Καλως μας ηρθε κι απο μενα το νεο αποκτημα κι ελπιζω δικαιωσει τις προσδοκιες ολων μας. Ευτυχως γιατι με τους Φιλομενους και τους Μπρανταο της Απω ανατολης ειχα αρχισει να λυπαμαι το Ντιογο. Τωρα παιζει να ξεκουραστει και σε κανενα ματσακι...
Printable View
Καλως μας ηρθε κι απο μενα το νεο αποκτημα κι ελπιζω δικαιωσει τις προσδοκιες ολων μας. Ευτυχως γιατι με τους Φιλομενους και τους Μπρανταο της Απω ανατολης ειχα αρχισει να λυπαμαι το Ντιογο. Τωρα παιζει να ξεκουραστει και σε κανενα ματσακι...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
μα ρε προεδρε δεν ειναι καιρος να μου κατσει και ενας???
Μοιάζει λίγο με τον Μάτζιο στην φάτσα έτσι δεν είναι???
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τωρα τι θες ρε φιλαρακι να μας ξενερωσεις εντελως; ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dna [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:) Δεν το έκανα επίτηδες!!! Εντάξει και με τον Κράουτς μοιάζει!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Την πέφτη ερχετε, αυριο δηλαδή.
Για να δουμε τη σκατα ειναι κι αυτος....
Πρι μερικα χρονια οταν η Ροβερς αναγεννηθηκαν στα μεσα του πρωτου γυρου ηταν η αποκαληψη της χρονιας, νομιζω τοτε καταφεραν να βγουν στο ΟΥΕΦΑ και να χασουν απ την ΑΕΛ.
Εμενα μου θημιζει εναν ηλεκτρολογο που περασε καποτε στο σπιτι μας μια πριζα για τηλεφςνο και οταν το σηκοναμε μας χτηπουσε το ρευμα:s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dna [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kwtsios [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ppnxoxo
Καλώς ήρθε ο παίχτης στο μεγάλο λιμάνι!
Φατσικά είναι ο νέος μύτογλου!
Ονειρεύομαι τελικό uefa με 4-4-2 και επίθεση μήτογλου-μήτογλου ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
By Pesetero
Μπαμπάς διδύμων με Ιρλανδέζα γυναίκα, ε, δεν μπορεί, τουλάχιστον θα είναι καλό παιδί...
Αδερφε αν εχεις και τη μαμα ανεβασε γιανα δουμε αν ειναι και απο καλη οικογενια...Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αφου τσαμπουκαλέυτηκε με τους Σέρβους δες και το σχετικό βιντεάκι δεν νομίζω να μασαει΄. Άσε που έχει κάνει και αγροτικό στην Αγγλία
Τσ.Λ. με την Μπλάκμπερν πάντως δε βλέπει. Ίσως αυτό να ήταν το δέλεαρ.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kwtsios [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Λοιπόν εδώ βλέπουμε τον Παππού την Γιαγιά τις 2 αδερφες του Ματουλη...:s6vhaha:ppnxoxo
Καλως ηρθε το παληκαρι και μακαρι να βοηθηξει.
Εγω δεν εχω ιδεα ποιος ειναι και τι παιχτης ειναι και βασιζομαι στα λογια σας για την ωρα.
Αντε να δουμε τι ψαρια πιασαμε...
Με πολύ καλά λόγια αναφέρθηκε στην αγωνιστική αξία του Ματ Ντέρμπισαϊρ ο γκολκίπερ της Σουόνσι, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Θεσσαλονικιός γκολκίπερ επισήμανε πως πρόκειται για έναν επιθετικό περιοχής, που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Μάλιστα τον είχε αντιμετωπίσει με την Κόβεντρι όταν αυτός αγωνιζόταν στην Μπλάκμπερν.
«Είχα παίξει πέρυσι αντίπαλός του με την Μπλάκμπερν όταν ήμουν στην Κόβεντρι. Είναι ένας καλός παίκτης, που έχει βάλει αρκετά γκολ για την ηλικία του. Είναι ένας αρκετά καλός επιθετικός. Κατά την γνώμη μου αποτελεί μία καλή επένδυση για τον Ολυμπιακό», επισήμανε αρχικά.
Ερωτηθείς για τις αρετές του απάντησε: «Μπορεί να μην είναι πολύ δυνατός αλλά είναι γρήγορος. Αν κάνει μες στην μικρή περιοχή μία ή δύο ευκαιρίες θα βρει τον τρόπο να βάλει το γκολ. Το έχει το γκολ στο... αίμα του!
Είναι πολύ κινητικός. Εκτός περιοχής δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο είναι μέσα. Δεν δείχνει πολύ ψηλός, όμως είναι καλός κεφαλοσφαιριστής. Είναι θαρραλέος και... τσαμπουκάς, παρά την σωματοδομή του.
Θα βάλει το πόδι του στην φωτιά! Είναι και για αυτόν είναι μία καλή ευκαιρία η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, καθότι δεν έπαιζε και τόσο στην Μπλάκμπερν. Για μένα είναι μία καλή περίπτωση. Έχει κάτι το αγγλικό. Το στιλ του παίκτη, που... ματώνει για 90 λεπτά. Θα τα δώσει όλα. Θα κυνηγήσει κάθε χαμένη μπαλιά και θα παλέψει πολύ σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».
Κλείνοντας ο Dimis σχολίασε πως «μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Θέλει λίγο προσαρμογή στο καινούριο πρωτάθλημα. Θα είναι μία χαρά. Από αυτόν εξαρτάται το αν θα μπορέσει να μείνει παραπάνω»
Καλορίζικος και πολλά γκολ!!!