[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Βάζελοι δεν την παλεύετε κάστανο. Ένας πυροβόλησε λένε κιόλας.
Ίνγκασον με 3.5 εκ/ρια ειναι καλη κινηση για τον ΠΑΟ. Έχουν και Μαξίμοβιτς, δεν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση για να κλαίγονται έτσι. Βέβαια ο Μερνάρντ την περασμένη σεζόν τους έδωσε πράγματα που δύσκολα θα αναπληρώσουν.
Eμαςδεμαςεκανε;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άσε μας εμάς. Εμείς ακόμα ύπνο και ελπίζουμε να ξυπνήσουμε κατά τον Αύγουστο.
Να πω βέβαια ότι οι φανέλες τους είναι και γαμώ. Θα επαναλάβω αυτό που είπα και πέρσι:
Με εμάς βρήκες να κάνεις πειράματα μωρή ρουφιάνα Adidas; Ελπίζω φέτος να δούμε κάτι καλό...
Να τα δούμε στην πράξη βεβαια. Τα ίδια λέγαμε πέρυσι για Αραο-Βιλενα, ο ένας αποδειχτηκε απλά αξιοπρεπής και ο άλλος παλτουδαρα. Τα ίδια και το άλλο μεγάλο αστερι ο Παλασιος μετά το πρώτο εξάμηνο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pireotis7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν έχω δει χειρότερες φανέλες. Ίσως μόνο όσες είχαν οριζόντιες ρίγεςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pireotis7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κάτι λαχανί που έπαιξαν σε ένα φιλικό προχτές καλύτερες ήταν
Θα γελάσουμε πολύ με τον μπασκετικό βαζελο φετος. Θα το δείτε. Έχουν καβαλήσει χοντρό καλάμι
Να βάλουν στόχο να κερδίσουν τον τίτλο στο NBA του χρόνου.
Ποιος είναι αυτός ρε;
Αν θυμάμαι καλά ειχε προσπαθήσει να μου πουλήσει μαιμού γυαλιά στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο τετε το εξτρεμ που πηρανε τι λεει καλος? να φοβομαστε? :cry:
Δε χάλασε αυτή η μεταγραφή;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από redbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παρεμπιπτόντως επειδή δεν έχει φέρει δέκα νέους παίκτες φέτος ο τρακης τώρα τελευταία ασχολούνται με το πώς θα εντυπωσιάσει φέτος ο σαμοντουροφ.
Μετά το βεζενκοφ και το μιλουτινοφ τώρα θα πάρουν τον Πετρουσεφ.
Πάλι καλά που δεν το έχουν ξεστομίσει αυτό τα ΑΡΔακια. Θα έδειχναν ακόμα πιο άσχετοι απ'οτι είναι. Αυτό με τον Πετρουσεφ ξεκίνησε από κάτι λοβοτομημενους άσχετους των σοσιαλ. Όταν τους γράφουν στα σχόλια ότι ο Αταμάν έχει κακές σχέσεις με τον Πετρουσεφ και δεν τον θέλει, ανασκευαζουν χαχαχ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Σαν παίκτης δεν ξέρω, σε θέμα κόστους όμως είναι τρελή βόμβα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από redbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
7 μύρια η αγορά του και άλλα 2.7 μύρια τον χρόνο. Λογικά φοβήθηκε ο Αλφζ από τις διαμαρτυρίες του κόσμου και ρίχνει λεφτά με το τσουβάλι.
Πάντως γεγονός είναι ότι φτάσαμε σε σημείο λίγο πολύ όλοι να παίζουμε σε ίσους οικονομικούς όρους πια.
Ελπίζω να έχει καταλάβει η διοίκηση ότι τέρμα πια οι εποχές που έπαιρνες πρωτάθλημα με παίκτες όπως Αφελαι και Μαρίν.
Εγώ νομίζω πως η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει πώληση Ιωαννίδη.
Κι εγώ κάτι τέτοιο φαντάστηκα. Σιγά μη σκορπάει έτσι χρήμα ο Καραφλούζος, εεε ο Αφραγκούζος.
Παίκτης από Τουρκία είναι. Μάλλον μιλάμε για ξεκάθαρη κίνηση του Ατζουν....