Αν πιάσει τη ρώσικη απόδοση, θα αναστενάξουν τα αντίπαλα κωλαράκια, τύπε. ΑΝ...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Αν πιάσει τη ρώσικη απόδοση, θα αναστενάξουν τα αντίπαλα κωλαράκια, τύπε. ΑΝ...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
«Όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας»
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Μπράουν Ιντέγε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου, στο Olympiacos TV, εμφανίστηκε έτοιμος να πετύχει πολλά γκολ.
Ο Μπράουν Ιντέγε, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τα χρώματα της ομάδας στο Olympiacos TV. Ο Νιγηριανός φορ τόνισε πως ήρθε στους νταμπλούχους Ελλάδος για να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Ο Ιντέγε ευχήθηκε να πετύχει πολλά γκολ και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τα πολλά μηνύματα που έχει δεχθεί!
Αρχικά, τόνισε: «Η πρώτη μου σκέψη από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για μένα και για την ομάδα», στην συνέχεια είπε:
«Εύχομαι να σκοράρω πολλά γκολ, επειδή ως επιθετικός στόχος μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει το UEFA Champions League. Είχα πάρει μέρος με την Ντιναμό Κιέβου και ξέρω αυτό το συναίσθημα, ξέρω πως είναι και δεν μπορώ να περιμένω!»
Τέλος για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τους οπαδούς της ομάδας στην επίσημη σελίδα μου και θέλω να τους πω, πως τους ευχαριστώ πάρα πολύ και ότι πρέπει να… προχωρήσουμε μαζί έτσι ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει η ομάδα μας».
Καλώς τον Ρασίντ τον Γιεκινί...ppnxoxo
Iδιος ειναι!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Να ναι κανα παιδι του;;
H κανας αδερφος;;;:s6vhaha:
Κάθε γκολ στην Πρέμιερ μετράει (για μένα πάντα) σαν τρία σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα και κάθε ασιστ διπλή.
Το τι έκανε ο παίκτης στην Ουκρανία (αν και το πρωτάθλημά τους δεν είναι χειρότερο από το δικό μας) δεν με απασχολεί τόσο.
Αυτό που μου αρέσει είναι η ικανότητα του παίκτη να παίζει με την μπάλα κάτω και να έχει ξυραφάτο σουτ, που πραγματικά είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τον αντίπαλο κήπερ.
Από κει πέρα (τα έχουμε πει) ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί τρόπος να πηγαίνει η μπάλα στα φορ. Οι μεγαλόσωμοι παίκτες (αυτός και ο Φίμπο) δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πολλές φάσεις σόλο. Γιατί δεν έχουν μεγάλη έκρηξη (άλλο έκρηξη και άλλο ταχύτητα... Έκρηξη είχε ο Ανάστος. Ταχύτητα είχε ο Δημητριάδης...) Αν τα εξτρέμ και τα χαφ μας βρουν τρόπο να παιρνούν την μπάλα μπροστά, αν οι στημμένες φάσεις δουλευτούν για να βρίσκουν τα σέντερ μας κλπ... τότε θα έχουμε πολλά γκολ από τον αραπάκο και τον ξανθούλη, Διαφορετικά δώρον άδωρον, όποιος και να έρθει μπροστά, αφού τη δουλειά θα την κάνει και φέτος ο Τσόρι. (αυτός είναι άλλο πράγμα: ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δημητρη, παιζει και στα ακρα ο Ιντεγε. Ειναι πολυ κοντά στο στυλ του Σισέ αλλά με πολύ καλυτερη τεχνικη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimace [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εγώ θέλω και Ιντεγε μέσα και Φινμπο και Πουλίδο και Ερνάνι και Πάρντο και Τσόρι με Φορτούνη και Καμπιάσο...
violiviolaki
Το καλύτερο σύστημα και δεν το εφαρμόζει κανείς. Αν δεν υπάρχει κανένας στο μισό δικό σου θα βγαίνουν όλοι οφσάιντ. Για να μην βάλουμε δε και τον Ρομπέρτο στο κέντρο, να χρειάζονται 2 αμυντικοί μετά για να μην είναι εκτεθειμένοι οι αντίπαλοι. Σατανικό. Άσε που 10 παίκτες στην επίθεση δεν θα μπορούν να τους μαρκάρουν και θα έχεις 90 λεπτά αριθμητικό πλεονέκτημα 4-5 παίκτες.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ρε τύπε, μιλάμε 9-3 θα λήγουν όλα τα παιχνίδια...ppnxoxo
Κοίτα να δεις που δεν ποθανε ο Γεκινής αλλα ζει και παιζει ακόμα.
Παντως αυτος που ποθανε για τα καλα ειναι ο γιγας ο Εντβαλντο, αν δεν ξερετε να σας ενημερώσω.
σαν τον ενταβλντο δεν ηξερε κανεις μπαλα
Τωρα που πεθανε ιδίως οντως δεν ξερει κανεις :p
*Δεν ισχυει το οφσαιντ οταν ο επιθετικος ξεκιναει απο τη σεντρα ασχετα αν καλυπτεται η οχι.:s6vhaha:Παράθεση:
Το ξέρω, αλλά με 10 παίκτες στην μία πλευρά ποιος θα σου πάρει την μπάλα; :s6vhaha: Κι άντε και την πήρε, θα βάζουμε ένα τρεχαντήρι να τους κυνηγάει να τους κάνει φάουλ!ppnxoxo Μόνο αν σουτάρουν πίσω απ' τη σέντρα έχουμε φόβο, όπως είπε κι ο Dude δηλαδή, 9-5 σκορ, στα τρυφερά μας! :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oχι φιλος, μη τα γυριζεις τωρα. Εγραψες καθαρα για οφσαιντ! Bεβαια στο δικο μας μισο και ειχες δικιο, αλλα ποιος σου λεει οτι σε μια αντεπιθεση δε θα ξεκινησει καποιος πισω απο τη σεντρα και θα κρεμασει τον Ρομπερτο;;Παράθεση:
Ας ειμαστε λιγο σοβαροι βρε παιδια στο τι γραφουμε!!
Στο προ τα σπάει πάντως...
Για βασικός υπολογίζεται, λένε...
Στον Ισλανδό, να δω, πώς το λένε...
Δεν μιλάει Αγγλικά, τύπε;
Με Ιντέγιε και Ερνάνι θα μας παίρνετε πιτα γύρο με απ' όλα στο λιμάνι.