Όχι - μην το λες: Περισσότερο για να μην πάρουν οι υπάρχοντες τους οπίσθιους μηριαίους και τους προσαγωγούς στην αμασχάλη, θα έλεγα...
Printable View
Όχι - μην το λες: Περισσότερο για να μην πάρουν οι υπάρχοντες τους οπίσθιους μηριαίους και τους προσαγωγούς στην αμασχάλη, θα έλεγα...
Fanatik: «Κίνηση του Ολυμπιακού για τον Γιαζίτσι, προχωρούν θετικά οι συζητήσεις και αναμένονται σύντομα υπογραφές»
οταν καπνιζει ο Ουνάς εσυ δεν πρεπει να μιλάς
ειναι 27 χρονων αν τον αναστησουμε θα μας δωσει αρκετα.
Τον Γιαζίτσι τον είχαμε πλησιάσει και νωρίτερα και δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα. Ουδέποτε προχώρησε αρκετά η περίπτωσή του για να τον κόψει ο προπονητής.
Θα μου πεις, αν το διέψευδε η ΠΑΕ, δεν υπήρχε περίπτωση να τους πιστέψει κανείς.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
τον πετας μεσα στην 11αδα και αν σου βγει δεν τον ουνας με τιποτα μετα
Ουνασουγα..
Αντώνη; Εδώ; Τίποτα;;;
Αυτόνανε, τονε ρωτάς άμα του κάνουμε εμείς, γιατί αυτό λέμε τόση ώρα...
βλεπω και τους δυο να τους παιρνουμε. τον εναν για πισω απο τον φορ και τον αλλον για εξτρεμ μιας και κει εχουμε ξεμεινει.
βεβαια αν ισχυει οτι συζηταει και με αλλες ομαδες ο Γιας θα μας πει αντε γιας
ε τοτε στα αρχιδια μας και μας - ο Ανταμ ο ΟυναςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από redbaron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αντωνη, με πηρε ο Ροντινει τηλεφωνο ρε, ακομα λεει ? Να μπουν για ζεσταμα η προλαβαινει να βγαλει κανα στορυ ακομα ?
Μάλλον πρέπει να το βάλω μπροστά σκαστό με δευτέρα...
Φαρσοκωμωδία!
Θέλω να ηρεμήσεις, αρχικά.
Είδατε άνθρωπος ρε; Δεν αξίζει αυτός τώρα, για πάρτη του να γίνει και τρίτη μεταγραφή;;;
Και εγώ αυτό βλέπω. Ρε φίλε ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Εμείς το βλέπαμε ότι θέλουμε 2 μεσοεπιθετικους ακόμη από τον Ιούλη και αυτοί το είδαν τώρα;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να βλέπουμε τα καλά: Το είδαν τώρα. Άλλες φορές χτυπιόμασταν σαν τα χταπόδια μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
Έλα ντε. Εν τω μεταξύ δύο μέρες σας άφησα και κόντεψε να βγει ο ήλιος από την δύσηΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κοντα σε Ουνας γραφουν. Απο τα λιγα που εψαξα και βρηκα δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα ενταξει απο την αγορα των ελευθερων δεν ειναι ευκολο να βρεις και το μεγαλο κελεπουρι. Ειναι χωρις ομαδα εδω και κατι μηνες. Απλα δεν μου αρεσει η ιδεα να παρουμε καποιον ή καποιους αυτη την εποχη αν δεν ειναι παιχτες που υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να βοηθησουν.