Απάντηση: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός
Παράθεση:
Τα sms ειναι λαθος..Αντε και μαζευτηκαν οσα μαζευτηκαν τι διαολο καθε χρονο sms θα στελνουμε?
για μενα δεν ειναι λαθος. ειναι ο πιο ευκολος τροπος να βοηθησεις την ομαδα χωρις να χρειαστει καν να κουνηθεις απο τη θεση σου. για μενα θα πρεπει να ισχυει για παντα αυτο (και μαλιστα ονομαστικα για τον καθε φιλαθλο το ποσα δινει σαν στατιστικο και μονο)
Παράθεση:
για μενα δεν ειναι λαθος. ειναι ο πιο ευκολος τροπος να βοηθησεις την ομαδα χωρις να χρειαστει καν να κουνηθεις απο τη θεση σου. για μενα θα πρεπει να ισχυει για παντα αυτο (και μαλιστα ονομαστικα για τον καθε φιλαθλο το ποσα δινει σαν στατιστικο και μονο)
Δεν ειναι δουλεια μου να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Και για να στο πω πιο απλα γιατι ετσι ξερό ακουγεται πολυ λαθος, ας ερθει ο Καραχαλιος να μετρησουμε ποσα εχει βαλει αυτος στον Ολυμπιακό και ποσα εγώ. Αν βγουνε ομως περισσοτερα τα δικα μου με εισιτήρια, ταξίδια, φανελάκια , αρχιδάκια και δεν ξερω τι αλλο να κατσει να τον γαμήσω, και τοτε θα στειλω και sms. Εγω θεωρω τα sms αρπαχτή και απατεωνιά πρώτου μεγέθους και οτι θα πανε στην τσέπη τριτων και οχι στον ερασιτέχνη Ολυμπιακο.
Δεν ειναι δουλεια αυτή Πανο. Αν "θελανε" πραγματικα θα κανανε κατι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΛΟ. Για τα σμσ βρηκανε "τροπο" να κονομανε. Γιατι δεν κανουνε την εγγραφή μέλους μεσω δικτύου ή μεσω κινητού (να γραφεται και να ανανεωνει ανετα ο κοσμος) να γραψουνε μέλη και να παρουνε και τα εξηντάρια; Γιατί άραγε; Και τα περι "προσωπικών δεδομένων" βασικα τα ψιλοακουω βερεσέ.
Αν δειχνανε την ιδια "ζεση" στην εγγραφή μελών δε θα μιλαγαμε σήμερα για σμσ. Αλλα ακομα και αυτα θα ξεχαστουνε σε λίγο οταν (σε 4 περιπου μήνες) θα γραψουνε ολοι παλι στ' αρχίδια τους τον Ερασιτέχνη.
Τωρα ονομαστικα...οκ, το δεχομαι. Αρκει να μπουν ονομαστικα ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τα λεφτα που εχουν δωσει Γλου, Μαρινακης, Καραχαλιος και οποιος εχει περασει απο καρέκλα στον Ερασιτέχνη. Ετσι για την "συγκριση" ρε φιλε.
Πάνο μια αρπαχτή ειναι τα σμσ. Θα μπαλωσουνε μια δυο απο τις πιο μικρές τρύπες, και τιποτα παραπανω. Και του χρονου χωρις να κουνηθουνε καθολου τα μεγαλα κεφαλια θα λενε παλι "δωωωωστε μας ρε παιδια ενα ευρουλααααααααακι να σωωωωωωσουμε τον ερασιτεεεεεχνη μας...". Οχι ρε Πανο, να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ να βρουνε λύση ή να σηκωθουνε να φύγουνε και να πουνε σαν άντρες "κύριοι τα καναμε σκατα και καταστρεψαμε τον Ολυμπιακο". Οχι αλλο κάρβουνο, οχι αλλο δούλεμα.
Υ.Γ. δε στη λεω ρε! Απλα σου γραφω πως το σκεφτομαι εγώ.
Παράθεση:
Οι "λεφτάδες" δεν είναι λύση δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκονται 3 με 4 εκατ τον χρόνο.
Η λύση όντως είναι τα μέλη και χρειάζονται πάνω από 60-70 χιλιάδες.
Επίσης συμμετοχή στους αγώνες με 1000 εισητήρια σε κάθε αγώνα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα και θα είχαν κι αγωνιστικη υποστηριξη οι ομάδες.
Mε τι κριτιρια ρε συ Νικο δηλαδη να παει αν γινει μελος..?
Νταβατζιλιδικα περνουν τα 60 ευρω και δεν σου προσφερουν τιπτοα!
Εχει δει τα προνομια που εχει η καρτα μελους της Ρεαλ Μαδριτης?Ασε μην σου πω καλυτερα! Παραδειγμα φερνω μην πιαστουμε απο αυτο..
Μετσ ειναι και το αλλο..εχουμε λεει 18.000 χιλιαδες μελοι...οσα δηλαδη και τα διαρκειας..Ναι!αρα μεκ οριδευουν εμενα που ειμαι μελος..ετσι δεν ειναι?
Γιατι ολοι οι κουστουματοι του ολυμπαικου ειναι μελη?
Ολοι οι αθλητες του ολυμπαικου και οι εργαζομενοι σε ολο τον συλογγο ειναι μελη..???
Η γραφουμε τους αθλητες στο τζαμπα και μετα παρακαλαμε τον κοσμο...?
Με τη καρτα μελους θα πρεπει να ανθεωρησουν καποια πραγματα οπως και η τιμη της...Αν την ειχαν 30 ευρω θα ειχαν ποιο πολλα μελοι.Αλλα θελανε να τα τσεπωσουν...
Επισης να πω οπως ειπε ο Σακης εγω θα σωσω τον Ερασιτεχνη?
Ουτε μπορει να μου πει ο αλλος να παω να δω το βολευ γυναικων που δεν μου αρεσει για να βοηθησω τον Ερασιτεχνη.
Καθε σεζον σκαμε τοσα λεφτα για τον Ολυμπιακο θα μας πουνε κιολας οτι δεν βοηθαμε..?
Παράθεση:
Ειναι λαθος γιατι δεν βλεπω που πραγματικα πανε τα λεφτα ασε δε που δεν μου αρεσει αυτο λες και ψιφηζω για την Γιουροβιζιο...Για ολυμπιακο μιλαμε νομιζω!
Υπαρχη τροπος να βοηθηθει ο Ερασιτεχνης αρκει αν θελουν...Ο Καραχαλιος επρεπε απο μονος του να εχει στειλει 100.000 sms οπως επισης και καποιοι αλλοι Ολυμπιακαρες που δεν πληρωνουν για αν εχουν καρτα μελους...Αλλα που με το ζορι θα περασουν τα 130.000.
Να πω παιδια οτι στηριζω την οποια προσπαθεια κανει Ο ΚΟΣΜΟΣ με τα sms. Ομως σα σκεψη και σα προσπαθεια απο τους υπεύθυνους την θεωρώ αποτυχημένη. Υπάρχουν απείρως καλύτερες λύσεις, εχουν μαλιστα αρκετες προταθεί κι εδώ και σε αλλα φόρα αλλά...ουτε φωνή ούτε ακρόαση.
Σακη και εγω στελνω καθε μερα αλλα αυτο δεν ειναι λυση..Μαλακιες ειναι και το βλεπω γυφτια.
Αν πραγματικα θελουν αν βοηθησουν τον Ερασιτεχνη ας βαλουν 20-30 ευρω την καρτα μελους να δεις για ποτε θα μαζευτουν..
Με 20 ευρω καρτα μελους θα εχουμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο αυτα που εχουμε τωρα..
Επισης για αυτους που δεν περνουν διαρκειας θα μορουσε να ελεγε η Παε για να παρεις εισιτριο για το ποδοσφαιρο που ειναι και η μεγαλυτερη μαζα καρτα μελους με ανανεωση καθε χρονο.
Γραφόμαστε μέλη γιατί θέλουμε να στηρίξουμε το σύλλογο.
Μετην ίδια λογική, γιατί να ρίξουν χρήματα οι λεφτάδες αφού δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα πίσω;
REAL MADRID 2009/2010
Μέλη
Ενήλικος 143 ευρώ, Ανήλικος 49 ευρώ, Μειωμένο 71,50 ευρώ
Επίσης υπάρχουν και ειδικά μέλη με 10-άδες χιλιάδες ευρώ συνδρομή σύνολο μελών πάνω από 150 χιλιάδες.
FAQ
1.- What advantages will I benefit from as a Club Member?
- Discounts for games of the first team. You may save up to 50% in Champions League and King's Cup fixtures.
- Discounts for basketball tickets and season tickets.
- Free access to Real Madrid City.
- Discounts for the Bernabéu Tour.
- A 10% discount in Official Real Madrid Stores and the Real Café.
- If you also happen to be a season ticket holder, you will have priority when buying tickets for games not featured in your season ticket package.
Κάτι τέτοια προνόμια έδινε και το μέλος του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" αλλά πάλι είχαν βγεί ο "ξύπνιοι"
"Μας ρίχνει ο Κόκκαλης ρε επειδή δεν είμαστε τσάτσοι του ΟΥΓΚ, μόνοι τα πρόβατα θέλει στο Καραισκάκη".
Παράθεση:
REAL MADRID 2009/2010
Μέλη
Ενήλικος 143 ευρώ, Ανήλικος 49 ευρώ, Μειωμένο 71,50 ευρώ
Επίσης υπάρχουν και ειδικά μέλη με 10-άδες χιλιάδες ευρώ συνδρομή σύνολο μελών πάνω από 150 χιλιάδες.
FAQ
1.- What advantages will I benefit from as a Club Member?
- Discounts for games of the first team. You may save up to 50% in Champions League and King's Cup fixtures.
- Discounts for basketball tickets and season tickets.
- Free access to Real Madrid City.
- Discounts for the Bernabéu Tour.
- A 10% discount in Official Real Madrid Stores and the Real Café.
- If you also happen to be a season ticket holder, you will have priority when buying tickets for games not featured in your season ticket package.
Κάτι τέτοια προνόμια έδινε και το μέλος του "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" αλλά πάλι είχαν βγεί ο "ξύπνιοι"
"Μας ρίχνει ο Κόκκαλης ρε επειδή δεν είμαστε τσάτσοι του ΟΥΓΚ, μόνοι τα πρόβατα θέλει στο Καραισκάκη".
χε..
Ακριβως τα ιδια εχει και το δικο μας..ppnxoxo
Νομιζω ο Σακης αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει καποτε οτι ηταν μελος στην Real..αν θυμαμαι καλα!
Τα ίδια είχε Σπύρο αν θυμάσαι αλλά είχαμε πάλι τους τζαμπατζήδες που θα πλήρωναν αν ... γιατί λέει η συνδομή μέλους και τα προνόμια διαχώριζαν τους Ολυμπιακούς, όταν σταμάτησαν τα προνόμια οι τζαμπατζήδες λέγαν ότι δεν έχουν προνόμια
Ναι ρε γελαω γιατι ακομα και το 10% του store ειναι ιδιο..
Πάνω κάτω τα ίδια θα είναι παντού, απλώς σ' αυτή την χώρα έχουμε μεγάλες γλώσσες από χέρια κουλαμάρα
Τεσπα..
Κατι πρεπει νσ γινει με τις καρτες μελους..με 60 ευρω σημερα ο κοσμος δεν ειναι ζεστος.
Εν ολιγης..οσα εισιτηρια διαρκειας πουλησει ο ολυμπιακος το καλοκαιρι τοσα θα ειναι και τα μελη.
Ο Κόσμος θα ήταν ευχαριστημένος και με 100 ευρώ τον μήνα αλλά και παραπάνω να του έδιναν πάλι ευχαριστημένος θα ήταν.
Σπύρο ούτε τα 30 ούτε τα 60 είναι θέμα ο Έλληνας μόνο πίπες κυριολεκτικά και μεταφορικά, το χεράκι μονίμως απλωμένο "δω μου και μένα θείο" δεν κάνει για τίποτα.
Πάντα περιμένει κάποιον να τον σώσει, το θείο απο την Αστόρια, τον κομματάρχη, την ΕΕ την Μέρκελ. Το ν΄ανοίξει τα στραβά του και να δεί την αλήθεια δεν μπορεί, τον βολεύει το χεσμένο σώβρακο και το σκοτάδι και κυρίως το αναμάσημα της μπούρδας.
Νικο ψαχνω να βρω τα προνομια που εχουν τα μελη του ερασιτεχνη και δεν τα βρισκω?
Λενε οτι καποιες απο τις ετιαιρες που ειχαν εκπτωσει δεν ισχυει..τι παιζει γνωριζεις?
θα συμφωνησω με το Νικο.Αμα αγαπας την ομαδα,στηριζεις,οσο μπορεις και εφοσον μπορεις,χωρις αναγκες για προνομια.Αυτο δεν το πα για την ερωτηση που εκανες τωρα Σπυρο,αλλα στο πνευμα του ποστ του Νικου πριν.
Σπύρο δεν έχω ιδέα έτσι κι αλλιώς μετά την έλευση των "μάγων" έγιναν όλα "στάχτη"
Ναι ρε Χαρη καταλαβα πως το λες.:)
Το θεμα ειναι να βοηθηθει ο Ερασιτεχνης γιατι θα βλεπουμε ενα ενα τμημα να μας αποχαιρετά και ειναι κριμα..
Πάντως και το να κλείσουν τμήματα μπορεί και να 'ναι μία λύση. Αν όπως λές ο κόσμος δεν γουστάρει πχ γυναικείο βόλλευ γιατί να υπάρχει; Το θέμα είναι αφού τα θέλουμε τα τμήματα και τους τίτλους γιατί δεν τα στηρίζουμε; Γουστάρουμε κούπες στο γυναικείο βόλλευ; τότε πάμε και στα παιγνίδια ΚΑΙ για την αγωνιστική ενίσχυση και για την οικονομική
εχεις δικιο.Και να πω οτι συμφωνω και με το Σακη που ανεφερε πως υπαρχουν και αλλοι,ισως πιο δοκιμοι προταθεντες τροποι.Αλλα εφοσον εχουμε αυτους τους τροπους να βοηθησουμε,και ειναι συγκεκριμενοι(μελος,σμς,παρουσια σε αγωνες),ας κινηθουμε βασει αυτων,καθενας οπως και οσο μπορει.
Στο παραπάνω θα συμφωνήσω, αλλα θα το επεκτείνω. Να κλείσουν ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ που δεν εχουν μια μίνιμουμ προσέλευση κόσμου που να μπορει να τα στηρίξει υποτυπωδώς.