Είναι να μη σου τύχει, τύπε...
Printable View
Είναι να μη σου τύχει, τύπε...
αντιπροσωπευτικο δειγμα του ζελα αυτη η φανελα
Ανακοίνωση τρακη.
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:
Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League -όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.
Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ".
Είναι σοβαρή η κατάσταση.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ψυχη δεν θα παταει φετος περα απ'τους αγωνες της ευρωλιγκας....!!!
Και λογικά παράλληλα θα γίνεται χαμός και σόλντ αουτ όποτε παίζουμε εκτος έδρας στην α2. Τρίβουν τα χέρια τους στην επαρχία.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ttg_red [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μοίραζα πακέτα, όλη μέρα ήμουν on call
Πόδια μου πρησμένα σαν να παίρνανε Winstrol
Μαλακα τι εχει παρει παλι;;;;; Φυτο θα μεινει ο τυπος με τοσα ληγμενα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Twitter Olympiacos B.C.
"Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive»"
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πολύ σοβαρά τα πράγματα.
Παιρνουν κι αλλον nbaερ. Τον τζονσον, ο οποιος γραφουν ειναι η καλυτερη φετινη μεταγραφη απο nba στην ευρωπη φετος. Η προηγουμενη ηταν ο φριντετ.
Οπως καταλαβαινετε, συμφωνα με τα λεγομενα τους, εχουν τον καλυτερο παιχτη της euroleague (Καλαθης) και τις δυο καλυτερες μεταγραφες απο nba φετος (Φριντετ-Τζονσον).
Υπερομαδα φτιαχνουν οι ατιμοι.
Καλύτεροι δεν γίνεται... υπερομάδα...ppnxoxo
Θα πέσει πολύ γέλωτας φέτος με το τσίρκουλο...
Αρχηγος του θιασου ο Αρτζι! Ο καταλληλοτερος να προπονησει 3 πενταδατους αμερικανους που δεν εχουν παιξει ποτε στη ζωη τους αμυνα. Ειμαι σιγουρος οτι ολες οι μεταγραφες εγιναν κατοπιν εισηγησεως του :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν περυσι ειχαν στοχο το Φ4, φετος μαλλον ο στοχος ειναι να παρουν την ευρωλιγκα με ρεκορ νικων και διαφορας ποντων.
Κάτσε ρε Ο τελευταίος είναι καλός αμυντικός. Απλά έγινε waive τον Απρίλιο, δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι.
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εχω γραψει εδω και καιρο, πως καποια στιγμη μεσα στη σεζον, θα πουν πως ο Ολυμπιακος εχει πλεονεκτημα που δεν παιζει στο πρωταθλημα γιατι μπορει να εχει οσους ξενους θελει και δεν θα εχει και κουραση.
Ειναι τοσο μα τοσο προβλεψιμοι ο τρακης και η παρεα των αρδ που του γλειφουν τα αυτια.
Εν τω μεταξυ, δεν ισχυει τετοιο επιχειρημα επ'ουδενι. Αν θελουν μπορουν και αυτοι να εχουν οσους ξενους θελουν και να παιζουν στην ευρωλιγκα, οπως κανουμε εμεις, οπως εκαναν και αυτοι τοσα χρονια.
Επισης δεν τιθεται θεμα κοπωσης οταν οι διαφορες στα μπατζετ ειναι τοσο μεγαλες. Ισα ισα η Α1 ειναι μια καλη προπονηση.
Ναι, ετσι ακουγεται. Ειναι επισης καλος σουτερ και εχει σωματικα προσοντα. Αλλα υπαρχει ο αστερισκος οτι δεν εχει αγωνιστει ποτε στην ευρωπη.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν ο Φριντετ ειναι “απλη“ βομβα, αυτος ειναι πυρηνικη βομβα.
Μεσα απο τα χερια των Λεικερς τον πηρε.ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δυο εκατομμυρια ο Καλαθης, 1,5 ο Φριντετ, 1 αυτος εδω, 700 χιλιαρικα ο παππας. Συνολο πανω απο 5 καθαρα για τεσσερις παιχτες χωρις την εφορια. Να τα δουμε στους ισολογισμους του χρονου....
Καπου τοσο ηταν το μπατζετ τις 2 χρονιες με Τζειμς, Σινγκλετον και Ριβερς. Μονο περυσι ειχε μειωθει. Φανηκαν τοτε στους ισολογισμους; Δεν εχω ιδεα. Παντως δεν πληρωσαν προστιμο στην ευρωλιγκα στα πλαισια του financial fairplayΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τι εγινε ρε παιδια, βγηκαμε απο τα μνημονια, ηρθε η αναπτυξη;Παράθεση:
Κοντά στη Nova ο Παναθηναϊκός και με μεγαλύτερα έσοδα
Πολύ κοντά σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που θα έχει αυξημένα έσοδα συγκριτικά με αυτά που είχε από την ΕΡΤ.
TO10.GR - 26/07/2019 09:00
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να επιστρέψει στη Nova μετά από έναν χρόνο με μια συμφωνία που θα του αποφέρει μεγάλα οικονομικά οφέλη.
Σύμφωνα με την «Πράσινη» οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και οι όροι της συμφωνίας θα είναι ευνοϊκότεροι για το «τριφύλλι» σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε στην ΕΡΤ.
Πιο συγκεκριμένα, από τα 4.200.000 που πήρε την περασμένη σεζόν από την ΕΡΤ, θα ανέβει στα 5.500.000 τον χρόνο, με τη συμφωνία να είναι διετούς διάρκειας, κάτι που σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα εισπράξει με το συμβόλαιο αυτό ένα ποσό στα 11 εκ. ευρώ παίρνοντας σημαντική οικονομική ανάσα.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Νομίζω απλά απελπισμένη η νοβα. Εδώ που τα λέμε αν δεν βλέπεις μπάσκετ ή ελληνικό πρωτάθλημα δύσκολα βάζεις.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
5 μυρια τον χρονο με 20 ευρω τον μηνα, σημαινει πως θες 20.000 συνδρομητες για να βγαλεις τα λεφτα σου. Βεβαια αυτοι το κοιτανε πιο μακροπροθεσμα, οτι σου πουλανε ολο το ελληνικο πρωταθλημα ως προιον.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αλλα ετσι χοντρικα μου φαινεται μεγαλο το ποσο.
Ναι αλλά άμα βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα είναι μονόδρομος. Και τι να βάλεις εξάλλου; Vodafone TV;Παράθεση:
Sent from my iPhone using Tapatalk