Απάντηση: EuroLeague 22/23
Παράθεση:
Δεν έχουμε ανάγκη από ανακρίβειες - ο Βέρμπιτς έχει γίνει talk of the town εξ αιτίας των καταγγελιών της πρώην συντρόφου του, την οποία, στοιχειώδεις παραστάσεις να έχεις δεν είναι και τέρας αξιοπιστίας...
καταρχας ειναι τοσο παραμορφωμενη απο το φωτοσοπ της που ειναι σαν γιαπωνεζικο καρτουν και εξωγηινος στο προσωπο...
μα ποσο μαλακες ειναι ολοι οι ποδοσφαιριστες σε αυτα τα θεματα ρε φιλε..εινα ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ελληνες -- ξενοι... το ιδιο καγκουρογαμηδες, που τους σερνουν κατι τετοιες απστευτες καγκουρισες οι οποιες στο τελος σκουπιζουν κ το πατωμα με το πτωμα τους, και ναι γενικευω και καλα κανω.
Παράθεση:
Δεν έχουμε ανάγκη από ανακρίβειες - ο Βέρμπιτς έχει γίνει talk of the town εξ αιτίας των καταγγελιών της πρώην συντρόφου του, την οποία, στοιχειώδεις παραστάσεις να έχεις δεν είναι και τέρας αξιοπιστίας...
Οκ, πες η φαση με το τραβελι ειναι αποκυημα της φαντασιας της κοπελας του. Καποια αφορμη πρεπει να υπαρχει ομως, για να ξεκινησει η ολη συζητηση.
Και πες μου με το χερι στην καρδια. Βλεποντας τον μεσα στο γηπεδο, πσοο απιθανο σου φαινεται να εχει περασει μια βολτα απο το lohan nightclub?
Παράθεση:
Οκ, πες η φαση με το τραβελι ειναι αποκυημα της φαντασιας της κοπελας του. Καποια αφορμη πρεπει να υπαρχει ομως, για να ξεκινησει η ολη συζητηση.
Και πες μου με το χερι στην καρδια. Βλεποντας τον μεσα στο γηπεδο, πσοο απιθανο σου φαινεται να εχει περασει μια βολτα απο το lohan nightclub?
τι ειναι αυτο? αντιπροσωπεια με τρανσφορμερς ? :s6vhaha:
Άσε ρε Αλεπουδιάρη...
Παράθεση:
Αυτό είναι προφανές και από το αρχικό γεγονός, ότι έχει παιδί με αυτήν.
Δεν έχει συμπεριφερθεί ούτε αυτός υποδειγματικά, αλλά βλέποντάς την, δεν είναι δύσκολο να βρεις ένα εκατομμύριο λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό και με δική της ευθύνη.
Παράθεση:
τι ειναι αυτο? αντιπροσωπεια με τρανσφορμερς ? :s6vhaha:
Κανονικα κλαμπ ειναι νομιζω. Δνε εχω ιδεα τι φαση ειναι. :s6vhaha:
Απλως εκει εγραφε η πρωην γυναικα του οτι πηγε ο Βερμπιτς