Πράγματι σαν τα χιόνια, εμείς δεν χαθήκαμε, καπού εδώ είμαστε....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellfire
Χαιρετίσματα σε όλους σας, απο τους φίλους σας (χωρίς εισαγωγικά).
Printable View
Πράγματι σαν τα χιόνια, εμείς δεν χαθήκαμε, καπού εδώ είμαστε....Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hellfire
Χαιρετίσματα σε όλους σας, απο τους φίλους σας (χωρίς εισαγωγικά).
Βρε, καλως τον Λεω!
Δυό!
Για οσους ενδιαφερονται να παρακολουθησουν τον τελικο του Αυστραλιανου Οπεν αναμεσα στον Παγδατη και τον Φεντερερ να ενημερωσω οτι τελικα το δειχνει ΚΑΙ η ΕΤ1 στις 10.30...
@dali
τρια.... πουλακια καθονταν και πεταγαν "σαιτες". :D:p
ΥΓ. Κυριακο, παρενεβληθηκες ;)
εγω μεχρι να λαβω μερικες σαφεις απαντησεις και εξηγησεις απο κοντα, ανηκω στα εισαγωγικα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pandragon
Σορυ Θοδωρα μου ειναι γνωστη αλλωστε η μανια μου με τα off topic posts...:D
Σελίδα με πληροφορίες για τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου πάρα πολλών χωρών τα τελευταία 100 χρόνια. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Και για να γλύτωσω κάποιους από το ψάξιμο για το Ελληνικό πρωτάθλημα το link είναι [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ρε παιδιά ο Παγδατής κερδίζει 1-0 σετ τον Φέντερερ!
1-1
...και δεν πάει καλά στο τρίτο σετ, γαμώτι...
Έχασε με 3-1 σετ ... και κερδίζει μόνο 450.000€!!!
Μπραβο στον Μαρκο που προσπαθησε αλλα ο αντιπαλος του ειναι αυτη τη στιγμη με διαφορα ο καλυτερος παιχτης του κοσμου και μαλιστα πολλοι λενε οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης ολων των εποχων στο τενις.
Μακαρι να συνεχισει ετσι ο Μαρκος και να ανεβει ακομα ψηλοτερα...
Μπράβο στον Μάρκο!
Mπραβο στον Παγδατη για την υπερπροσπαθεια και τη συμμετοχη στο τελικο.
bow_all
Eπειδη τωρα το ειδα......δευτερωνω!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από karteo
Μεχρι να λαβω και εγω εξηγησεις για το καλαμπαλικι, ειμαι εντος εισαγωγικων!!!
O,ti ki an pei kaneis gia ton Baghdati einai ligo...
Mpravo sto palikari kai makari na mhn klwtshsei to talento tou kai thn sklhrh douleia pou exei kanei mexri twra...
PS H diaithsia htan toso kakh (...) h' arxisan ta kafrilikia ta ellhnika MME pou exoun mperdepsei to tennis me tis raketes thalassis???
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
άλλο ένα μπράβο για το γούστο του...
Οι όμορφες γυναίκες έχουν μεγάλο ταλέντο στο να ξεχωρίζουν τους μελλοντικούς επιτυχημένους άνδρες, δε νομίζετε;
Στην πρώτη μου γυναίκα οφείλω την επιτυχία μου και στην επιτυχία μου την δεύτερη μου γυναίκα! ;)