Απάντηση: Γιώργος Μασούρας
Ναι αμα μετρατε και τους παλαιμαχους με δελτιο που πηραμε τοτε ναι, δεν ειναι μικρο.
Αν ομως τους βγαλεις οξω απο τη συζητηση γιατι δεν μπορει να λογιζονται μερος του ροστερ κανενας απο αυτους, τοτε: δεν εχουμε αρ.μπακ, δεξι εξτρεμ, χαφ οργανωτη (εγω θα τους λεω 10αρια κ στα @@ μου) , και εχουμε: εναμιση δεξι μπακ, και μισο αριστερο εξτρεμ που μοιαζει με Eγγλεζικο thoroughbred ιπποδρομιων που για να τρεξει καλα πρεπει να το εχουμε κουραρει κανα μηνα πριν με τους καλυτερους κτηνιάτρους και να το χαιδευουμε κοντρα στο τριχωμα γιατι αλλιως χαλαει και ξαναβγαινει οφ ? (ζελσον)
Ρε μάνα μου, όταν σου λένε ότι για να βγάλεις μία χρονιά θέλεις 4 αυτοκίνητα και εσύ έχεις 1 σε κυκλοφορία, 1 σε ακινησία και 2 άδειες με τα σασί, δεν θα με απασχολήσει γιατί πήγε καλύτερα οποιοσδήποτε άλλος είχε 2 αμάξια σε κίνηση και 2 σε ακινησία. Και η μεγάλη πλάκα είναι ότι όλους αυτούς, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, τους φεσωθήκαμε μόνοι μας, φέτος. Δεν ήταν τίποτε έστω και περσινά συμβόλαια...
Παράθεση:
Ρε μάνα μου, όταν σου λένε ότι για να βγάλεις μία χρονιά θέλεις 4 αυτοκίνητα και εσύ έχεις 1 σε κυκλοφορία, 1 σε ακινησία και 2 άδειες με τα σασί, δεν θα με απασχολήσει γιατί πήγε καλύτερα οποιοσδήποτε άλλος είχε 2 αμάξια σε κίνηση και 2 σε ακινησία. Και η μεγάλη πλάκα είναι ότι όλους αυτούς, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, τους φεσωθήκαμε μόνοι μας, φέτος.
Και ενα που εχει κολλησει στο τελωνειο (Γιαζιτσι)
Καλά, εκείνο ήταν έξω από τον σχεδιασμό εξ αρχής, για αυτό και θα κάνει δρομολόγια μέσα στο χωριό, μέχρι τα διπλανά, όταν τα υπόλοιπα θα έχουν φορτίο για πιο μακριά...
Παράθεση:
Καλά, εκείνο ήταν έξω από τον σχεδιασμό εξ αρχής, για αυτό και θα κάνει δρομολόγια μέσα στο χωριό, μέχρι τα διπλανά, όταν τα υπόλοιπα θα έχουν φορτίο για πιο μακριά...
κατλαβα, θα ειναι σαν τα ανασφαλιστα που εχουν οι γυφτοι και οταν τους σταματανε στα μπλοκα απλα βγαζουν καραμπινες κ ριχνουν
Γιατί έχουν και ασφαλισμένα;;;
Παράθεση:
Ξεκινάνε από Τρίπολη για Θεσσαλονίκη πάνω, για Μακεδονία.
Παράθεση:
Ξεκινάνε από Τρίπολη για Θεσσαλονίκη πάνω, για Μακεδονία.
τουφα το ντουμανι
Τους Αγίους Θεοδώρους, στο καρφί το καλό όταν δούμε Τριπολιτσώται, να έχουμε το νου μας...
Πήρε να χαλάσει το φασόλι, πήρε να μαραζώσει το λεμόνι, η πιπεριά γαμήθηκε... σου λέω, αμάξι και φορτίο, τα έχω πληρώσει ο κούκος - αηδόνι...
Ολη την αριστερη μερια (ορτεγκα ζελσον και πιρολα δλδ) βαλβιδες , κουζινετα και ελατηρια τα πηρα στη μασχαλη
Κι έχω στήσει τη νταλίκα σε μιανού καργιόλη την αυλή, κάτω στην Κυπαρισσία να μου φορτώσει πορτοκάλια, για πάνου...
Χωρίς να θέλω να πω ότι είναι η αιτία, αφού και πριν δεν είχε μεγάλη διαφορά στην απόδοση, πρέπει σίγουρα να συνυπολογίσουμε όμως ότι ο Μασούρας ήταν κολλητός του Μπάλντοκ. Στο δωμάτιο στην Εθνική ήταν μαζί. Νομίζω ότι τις πρώτες μέρες που ήταν "ζεστός" και με τα παιχνίδια που είχε στην Εθνική, δεν βρήκε χρόνο να το διαχειριστεί. Τώρα μοιάζει να το συνειδητοποιεί περισσότερο απ' τις εκφράσεις του.
Από την άλλη, ίσως η αιτία για όλο το υπόλοιπο είναι ακριβώς αν για αυτό που βλέπουμε, έχουμε αρχίσει να την ψάχνουμε στον Μασούρα...
Σχεδόν όλοι θα θυμόμαστε από το συγκεκριμένο παιχνίδι το "ε, βάλ'το, ρε Μασούρα" που είπαμε δύο φορές...
σε πολυ κακο φεγγαρι,ισως να του δωσουν κανα πεναλτι να βαρεσει μπας και παρει μπρος:s6vhaha:
Δεν... αλλά υπάρχουν και χειρότεροι...
Δε βλέπω να υπάρχει επιστροφή!!
Πραγματικά στενάχωρο πράγμα η κατάσταση του. Ελπίζω να το γυρίσει γιατί δεν του αξίζει να συγκρίνεται με γουιλιαν και βελντε