Με την όπισθεν...ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SyMpToM [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Με την όπισθεν...ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SyMpToM [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?!!!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μαλακες βαζελοι...εχουν σκασει απο το κλαμα σημερα δωστε τους ενα μαντηλακι ρε ... 3d_cry3 ξερετε σαν αυτα που κουναγανε στα χανουμια οι ισπανοι:s6vhaha:
:(-bye-):ευρωπη dreamμονο στα ονειρα τους
Eιπε και ενα κορυφαιο ο Γκοτζος..Οτι ο βαζελος δεν εχει λεει αντιπαλο στην Ελλαδα εαν πιασει ρυθμο.Πολυ ρυθμικη σοφια αυτην:s6vhaha: Διαστασεων Γκοτζου!:rollingeyes:
Και μόλις τώρα λέει για εξοστρακισμούς και Αριστείδη τον Δίκαιο.Μαθήματα Ιστορία by Costis Gontz!
:whatever::whatever::whatever::whatever: μαλακας=Γκοτζος μικρος πρεπει να την επαιζε πρωι,μεσσημερι,βραδυ δεν εξηγειται αλλιως ρε τοση μαλακια....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
καλα μη μου πεις οτι το εκαναν αυτο σημερα????Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lgalletti7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ρε τη μπυρα 13 σαν κοτετσι καταντησε!!!!:s6vhaha:
και το καλυτερο ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ LIVE!!!ppnxoxo
sc_laughc:sc_laughc:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από solid1925 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
τελειωσε ο κλαψας ο Γκοτζος...Ωρα του ΑΕΚτζη του Γερασιμου..Πολυ βαρυκι ασηκωτο σκυλαδικο προβλεπω να πεφτει!:s6vhaha:
πολυ κλαμα παιδια.η ευρωμπαναθα εγραψε μια ακομα σελιδα στην ιστορια της.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΟΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗ FIFA ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΜΑΤΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ...
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
ΔΥΟ ΤΥΧΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΡΑΙΗΝΤΖΕΡΣ ΚΑΙ Η ΧΕΤΑΦΕ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΛΜΥΡΟ ΦΥΣΤΙΚΑΚΙ... ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ...
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 44 ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΦΤΑΡΑ... ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ...
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:
...ΕΛΛΑΣ, ΕΥΡΩΠΗ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...
ασε τους στον πονο τους φιλε μου.
αντε γεια!:bye::bye::bye:
Μια ζωή στο ψέμα και στην πουστιά πρωταγωνιστές.
Που ήταν το προ διημέρου ανακοινωμένο sold out, ρε λαμόγια;
Θέλω να ελπίζω πως θα αποκτηθεί οριστικά 'κείνο το τρελό ντε καπάζ αγόρι.
Το 10άρι της εθνικής αυστρίας ντέ.....
Ο μότσαρτ.....
Ναι αυτός!
Το μοναδικό άλλοθι-παρηγοριά για τους κρατικοδίαιτους του νότου, είναι η μη ταυτόχρονη χρησιμοποιήση των Νίνη, Τσίτση και Δημούτσου!
Έχει ευθύνες ο τεσσέιρο τελικά!ppnxoxo
Εν το μεταξύ, έξαλοι οι πανηγυρισμοί των Γαύρων σ' όλη την ελληνική επικράτεια με τα θετικά αποτελέσματα στο Ουέφα.
Υ.Γ. αϊ στο διάολο παλιοFIFES.
Εγω ηθελα να περασει ο βαζελος για να παιξει με τη Βρεμη μετα να κανουμε τη συγκριση :s6vhaha:
αυτο αναρωτιομουν και εγω χθες.λεγανε οτι τα εισητηριθα ειχαν εξαντληθει.αντι αυτου βλεπαμε κενα καθισματα παντου.η παραπληροφορησηξ καλα κρατει.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
αυτοι δεν γεμιζουν ουτε ταξι.κακομοιρα βαζελακια....
Αδερφέ μου, με την κωλοφαρδία που τους διακρίνει και τους αυτοπροσδιορίζει (βλέπε γκολ Γκούμα), μπορεί να περνάγαν και από την Βέρντερ.
Καλύτερα έτσι, πιστεψέ με.
Στο πανέρι των 32 ομάδων της 2ης ταχύτητας του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι......σεμνά και ταπεινά!:)