Καλα εμείς ούτε βολές μπορούμε να πάρουμε άλλο κι αυτο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Καλα εμείς ούτε βολές μπορούμε να πάρουμε άλλο κι αυτο
Καλύτερα αλλιώς πρέπει να περνάμε το μαρτύριο να βλέπουμε να τις χάνουν.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ο Μακ Κισικ παιρνει μονο απο εμας. Οι υπολοιποι δεν εχουν αθλητικα προσοντα. Μ’αρεσει που ελεγαν ολοι το καλοκαιρι οτι ο Ολυμπιακος θα πονταρει πολλα φετος στην υψηλη ενταση και στο τρεξιμο χχαχα
ΧαχχαχαχχαΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το φάγανε... Θα μείνουν έξω από τον ΠΑΣ
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά τα πάει ο Βάζελος..violiviolaki
Τι έγινε ρε, γλέντι του ΠΑΣ βλέπω!
Ποση ξεφτιλα πια χαχαχα. Καθε φορα λεμε οτι εχουν πατωσει και παντα μας εκπλησσουν. Εχει και παρακατω. Αποκλεισμος απο το 10' του αγωνα εναντιον του Πας.
Πάλι απολαμβάνουν το πουλί του ναύτη...
Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ...
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Έγινε άσχετος σήμερα ο μύστης Μπολονι.
Mόνο εμείς χάσαμε από αυτό το εξάμβλωμα. Τελικά είμαστε οι καλύτεροι νεκραναστητές του κόσμου
Τους έχυσε ο Μπολντγουιν
Sent from my iPad using Tapatalk
Εγω πιο πολυ ξενερωσα, να σου πω την αληθεια. Ειχαμε τετοιο παικτη και τον αφησαμε, για να φερουμε τον καθε ανυπαρκτο. Λες και ο Τζενκινς και ο Χαρισον εχουν καλυτερο βιογραφικο. Aπορω τι σκατα εβλεπαν στις προπονησεις της ομαδας περυσι. Ο τυπος εχει φοβερα προσοντα. Απλα χριεαζοταν να μπει σε καλουπι.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Υ.Γ Οι βαζελοι εχουν αχτι να τερματισουν στην ευρωλιγκα πανω απο μας. :s6vhaha:
Ήθελε χρήματα για να μείνειΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Α, τον αλητη ppnxoxoΠαράθεση:
Σοβαρα τωρα, εγινε συζητηση περι παραμονης του; Εχω την αισθηση οτι τον ειχαν ετσι κι αλλιως για διωξιμο.
Μου άρεσε αυτός ο παίκτης αν και για κάποιο λόγο πάντα τον έλεγα goldwire.
Τελικά με το να μας νικήσουν καταστράφηκαν αυτοί....χάνουν στα Γιάννενα με 1-0 στο 74'.......
Send from my S20+ using Tapatalk
Αυτό ήταν το σχέδιο. Τους καταστρέφουμε σιγά σιγά.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gtakis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]