Να τον χαίρεσαι τον γιο σου, γλυκύτατη Ελένη και να τον δεις
όπως επιθυμείς!
Printable View
Να τον χαίρεσαι τον γιο σου, γλυκύτατη Ελένη και να τον δεις
όπως επιθυμείς!
να χαιρεσαι το γαβρακι σου ελενη.να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος
Λεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
χρόνια καλά αγορίνα μου , υγεία και καλά μυαλά (γιατί αν πάρεις της μάνας σου ................ άστα .......ppnxoxo)
Να σου ζήσει Λενιώ, να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται πάντα.
Ελένη μου χιλιοχρονος ο Θρυ-Λεωνιδας σου.
Να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωσεις οπως ποθεις. :)
Ελενη να τον χαιρεσαι τον γιο σου να ειναι πολυχρονος και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις.
Να τον χαιρεσαι τον παικταρα σου Λενιω μου!! Να τον δεις οπως ποθεις!! :D
Χρόνια πολλά στον Since1971!
Ελένη να χαίρεσαι τον παίδαρό σου και να τον δεις οπως τον ονειρεύεσαι!
Λενιώ μου να σου ζήσει ο Λεωνίδας! Και κάποια στιγμή να τον δεις βασικό τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό μας!!
Ελένη κι άλλος Ζυγός;;;;; Πωπωωωωωωωωωωω!! :s6vhaha:
Να τον χαίρεσαι, να έχει υγεία πάντα στην ζωή του και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Να τον καμαρώσεις όπως θες και άσε
το παιδί ελεύθερο να διαλέξει τι θα κάνει στην ζωή του. Εσύ θα του δώσεις τα εφόδια και το μεγαλύτερο δώρο που ζητάς θα σου
το φέρει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩΝΙΔΑ!!
Σας ευχαριστώ παιδάκια όλους πάρα πολύ
κι εγώ κι Λεωνίδας.
Να είστε όλοι καλά και να έχετε ότι ποθείτε :D
Eλενακι,να χαιρεσαι το γιο σου,το Θρυ-Λεωνιδα!Γερος,δυνατος,ο,τι επιθυμει...ζυγος ειναι,θα τα καταφερει..!
Να χαιρεσαι το παλικαρι σου Ελενη!!να εχει θγεια και πολλες επιτυχιες στη ζωη του!!
Ελένη να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!!!!!! εύχομαι να τον δεις όπως ΑΥΤΟΣ επιθυμεί :D :D :D ,γιατί οι γονείς δεν ξέρουν πάντα το καλό και τα όνειρα των παιδιών τους.(ελπίζω να με καταλαβαίνεις :D) ο,τι καλό στην ζωή του!!!!
Μια ξεχωριστη μερα για σενα αλλα και για μενα, και για οσους ειχαμε την τυχη να σε γνωρισουμε.
Και να που εφτασε ο καιρος για να γιορτασουμε τα δευτερα γεννεθλια σου στο φορουμ που μας φιλοξενει.
Και να που εφτασε ο καιρος για να σου στειλω και απο εδω μεσα τις ευχες μου.
Ευχες προσωπικες απο καρδιας σε σενα που εκτιμω αφανταστα και οπως εχω πει και παλιοτερα ο δυσκολος χαρακτηρας μου καταφερε να κολλησει με σενα τοσο πολυ αλλα παραλληλα τοσο γρηγορα.
Μια φιλια που ξεκινησε στο ... red cafe και παραμενει δυνατη μεχρι σημερα, που ελπιζω να μεινει το ιδιο δυνατη για πολλα ακομα χρονια.
Μια φιλια μεσα στην οποια περασες και αντεξες πολλα απο μενα τον τελευταιο καιρο.
Σε ευχαριστω που εισαι διπλα μου.
Σε ευχαριστω που με κανεις και γελαω με την καρδια μου.
Σε ευχαριστω που εισαι το μοναδικο ατομο που με κανει να μιλαω και να λεω αυτα που δεν λεω ποτε, αφου γενικα δεν ειμαι των λογων αλλα των εργων.
Χρυσουλινι μου χιλιοχρονη και ευτυχισμενη να εισαι παντα στη ζωη σου.
Παντα γερη, υγιης και δυνατη.
Να σε χαιρομαστε και να σε καμαρωνουμε.
Να εισαι καλα και να γιορταζεις καθε χρονο καλυτερα και εντονοτερα αυτη τη μερα.
Μα πανω απο ολα να συνεχισεις να γελας το ιδιο δυνατα, να συνεχισεις να με (μας) κανεις να γελαω (γελαμε) το ιδιο δυνατα αλλα και ακομα περισσοτερο.
:happybday::happybday::happybday::happybday::happy bday::happybday:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Χρονια σου πολλα να εισαι πολυχρονη και οτι επιθυμεις στην ζωη σου να το αποκτησεις.
χρονια πολλα χρυσα και οτι επιθυμεις.:-P
Τι θα γίνει με σας του Οκτωβρίου;:s6vhaha:Χρύσα μου χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις να χεις πάντα υγεία,εύχομαι το καλύτερο προσωπικά και επαγγελματικά και εύχομαι ο Ερνέστο να σου κάνει ένα καλό δώρο το Σάββατο!:)
Χρόνια πολλά Χρύσα! Πολύχρονη και όοοοοοοοοοοοοοοο,τι επιθυμείς!!
κοριτσάρα μου κατόχρονη , ευτυχισμένη και υγιέστατη !!!!
ότι επιθυμείς να το πάθεις και σύντομα