Θαμπωθήκαμε και απόψε! Μπαλάρα! Εύγε!
Δε μας φτάνει αυτή η υπνηλία,έχουμε και τον μαλάκα τον Σωτηρακόπουλο να μου 'ρχεται να ξεράσω όταν τον ακούω... Πιο σαχλαμάρας,πεθαίνει...
Printable View
Θαμπωθήκαμε και απόψε! Μπαλάρα! Εύγε!
Δε μας φτάνει αυτή η υπνηλία,έχουμε και τον μαλάκα τον Σωτηρακόπουλο να μου 'ρχεται να ξεράσω όταν τον ακούω... Πιο σαχλαμάρας,πεθαίνει...
Ναι βρε Κώστα, αυτές είναι ομάδες. Εμείς παίζαμε με ένα καφενείο που δεν έχει καν δικό του πρωτάθλημα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Σωτηρακόπουλος από το +2,5 φώναζε τελευταία φάση.
Στην γειτονιά μου πετάξανε βεγγαλικά μετά το τέλος του αγώνα!!!
Το γυρνάω στον ΑΝΤ1 να δω το μπάσκετ και πέφτω σε διαφημίσεις με ταινίες του στυλ διδυμοι πύργοι. Αύριο πάω να γεμίσω βενζίνη.
Ενα βράδυ μούρλια...
Επίσης έχουν και κάτι παίχτες που θέλουν τον Μήτρογλα να τους ψαλιδίζει τη φαβορίτα και κοστίζουν κάμποσες δεκάδες εκατομύρια ευρώ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για τους αντιπάλους τους λέω :s6vhaha:
Ελα. Κι εγώ νόμιζα πως σύγκρινες την Ολλανδία με το Λιχτενστάιν.:s6vhaha:
Ρε συ, τι δεν κατάλαβες? Εσύ λες πως οι Αρμενίες κι οι υπόλοιποι είναι καλύτερες ομάδες από το Λιχτενστάιν. Κι εγώ συμπληρώνω πως κι η Ολλανδία, η Γαλλία κλπ έχουν παίχτες παγκοσμίου κλάσεως κι όχι Μήτρογλονίνηδες.
Πολύ κουβάς, Μέγιστε! Πολύ σου λέω...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οχι πως εχει σημασια, αλλα στα προκριματικα σε περιπτγση ισοβαθμιας μετραει πρωτα η διαφορα των γκολ (συνολικα) και μετα τα μεταξυ μας.
Το χειροτερο μερος ηταν οι συνεντευξεις μετα τον αγωνα. Μιλαμε φουλ της μαλακιας...
λογικο να υπαρχουν εκπληξεις πολλοι παιχτες ειναι ντεφορμε αυτην την περιοδο
Eτσι είναι η μπάλλα Μητσάρα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι, Ηλία. Κι εγώ έτσι το' ξερα. Δε πα να χάναμε δύο φορές από τους Βόσνιους, άμα το συνολικό γκολ-αβερειτζ ήταν υπέρ μας θα είμασταν εμείς στο δρομολόγιο για Βραζιλία.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτοί όμως προηγούνται κατά πολύ στα γκολ.
σιγα δεν ειναι τιποτα θα πεταξουμε δυο 10αρες στα αλλα ματς και το χουμε...ppnxoxoppnxoxo
Πάντως ό,τι και να λέμε, με τίποτα δε θα ήθελα να είμαι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος για την πρόκριση!!
Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, πάντα τα καταφέρνει στο τέλος!!!
Ευτυχώς είχα στενές επαφές με 3,5 λίτρα μαύρη μπύρα και δεν μπόρεσα να δω την ομαδάρα
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
zoupan, όποιος παραβαίνει τους κανόνες του forum να τον βάζεις υποχρεωτικά να βλέπει ΟΛΟ το ματς που έβαλες για τιμωρία!!!
Αστρο λαμπρό την οδηγεί εδώ και μια δεκαετία.
:s6vhaha::s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 8PYLOS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι, αλλά και να του απαγορεύουν για μία εβδομάδα, να ποστάρει στα θέματα του ποδοσφαίρου, μέχρι να συνέλθει. Είπαμε να τον βασανίσουμε τον παραβάτη, όχι να τον κάνουμε ρεζίλι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 8PYLOS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zoupan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όχι νικόλα μην είσαι τόσο επιεικής.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα το βλέπει όλο το ματς ο παραβάτης και μετά θα απαντάει και σε ερωτήσεις του ζουπαν σχετικά με το σπικάζ του τρισμέγιστου Σωτηρακόπουλου:
π.χ. πόσες φορές είπε "να το το 2-0", τι είπε στην αποβολή του Χολέμπα, πώς κρατήθηκε ξύπνιος στο Α' Ημίχρονο ο κυρ-Χρήστος κλπ.