ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ
Printable View
ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ
τετοιο γαμησι τους επρεπε.
Τους έκοψε βαθμούς ο άρχοντας μποτία.
Θα υποφέρετε ζελέδια... θα ξεράσετε ό,τι φλόκια καταπίνετε λαίμαργα...
Τα εκατό κιλά αρχιδια που είχε ο Τεριμ σύμφωνα με τον Αλασκούζο τι έγιναν; Τα έβαλε στον κωλο του;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΑΖΕΛΕΣ? ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΤΙΑ ΦΑΡΟ ΣΤΗ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ?
Δενξερω αν ακουτε αλλα λενε πως "δεν υπαρχει προβλημα, ειναι απλα θεμα κουρασης" (και εντωμεταξυ εχουν να παιξουν και ευρωπαικο αγωνα απο περσυ)..
ΝΤΑΦΛΟΝ για τις αιμορροιδες γαμιολοβαζελοι
Ο Αλ αφουζ έριξε πρόστιμο για τις δύο ισοπαλίες. Όταν έδιωχνε τον Ιβάν για να πάρει τον Τούρκο μαμ ρα δεν το περίμενε.
Αυτό με τα πρόστιμα λόγω ήττας είναι ό,τι πιο γελοίο εντωμεταξύ.
Ούτε καν, δυο ισοπαλίες.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δύο ισοπαλίες είναι χειρότερες από μία ήττα :s6vhaha:
Εν τω μεταξύ, αν κάποιοι ήταν για πρόστιμο, ήταν οι παίκτες και ο προπονητής της Κηφισιάς. Τεράστια γκέλα, σε τέτοιο παιχνίδι, με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, να πετάξεις δύο βαθμούς.
Εν τω μεταξύ αυτή η αηδία με τα πρόστιμα υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει θετικά σε οποιαδήποτα ομάδα η οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον;Εμένα αν μου έβαζε πρόστιμο ο εργοδότης μου επειδή έκανα μια μαλακία,θα μου γάμαγε την ψυχολογία και απλά θα κοίταζα να αλλάξω δουλειά το συντομότερο δυνατόν,χωρίς να αποδώσω ξανά τίποτα μέχρι να γίνει αυτό.
Όχι μωρέ, μαλακίες, το κάνει για να λένε "ορίστε ο πρόεδρος ασχολείται, τους έτριξε τα δόντια".Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AntonisPav [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Άμα είναι έτσι, να καταργήσουμε και τα πριμ γιατί είναι προσβλητικά για τον επαγγελματισμό των παικτών - και αν το τεντώσουμε λίγο, φτάνουμε μέχρι το πουρμπουάρ στην εστίαση...
Μέσα από μένα
Και κάπως έτσι, δουλεύει η πολιτική με το κοινό και ανοίγουν μέτωπα στην επικαιρότητα τα οποία ρυθμίζονται με τη διαδικασία του επείγοντος...
Απλά τα πρόστιμα, για μένα, θα πρέπει να είναι για απαράδεκτη εμφάνιση - αδιαφορία, όχι για αποτελέσματα, αυτό εννοουσα.
Ποιός ασχολείται με τα πρόστιμα - με τα πουρμπουάρ τί θα γίνει;
Ελπίζω πως αν σας ενημερώσω πως παλικαράκια πληρώνονται σε ΚΑΛΑ μαγαζιά 20 ευρώ τη βάρδια, όσοι δεν αφήνατε ίσως αρχίσετε να αφήνετε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]