Παράθεση:
Πανο:
09/10 07.07.2010 28.02.2011 Cruciate Ligament Rupture 08/09 18.09.2008 12.10.2008 Achilles Tendon rupture
η επιστημη ειναι επιστημη, σαφως και ο ανθρωπος ΗΤΑΝ καλη περπτωση και ξερει μπαλα.
Απλα δεν εχει πια ποδια για να την παιξει (αυτη την μπαλα που ξερει). Οι τενοντες δεν ειναι κορδονια για να κοβονται ετσι ευκολα.
ο Αλπμερτ Αινσταιν ειχε πει οτι ο ορισμος της ηλιθιοτητας ειναι να επαναλαμβανεις το ιδιο πειραμα συνεχως περιμενωντας διαφορετικα αποτελεσματα...
Εγώ ξέρω ότι όσοι λέτε να κρατάμε χαμηλά το κεφάλι, να ξέρουμε τα όρια και τις δυνατότητές μας σαν σύλλογος, να μην περιμένουμε πολλά στην Ευρώπη κτλ κτλ κτλ, οι ίδιοι είστε που καθημερινά γκρινιάζετε για το παραμικρό! Γιατί φέρνουν σαπάκια, γιατί γίνεται προετοιμασία του κώλου, γιατί δεν υπάρχει οργάνωση κτλ κτλ κτλ. Γι' αυτό είχε πει τίποτα ο Αϊνστάιν;; :-P
Δεν ξέρω αν φαίνομαι γραφικός και περίεργος ώρες ώρες, (δεν με νοιάζει και πολύ άλλωστε :-P είναι του χαρακτήρα μου να λεω ότι αισθάνομαι), δεν είπα ποτέ σε κανέναν να μην έχει παράπονα, να μην σχολιάζει κτλ. Κι εμένα δεν μου αρέσουν αρκετά πράγματα στην ομάδα, αλλά ρε παιδιά, αυτό που γίνεται είναι παράλογο, σόρρυ κιόλας. Η ομάδα είναι μια χαρά, για Ελληνικό club είναι πολύ πάνω απ' τα στάνταρ και δεν χρειάζεται τόσο πολύ να το ψιρίζουμε...