Ειδικά αυτός δίπλα στο Τζαβέλα, αριστερά, από ποιά 70's ξεπήδησε;
Printable View
Ειδικά αυτός δίπλα στο Τζαβέλα, αριστερά, από ποιά 70's ξεπήδησε;
Μόνο αυτό για τις τελευταίες εξελίξεις στον λαγό: Γαμιέται ο παο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, χάντμπολ,πόλο, πινγκ πονγκ, κολύμβηση, στίβο και φυσικά στο σκάκι, που τους γλεντά αδυσώπητα ο Κόκκινος.
Καλό είναι τώρα να λες ότι πηδάς βάζελους στο σκάκι;
Απλός, λιτός και περιεκτικός. ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πάντα.
ακούγεται επεισόδιο διπλωματικό με πρωταγωνιστή τον αταμαν
Τι έκανε;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
δήλωσε ότι τον ευχαρίστησε ο πρωθυπουργός για το ευρωπαϊκό και του είπε ότι έφερε πιο κοντά τον Τούρκοελληνικό λαο
και ο Αταμάν ασχολείται έντονα με τα πολιτικα, δεν είναι κάποιος με χαμηλό προφιλ
Και γιατί είναι διπλωματικό επεισόδιο αυτό;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γιατί έφερε πιο κοντά τους δύο λαούς. Τα αυτονόητα δεν γίνονται πλέον κατανοητά.
Γιατί, οι λαοί πότε ήταν χώρια; Αυτοί οι καραγκιόζηδες που έχουμε για σουλτάνους συντηρούν αυτό το θέατρο...
Όπου και να πας να ζήσεις έξω, οι Τούρκοι, είναι τα καλύτερα παιδιά.
Σε Ελλαδα Τουρκια Μακεδονια
ο εχθρος ειναι στις τραπεζες και στα υπουργεια.
Εγώ σε άσχετες με πολιτικά φάσεις έχω καταλήξει να παίζω ξύλο, για πολιτικές φάσεις, με Τούρκους στη Γερμανία και με Βουλγαροσκοπιανούς στην Αυστραλία. Μάλλον εγώ δεν θα είμαι καλό παιδί.
Ζήσε και δούλεψε στη Γερμανία με Έλληνες και έλα μετά από 4 χρόνια (και πολύ είπα), να μου πεις με ποιούς θα είσαι μετά...
Παραπάνω έκανα γι' αυτό και έχω αυτή την άποψη. Τέλος πάντων , είδα την γενίκευση και γι' αυτό η παρέμβαση.
Καλά έκανες - δεν θα σου πει κανένας τί να πεις και αν μπορείς να το πεις...
Και εγώ για τους Τούρκους έχω την χειρότερη άποψη όπως και για τους βαζελους (ον τοπικ)
Ναι αλλά οι βάζελοι είναι Έλληνες. Οπότε? :s6vhaha:
ένα πράγμαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
υποκατηγορία της σύνθεσης της τουρκίας
Εδώ δεν μπορούμε να μαζέψουμε την δική μας αποστολή στη Eurovision να μην κάνει δηλώσεις που δημιουργούν διπλωματικό προηγούμενο και κοιτάμε να βρούμε γωνία στο δεκάρικο στις δηλώσεις του Αταμάν.
Και κάτι ακόμα, λίγο πιο βασικό: Θα το εκτιμούσα αν δεν ψάχνατε ψύλλους στα άχυρα για τις σχέσεις μας με τους γείτονες ακούγοντας τί είπε ο κάθε προπονητής και ο κάθε σέντερ μπακ και τί θα έπρεπε να πει και σε ποιά πλατεία θα έπρεπε να τον κρεμάσουμε.
Μία μπάλα θέλουμε να δούμε και ένα χαβαλέ θέλουμε να κάνουμε. Στο κάτω - κάτω, για τον αποκλειστικό σας προμηθευτή σε πυρομαχικά και στρατιωτικό ιματισμό μιλάτε...