Egrapse!!!!!!!!!:(-so lol-)::sandm:Einai mazoxes ta vazelakia!!!!!!Etsi toys aresei!!!!!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Egrapse!!!!!!!!!:(-so lol-)::sandm:Einai mazoxes ta vazelakia!!!!!!Etsi toys aresei!!!!!!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jojo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
εγω προβλεπω να κανει γκελα αυριο.
Μπα... Αύριο είναι η ψευτοεπέτειος...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κάθε αγωνιστική επέτειο έχουν αυτοί???
Πάλι προβλέπω βουτιά του Καραγκούνη...
ακριβως.και τελειωσαν τα ψεμματα.θα τους καταπιει ο καρντοσο...
θα γελασουμε αυριο,βλεπω να γινετε καμια γκελα και να μοιραζουν σοδες εξω απο το γηπεδο
Ελάλησαν
MANOYTΣO:«Για σένα, Zοσέ...»
...Tο ίδιο είπε και ο Tζόλε μετά την 4άρα...
Ειναι λατρης του Μουρινιο ο Μανουτσος;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αυτοί μπορεί αν έχουν ψέυτικη επέτειο αλλά το δώρο μας ήταν αληθινότατο:
4
Ο Ε ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΓΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,
100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ:s6vhaha::s6vhaha:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σακη, κανε και εδω την "εικαστικη σου παρεμβαση" και βαλε ενα λαγο σε αυτο το θεμα.
Στο μυαλο μου εισαι ρε; :s6vhaha:
sc_ballet
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΑΑΑΑΚΑΣ
ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΛΑΓΟΟΟ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ
ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΟΛΛΙΤΟΟΟΟΣ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΕΕΕΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΕΕΕΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ... ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΕΕΕ...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΟΦΩΡΟΣ
:(-fingers-):
ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?
Για δείτε τσαχπινιες ο Τεσσέιρο...
Πάουλο Κάμπος και Ζοζέ Πεσέιρο είχαν ένα μικρό επεισόδιο κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, οι ψυχραιμία, όμως, επικράτησε γρήγορα. Ολα άρχισαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού πήγε δύο τρεις φορές στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και έκανε παρατηρήσεις, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον Βραζιλιάνο ομόλογό του.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο προπονητές έδωσαν τα χέρια, ωστόσο κάτι ειπώθηκε και άναψαν για λίγο τα αίματα.
Στη συνέχεια, σε δηλώσεις στη μικτή ζώνη, ο τεχνικός του Αστέρα δήλωσε για το περιστατικό: "Δεν είναι σωστά πράγματα να έρχεται και να διαμαρτύρεται, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μάθει…".
to'xan kanonisei me ton kontzo!!!!!!:s6vhaha:
ρε δεν πανε να πηδηχτουνε και οι δυο τους....
αντε ρε του μαλακες σε καθε αγωνα γελανε μαζι τους ολοι.
einai gtp omada akoma kai ta goal tous kata tyxi mpainoun...kai gia na to sigoureψoun sto telos afisane kai ton astera me 10 paixtes....Mpravo skatovazelia!!!Panxsia niki i xthesini:s6vhaha:
H Μαρφιν λεει εχει παρει το 40% της Βιανεξ...Ετσι εξηγουνται τα κολλητηλικια των κοντων με τον Βγενο...Βαλανε πλωρη για εισοδο στο χρηματιστηριο τα παληκαρια....για χοντρη μασα δηλαδη!!
ta klasika ta mpip ta vazelakia!!!!!!!!!!