Οι καλυτερες περιπτωσεις ειναι αυτες!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Οι καλυτερες περιπτωσεις ειναι αυτες!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μωρε ταλενταρα ειναι. Τι να κανουμε ομως που εχει το μπυροκοιλι και δεν μπορει να σπρινταρει; Αφου το βλεπουμε. Να μην το πουμε;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μπούκα έχει από τις λίγες, αλλά δε ξέρω με ποιό κουμπί πασάρει...
Έχασε κανένα κιλό;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ναι - τώρα, μένει βέβαια να κάνει θαύματα στο 5λεπτα που μπαίνει, για να δούμε αν αξίζει να παίξει 10λεπτα.
Το ωραίο είναι ότι τον έβαλε ο ανοιχτομάτης τα τελευταία 3 λεπτά να του πάρει το ματς!!!
Παιχτουρα
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φάνηκε να έχει ρίξει κάνα δυο κιλά, ώρα είναι να παίξει λίγο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ε, τον έβαλε: Με τον επιτάφιο και το φάντασμα μπροστά, του έδωσε και Ανδρούτσο από πίσω να του μάθει ότι το μεροκάματο βγαίνει δύσκολα στα λημέρια μας...
Ίσως και ο μόνος που είδα να περνάει αέρα αντίπαλο (και όχι έναν και μία φορά), αλλά να μην έχει και πού να τη δώσει...
εγω τον ειδα σε καλη κατασταση. αερατο και γρηγορο. μαλιστα σε ενα ρεπορταζ διαβαζα οτι εχει δουλεψει πολυ και εχει χασει και κιλα.
δεν γινεται να ξεχασε την μπαλα στα 25.Αν δεν του δωσει παιχνιδια τωρα που φαινεται οτι εχει αρχισει να παταει καλα τοτε να τον κλαιμε.
εχει την ατυχια ομως να παιζει στις ιδιες θεσεις που παιζει και ο Αγκιμπου. δηλαδη εκει που επαιζε ο φορτουνης και στα εξτρεμ.
εκανε 5 παιχνιδια αν μετρησα καλα να παιξει μεχρι χτες γιατι ο μικρος δεν εβγαινε ουτε με παρεμβαση Μαρινακη.
Καλός είναι, αλλά με Τικίνιο και Καμαρά μαζί δύσκολα θα μας δείξει κάτι χρήσιμο...
Θέλω να ξεκινήσει αύριο...
Όχι.
(Δε θα ξεκινήσει)
βασικος και θα τους κανει πουτανες αυριο:s6vhaha:
Κι εγώ θέλω να ξεκινήσει αλλά δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερα να μην ξεκινήσει και απογοητευτώ, τώρα έχω ελπίδα.
καλυτερα να μπει αλλαγη να ειναι κουρασμενοι να τους κανει ακομα μεγαλυτερες πουτανες:s6vhaha:
Καλυτερα ακομα θα ειναι να μη μας γαμησει τα ματια με αχρειαστα σουτ απ τη σεντρα οταν μπορει να δωσει πασα....
Εγώ νομίζω πως θα ξεκινήσει και αν χρειαστεί, θα περάσει ο Μάθιου στη θέση του στο 2ο. Δικαιούται μια ευκαιρία. Στο ματς στη Γερμανία έδειξε πιο φρέσκος και στο Αγρίνιο, αν μη τι άλλο, έχει γράψει και μια ασσιστ, που ο Ονιεκούρου μέχρι στιγμής δεν έχει γράψει ούτε στον ύπνο του.
λέγεται ότι σε εμάς ήρθε χωρίς προετοιμασία
Kαλά, με τέτοιο προγούλι και πρήξιμο, δε χρειαζόταν να μας το πουν κιολας ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]