[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Και να μας λέει και ένα ευχαριστώ που δεν τον στείλαμε στη Λυόν, να παλεύει να σωθεί και να είναι κάτω από την Κλερμόν...
Το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι πάντως. Οπότε είτε τον πουλάς τώρα τον Γενάρη, είτε του το ανανεώνεις με περισσότερα φράγκα. Για το 2ο δεν είμαι σίγουρος αν ψήνονται και οι 2 πλευρές. Τονε βλέπω να μας χαιρετάει σε κάνα 2μηνο. Δείχνει και ο ίδιος φέτος ότι παίζει για μεταγραφή.
Θα παίξει μέχρι το τέλος - σιγά τα λεφτά που θα πιάσει, να συμφέρει να τον πουλήσεις στο εξάμηνο...
Η αίσθησή μου είναι ότι δεν κοιτάει για Τουρκία, ούτε για τα λεφτά...
Ένα τάλιρο το πιάνει εύκολα κι έχει άλλα 2 ευρωπαϊκά να γράψει. Αν σκεφτείς ότι τον πήρες σχεδόν τζάμπα, δεν τα αφήνεις αυτά τα λεφτά τον Γενάρη. Μπορεί να ετοιμάζει άλλον ο Κορδόν.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Για ένα εξάμηνο τάληρο, δεν σου δίνει ούτε ο άλλος, ακόμα και αν συμφωνήσεις να κάτσεις και στον τάρανδο...
Για Τούρκους μιλάμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όχι - κάποιους άγιους από τη Χριστιανική θρησκεία τους έχουν και αυτοί, αλλά δεν ξέρω όταν τους πεις τί γράφω, αν θα το εκτιμήσουν...
Έχετε ρίξει καμιά ματιά στο φετινό ρόστερ της Φενέρ;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Όχι, φυσικά.
Εντάξει, το είδα εχθές, αφού ρώτησες και μπορώ να πω ότι ήταν μία διερεύνηση που θα μπορούσα να την είχα αποφύγει, χωρίς να αλλάζει κάτι στις διαθέσιμες πληροφορίες που θα μπορούσα να αξιοποιήσω κάπου...
Απλά δεν βλέπω λόγο να καίγονται για τον μαντυ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Και από το ρόστερ που είδα εγώ, δεν βλέπω τον λόγο ούτε ο Μαντύ να θέλει να πάει εκεί...
Όλο το παιχνίδι, με ένα σουτ στον κώλο του αντιπάλου το έβγαλε. Είπαμε να διορθώσουμε κάποια λειτουργία, αλλά όχι και να ξεχάσουμε όλα αυτά που ξέρουμε...
Για το θέμα του συμβολαίου του μίλησε ο Μαντί Καμαρά, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός δεν τον αφήνει να φύγει τώρα που εκπνέει το συμβόλαιό του.
Ο Μαντί Καμαρά είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που το συμβόλαιό τους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τώρα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει ενόψει του καλοκαιριού.
Ο Αφρικανός χαφ είναι βασικό μέλος στη φετινή σεζόν αλλά ο ίδιος έδειξε πως δεν θέλει να παραμείνει στο κλαμπ μέσα από τις δηλώσεις στο «imedias», όπου ανέφερε πως ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο για να τον στείλει στη Νότιγχαμ.
Πιο συγκεκριμένα είπε: «Έχω προσφορές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να επεκτείνω το συμβόλαιο και να πάω στον άλλο σύλλογό του, τη Νότιγχαμ. Αλλά εγώ είπα όχι. Θέλω να πάω σε άλλον σύλλογο. Τα τελευταία τρία χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να με μπλοκάρουν από το να φύγω. Ακόμη και με τη Ρόμα φρόντισαν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τώρα, λοιπόν, μπορώ να φύγω ελεύθερος».
Να σημειωθεί πως το κείμενο με τη συνέντευξη του Μαντί Καμαρά από το σάιτ του εξωτερικού «κατέβηκε» λίγο πριν τις 17:00 της ίδιας μέρας.
Την κατέβασαν τη συνέντευξη, πάντως...
Παλια, κατι τετοιοι τυποι που απαξιωνανε την ομαδα με τοσο τοξικο τροπο παιρνανε ΠΟΥΛΟ ... τωρα μας χωρευει στο ταψι το τραγι που τον βαζεις στην Ερημο και του λες να σουταρει και να πετυχει την αμμο.. και αυτος πετυχαινει την Οαση...
καλα μας κανει, Καλα σου κανουνε Προεδραρα τεραστιε
Μονο το Φοστουνη ξερανε να γαμησουνε, εμ βεβαια γιατι ο προεδρος περιμενε να βγαλει την 20αρου απο τον καμαρα και δεν του κατσε, ενω απο το φορτουνη κλαιν, οπου μας
παιρνει.
ΟΙ εποχες που γενναγαν κ τα κοκορια του και κοροδευε τους παντες και πουλαγε κατι κουτσαλογα και κατι Φεισες και κατι ρετσους χρυσαφι τελειωσανε και δεν θελει να το χωνεψει.
Που ειμαστε εδω στη Σαντορινη ?
Τον Φορτούνη δηλαδή που είναι τόσο παικταράς δεν γούσταρε ο πρόεδρας να τον πουλήσει καμιά 20αριά μύρια να κονομήσει;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]