάζελων = +3 ποντάκια! :cry:
Pantws o,ti ki an leme kai oso doulema kai an tous rixnoume oi lagoi prospathoun (kai pali) na vgaloun ena tsouvali pitsirikades, exoun mia 18ada me nea proswpa kai sthn telikh yparxei enas logos na kanoun ypomonh.
Epipleon exoun th dikaiologia oti Conseisao kai Biscan den tous vghkan.
Και το φυστίκωσε το δεύτερο ο γαυράκος...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από parkor
Έχουν καταντήσει αηδία. Κάθε φορά που βούταγε ένας βάζελος κάτω φώναζαν φάουλ, για το πέναλτυ γαργάρες κλπ κλπΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Ήμαρτον δηλαδή.
ο Μελιτζάνης έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι του για να κοντράρει την περίφημη Ελληνική πραγματικότητα...
Κατέβασε 11άδα βάση του ΡΟΛΟΥ του καθένα και όχι του ονόματος... και του βγήκε... έπαιξε κυριολεκτικά το κεφάλι του χθες, αλλά η γνωστή κωλοφαρδία της ομάδας αυτής καιθώς και το σοκ των Γερμανών τον έκαναν μάγκα!
Με πέτσινο πέναλτυ και στο καπάκι το 2-0 οι Γερμανοί έχασαν το μπούσουλα... παρ όλα αυτά, και με τη κλασσική και δεδομένη οπισθοχώρηση του Μελιτζάνη κάθε φορά που προηγείται, ο βάζελος για 40 λετπά δεν πέρασε τη σέντρα και έφαγε μόνο ένβα αντί για τρία... ο εκνευρισμός των Γερμανών ήταν ολοφάνερος, παρόλο που διακρίνονται για την ψυχραιμία τους...
Στο β' οι Γερμανοί ανοίχτηκαν, έβγαζαν μέσους και αμυντικούς για να περνάνε επιθετικούς και οι βάζελοι ΟΛΟΙ κάτω από τη σέντρα έπαιζαν κλεφτοπόλεμο στην έδρα τους ενώ ήταν μπροστά στο σκορ... χαρακτηριστικό μικρής ομάδας που έδειξε ότι και γι αυτήν το σκορ ήταν απρόσμενο και προσπαθούσε έστω και για το βαθμό της ισοπαλίας!
Οι φάσεις που έκαναν στο β' ημίχρονο οι βάζελοι ήταν απολύτως λογικές, μιας και έπαιζαν οι Γερμανοί με λιγότερα κούτσουρα πίσω (σ αυτήν την ομάδα ο Ανατολάκης άνετα μπορεί να πάρει 5 μύρια το χρόνο), και έπεφταν πάνω στους δέκα παίκτες που έπαιζαν όλοι κάτω από τη σέντρα με ΤΡΙΠΛΗ ζώνη άμυνας. Επίσης, οι της Βέντερ δεν έδειξαν καθόλου υπομονή, απόροια ίσως του εκνευρισμού τους από το αναπάντεχο σκορ...
Οι πρώτες και οι τελευταίες εντυπώσεις ήταν για τους βάζελους, εξ ου και ο πανυγηρισμός σήμερα... ξέρουν και οι ίδιοι πολύ καλά όμως ότι αν το σκορ ήταν 1-1 στο ημίχρονο, το ματσάκι το είχαν χάσει.
Ο βάζελος έχει σιγουρέψει το ΟΥΕΦΑ και αν του δώσει βαθμό η Μπάρτσα επειδή "ήδη" έχει περάσει, τότε ίσως να περάσει και αυτός!
Η Βέντερ βέβαια μπορεί να κάνει το 2 στα 2 με την Ουντινέζε, η οποία βγάζει η ίδια τα μάτια της με την περίπτωση Ιακίντα...
το ουέφα πάντως το έχει σίγουρο πλέον... εμείς?
Δεν ξερω ποσα χρονια ειναι προπονητης ο Σαφ στην Βερντερ αλλα ο τυπος χθες εγκληματισε.
Μονο 2 φορες εχω δει τοσα και τοσα χρονια αυτο το πραγμα. Δηλαδη οταν δεν μπορεις να βαλεις γκολ να πετας μεσα ολους τους επιθετικους για να σκοραρεις!!! και η μπαλλα να πηγαινει σε αυτους ανευ συστηματος.
Την μια την εκανε ο Αναστασιαδης με Σαλπι, Φρουσο, Υιασουμη, Σπασιτς και την αλλη αυτος χθες με Κλοζε, Κλασνιτς, Χουντ, Βαλντεζ!
Την σακατεψε την ομαδα του και αντι να συνεχισει να παιζει απο τα πλαγια οπως στο πρωτο ημιχρονο, αρχισε τα διαστημικα κολπα των 'μεγαλων' προπονητων!!!! Η μπαλλα δεν εφτανε στην περιοχη οπως επρεπε και παλι καλα να λεει που δεν εφαγε 3-4 επειδη οι βαζελοι ειναι αχρηστοι και αυτος κωλοφαρδος, και να εβλεπα εγω τι θα εκανε σε περιπτωση ισοβαθμιας!
Και μετα λεμε για τους δικους μας προπονητες!!! Ο τυπος ειναι μυθος πλεον!!!
Επειδη βλεπω μια ταση παλι ο βαζελος βγαινει μαλλον Ουεφα εμεις τι καναμε...
Καταρχην εμεις στον ομιλο μας εχουμε 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες και οχι παραμυθια στυλ Βερντερ και Ουντινεζε που προσπαθουνε να μας τις παρουσιασουνε σαν μεγαθηρια.
Αν προσθεσουμε και τη γνωστη κωλοφαρδια του βαζελου τοτε μονο δυσκολο δεν ηταν να βγει Ουεφα και για εμενα θα ειναι αποτυχια να μην τερματισει 2ος ετσι οπως εχουνε ερθει τα πραγματα.
Το θεμα ειναι ομως ΕΜΕΙΣ τι κανουμε...και εμεις θα παλεψουμε για να βγουμε Ουεφα κατι που ακομα και μετα το στραπατσο με τη Ροζυ ειναι ακομα εφικτο.
Και κατι τελευταιο για ενα σχολιο που διαβασα προηγουμενως οτι ο βαζελος για αλλη μια φορα βγαζει νεους παιχτες κτλ ενω εμεις δεν κανουμε τιποτα.
ΕΜΕΙΣ αν δεν κανω λαθος εχουμε 8 πρωταθληματα σε 9 χρονια...ο βαζελος που ολο κανει και δειχνει 1 και αυτο κλεμμενο!
Αρα λοιπον οπως ελεγα και καπου αλλου ειναι θεμα επιλογων και προτεραιοτητων...
κι ύστερα λέει εμένα γκαντέμη... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Πάντως για να μη δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα με κάλπικα προσχήματα που στην τελική δεν μας βοηθάνε καθόλου, ο όμιλος του βάζελου είναι σαφώς πιο δύσκολος απ' οτι ο δικός μας σε ότι αφορά την υπόθεση τρίτη θέση και Uefa. O βάζελος έχει να αντιμετωπίσει δύο ισάξιες με αυτόν ομάδες (Werder, Udineze) ενώ εμείς μία μόνο ομάδα κατώτερη απο μας την Rosenborg.
Mε το να καταφέρουμε, γιατί περι κατορθώματος πρόκειται, να χάσουμε στην έδρα μας απο αυτήν την ομάδα κάναμε μόνοι μας δύσκολη και την υπόθεση 3η θέση που οδηγεί στο uefa.
Μη μου πεί κανείς οτι όταν έγινε η κλήρωση δεν θεωρούσαμε εξασφαλισμένη την 3η θέση ενώ για τους βάζελους φάνταζε ακόμα και αυτή δύσκολη!
Θα συμφωνήσω με το Νίκο. Αν και δε βλέπω σίγουρη την πρόκριση του βάζελου, παρ' όλα αυτά πίστευα πως χτες θα έκανε ίσως τη μοναδική του νίκη.
Εγω παλι θα διαφωνησω...
Μπορει για τα δεδομενα του βαζελου αυτες οι ομαδες να ειναι ισαξιες αλλα αυτο σε καμμια περιπτωση δεν τις κανεις πιο δυσκολες ας πουμε απο τη Λυον ή τη Ρεαλ.
Η Ουντινεζε εχει βαρεσει διαλυση και η Βερντερ ολοι την ειδατε χθες ποσο τραγικη ειναι αμυντικα.
Απορω λοιπον με ποια λογικη ειναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ για τον βαζελο να βγει 3ος σε ενα τετοιο ομιλο?
Αντιθετα εμεις ειμαστε σε ενα ομιλο που κακα τα ψεμματα απο την αρχη λεγαμε οτι θα βγουμε 3οι και φυσικα ακομα εφικτο ειναι κατι τετοιο αφου ειλικρινα δεν βλεπω τη Ροζυ οχι μονο να ξανακανει νικη αλλα ουτε καν βαθμο να παιρνει!
Μια φράση που αν την δεις απλά, έχεις δίκιο μόνο που δεν είναι έτσι ακριβώς.Παράθεση:
Σίγουρα Ρεάλ-Λυών είναι σπουδαίες ομάδες. Βάσει ομάδων η φυσιολογική θέση μας είναι η 3η, βάσει κλήρωσης είχαμε ελπίδες. Πρώτο ματς με την πεθαμένη Ρόζενμποργκ, τελευταίο ματς με την μάλλον αδιάφορη Ρεάλ.
Ο βάζελος είναι στο 2ο γκρουπ. Δηλαδή λογικά θα είχε πιο εύκολη κλήρωση από μας. Στο 3ο γκρουπ (το δικό μας) είχε: Κλαμπ Μπριζ, Αντερλεχτ, Σάλκε, Σπάρτα Πράγας, Λιλ, Ρέιντζερς, Βέρντερ Βρέμης. Του πέφτει η πιο δύσκολη. Από το 4ο γκρουπ του έπεσε μια από τις πιο δύσκολες. Με πρόγραμμα χάλια.
Τώρα τα αποτελέσματα μιλάνε. Ολυμπιακός - Ρόζενμποργκ 1-3. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Κυριακο η Ροζυ στο γηπεδο της σε 17 ματς CL εχει μια ηττα μονο και αυτη περσι με την Αιντχοβεν. Δεν ειναι ευκολη πλεον η 3η θεση.
Θοδωρη το θεμα ειναι ετσι οπως ειναι φετος που κινδυνευει με υποβιβασμο στη Νορβηγια ειναι σε θεση να σταματησει Ρεαλ,Λυον ακομα και εμας?
Κατα τη ταπεινη μου αποψη οχι και μην κρινεις απο το αποτελεσμα στο Καραισκακη γιατι εκει παρολο που ημασταν αθλιοι κοιμηθηκε ο Θεος!
θα δουμε σημερα Κυριακο. αλλα φοβαμαι οτι την πατησαμε ολοι μας με την ιστορια του υποβιβασμου. Πιστευω οτι η Ροζα στο γηπεδο της με συμμαχο και τον καιρο οταν παιξουμε εμεις θα ειναι πολυ δυσκολος αντιπαλος.Παράθεση:
Το προβλημα μου ομως δεν ειναι η Ροζα, αλλα το οτι δεν με εμπνεει η δικη μου ομαδα στα μετοπισθεν οτι μπορει να κρατησει ...clean sheet...