Τί γιακάς είναι τούτος τύπε;! Με κουμπιά για να περάσει γραβάτα;!ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SOLID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Τί γιακάς είναι τούτος τύπε;! Με κουμπιά για να περάσει γραβάτα;!ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SOLID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Suit up τύπε ναούμεΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν είναι μόνο ότι δεν έχουν φαντασία, ανακυκλώνουν και τα ίδια σχέδια τώρα. Αυτό το φορούσε η Μπορντό το 09/10 καλά μου θύμιζε κάτι...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aleksone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Απλά τραγικοί....
Παρακάτω μερικά σχέδια της PUMA για τη σεζόν 2014/2015 με ρίγες
Bursaspor
Huddersfield
Limonata...ppnxoxo
Αν βγει και σε τσικουλάτα, θα πάρω μια! :s6vhaha:
Πολλά άσπρα κενά ρε παιδί μου... Βρέφη τις σχεδιάζουνε?? :whatever:
Παίζει η φούμα να ειναι με διαφορά η πιο κακόγουστη εταιρεία στο ποδόσφαιρο.
παντου τυπε...απορω τη χρονια που εκανε τρελη ανοδο πως εγινε!!!!Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The Dude [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
θυμαστε τις εμφανισεις πουμα στο μπάσκετ που είχαμε?τραγικες ακομα και μονοχρωμες ηταν τραγικες
Ασχετο αλλά ο ιδρυτής της φούμα ήταν ο αδελφός του αδελφού της αντίντας... Αδόλφος Ντάσλερ ο ένας ή απλώς Αντι-Ντας λερ και Ρούντολφ Ντάσλερ ο άλλος....
Το άσχετο wiki της ημέρας...ppnxoxo
γεια σας παιδια, καινουργιος εδω και μαλλον ο μικροτερος κιολας :P μην πολυπανυγυριζουμε για αντιντας γιατι οι ριγε της ειναι χαλια οι περισσοτερες αν και οι δευτεροτριτες συνηθως τα σπανε...
φανελια τσσκα για τη νεα σεζον...χαλια και οι 2 για μενα...[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλωσόρισες, καλά ποστ!
Η τελευταία, μάλλον δείχνει και τα σχέδια της ομάδας για τον ρόλο της στη ευρύτερη περιοχή...
Καλά που δεν θα συνεχίσουν με το βάζελο του χρόνου, γιατί τους έβλεπα σε κάθε παιχνίδι, να είναι λες και έχουν βγει τα παρτάλια στον τάκο...
Πάμε πόλεμο! ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ilias98 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Πάντως ούτε εγώ είμαι τόσο ενθουσιασμένος με φανέλες τις adidas με ρίγες που θυμάμαι να έχω δει...
Από την άλλη και η puma μας έχει τυφλώσει αρκετές χρονιές...
Ειλικρινά μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τον όρο "χάλια ρίγες" που ακούγεται δεξιά αριστερά; Τί σημαίνει χάλια ρίγες; Κάθετες δε θέλουμε; Δεν έχεις και πολλούς δρόμους... Αυτά που κάνουν ιδιαίτερο ένα φανέλι είναι ο γιακάς (όχι όμως αυτός του τύπου του solid που παίρνει γραβάτα...ppnxoxo), κάποια τελειώματα, η ύπαρξη ή όχι πλαισίου, τα μανίκια και πάνω και πέρα α'όλα, η ποιότητα.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]ppnxoxo
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoΠαράθεση:
Oχι ρε φιλε....!!!
Εθνική Κλαρινογαμπροίppnxoxo
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ CATERING ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ, ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ, ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ.
Το έχουμε αναλύσει, σε πιάνω αδιάβαστο. :angry::s6vhaha:Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 8PYLOS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]