Me to pou anoigw tin TV efage goal o vazelos.ppnxoxo
Printable View
Me to pou anoigw tin TV efage goal o vazelos.ppnxoxo
το'φαγε ο ζελας??:s6vhaha:
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ!!!
arxizei na kanei kryo h egw krywnw re paidia?
Μακαρι να κερδισει ο βαζελος να κοπουνε και οι δικαιολογιες των δικων μας καλοπαιδων. Δυστυχως ετσι ειναι. Λυπαμαι που το λεω.
Ρε πάτε καλά; Θέλετε Σεγκούρα στον πάγκο και τη νέα σεζόν;:-P
oxi segura thn nea saizon.aggura ston vazelo shmera theloymeppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouzoulogaurina! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
γιατι το λες ελευθερια αυτο?!?!?!:s6vhaha:
Ποιες δικαιολογιες θα κοπουνε αν κερδισει ο βαζελος?
Εγω το ειπα για τις δικαιολογιες Μαργαριτα. Απλα λεω οτι αν παρουμε τον τιτλο νομιμοποιουνται οι φετινες κινησεις που μας εχουν κανει χαλια. Ίσως και μια απωλεια τιτλου να σημαινει μια αλλαγή πλευσης που την χρειαζομαστε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι, το καταλαβα οτι το ειπες εσυ.
Μπορει κ οχι ομως... δηλ. ο Κοκκαλης ηδη εχει πει οτι θα μασταν 8 βαθμους πισω.... ξερει πως τους πηραμε....
Μπορει να χεις κ δικιο ομως...
re paidia kai egw den eimai ikanopoihmenos me thn omada fetos.isa isa.opws eipa se ena post moy to meshmeri exoyme ftasei se shmeio na parakalame.alla ti paei na pei makari na kerdisei o vazelos??????sobara milame?????
Αμήν. :wor:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
(αλλά δεν το βλέπω...)
Αμε σοβαροτατα μιλαω. Ειμαι σε επικινδυνη ηλικια για εγκεφαλικα και ο Ολυμπιακος οπως φαινεται θελει διακαώς να μου προσφερει ενα.
Μακάρι να κερδίσει ο βάζελος δεν μου πάει να το πω. Αλλά καρφάκι δεν μου καίγεται τι θα κάνει από εδώ και μπρος.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όχι ΜΗ!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά θα σε βάλουν και μαζί με τον μπάμια που έχει ζάχαρο και του ανέβαινε όταν έβλεπε τον Τάκη... ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
χανουν οι Μαλακες...για να δουμε.
oso mpoyrdelo kai na eimaste re adelfia pisteyw oti ama ginei h kalh apopse tha ksypnhsoyn mia kai kalh
Ναι γιατι αμα δεν ξυπνησουν και τωτε θα τους ξυπνησουμε μεις μια και καλη...
e toy poysth.tote tha theloyn klwtsidiaΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RED-X [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
οεεεεε αιωνια λαγοοοοος..... δε γινεται αλλιωωωως.... 100 χρονια εισαι πουτανς γιος, οεεεεεεεεε