Ριζουπολη δεν μπορουν να παιξουν, ακομα τσουζει ο κωλος τους.
Printable View
Ριζουπολη δεν μπορουν να παιξουν, ακομα τσουζει ο κωλος τους.
Χάχα ρε τον Αφραγκουζο. Πήρε αέρα ο κωλος του με μια καλή σεζόν και παροστανει παλι τον εξυγιαντη. Έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και τα γραφεία των εισαγγελέων όπως έκανε το 2014.
Τόσα χρόνια κρυβόταν γιατί ήξερε ότι θα τον πάρουν με τις ντομάτες
Κλωτσήσαν το καλοκαίρι τεράστια ευκαιρία για τσου.λου και τώρα για 1η θέση.Σε 10 χρόνια πάλι.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ειναι πολυ εκνευριστικος αυτο ο βαζελος που δεν τον αφηνει να μιλησει κ ολο τον προσβαλλει με χαρακτηρισμους
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Βαστά κηφισα
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Στα του αγαπημένου μας μπασκετικού έχει ψωμί η φάση. Ο Ναν δήλωσε πως στη συζήτηση του με τον αταμαν πριν έρθει εκείνος του είπε πως τον θέλει να ηγηθεί της ομάδας.
Ο Κωστάκης δεν ξέρω τη άποψη έχει.
Ρε συ έχει ξεφύγει ο τύπος. Έχει φτάσει σε σημείο εμπαθειας, κατι που δεν συναδει με την ιδιοτητα του δημοσιογραφου. Εδω αποκάλυψε πριν μερικές βδομάδες ότι ο Αναστασης έπαιρνε τηλέφωνο σε άλλες εκπομπες ως οπαδος του ποδοσφαιρικου ΠΑΟ το 2007 και έκραζε τον Τζιγγερ. Το λες και αντιδεοντολογικο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δε νομίζω ότι στα χάλια που είμαστε μας παίρνει πολύ να γελάσουμε με τους απέναντι πάντως..Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Έχουν κερδίσει το πλεονέκτημα έδρας τους τελικούς κι έχουν αρκετά ποιοτική και πιο πλήρη ομάδα από εμάς.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α) δεν έχουν κερδίσει τίποτα γιατί δεν έχει τελειώσει καμιά regular season.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Β) σιγά μη σταματήσω να γελάω με το τσίρκο ακόμα και αν πάρουν την Ευρωλίγκα
Έχουν περάσει από τις δύσκολες έδρες και μας έχουν νικήσει με διαφορά οπότε εγώ λέω ότι κατά 90% το πλεονέκτημα είναι δικό τους.
Γιατί θα γελάς αν πάρουν ευρωλιγκα? (Δεν πιστεύω ότι θα πάρουν απλά επειδή το ειπες) Εννοω φαίνεται λίγο περίεργο να λέμε ότι θα γελάμε αν γίνει κανα τέτοιο..
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μια εικόνα χίλιες λέξεις που λένε
Δεν θα γελάω επειδη θα πάρουν (λέμε τώρα ευρωλίγκα) αλλά δε θα σταματήσω και να κοροϊδεύω αυτό το τσίρκο που ο πρεζάκιας κάνει ότι του καβλώνει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από μια επιτυχημένη σεζόν. Και σε αυτά τα σημαντικά θα είναι πάντα τσίρκο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για να το θέσω απλά. Η νοοτροπία, το ήθος και η δουλειά όπως γίνεται σε αυτό το τμήμα με κάνει χαρούμενο τόσο που δε μου λέει και τίποτα ακόμα και αν 1 σεζόν τα κάνουν σκατά.
από που και ως που εχουν κερδίσει το πλεονέκτημα? με το 2-18?Παράθεση:
Εννοεί η Μαργαρίτα ότι πρέπει στο δεύτερο γύρο να νικήσεις με 13+ πόντους εκτός, ή δεν θυμάμαι πόσο...
Δεν ισχύει όμως γιατι έχει άλλα δύο παιχνίδια φέτος στα play in.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κάναμε play-in εμείς, πριν την Euroleague;;;
Basket League: Το νέο φορμάτ (σύστημα διεξαγωγής) με το οποίο θα διεξάγεται πλέον το πρωτάθλημα [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], αρχής γενομένης από τη σεζόν 2023-24, ανακοίνωσε ο [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οι αγώνες για τις 12 ομάδες που μετέχουν αυξάνονται ενώ μεταξύ άλλων: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες έξι θέσεις στη regular season θα αγωνίζονται σε έναν νέο γύρο πέντε αναμετρήσεων. Οι υπόλοιπες έξι θα κοντραριστούν στα play-outs, επίσης σε έναν νέο γύρο πέντε αναμετρήσεων.
H ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση των play-outs θα υποβιβαστεί στην [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]ενώ οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν υψηλότερα σε αυτό το γκρουπ, θα κερδίσουν από μία θέση στα play-offs. Έτσι θα προκύψουν οι οκτώ ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-8 και θα μπουν στη διαδικασία των προημιτελικών.
απο sportime που το βρήκα πρόχειρο αλλά μπορείς να το βρεις παντού. Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος φέτος έχουμε επιπλέον παιχνίδια κατάταξης μετά το τέλος της σεζόν αλλά πριν τα play off.
Δεν μας εξηγουν ομως σε ποια εδρα θα παιξουν οι 6 ομαδες. Θα παιξει ο πρωτος 5 ματς σερι στην εδρα του; Μαλλον οχι. Εχω φαει τον κοσμο σε ολα τα σαιτ και δεν υπαρχει αυτη η πληροφορια πουθενα. Αθανατη Ελλαδαρα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]