Ο τιτλος στο τουρνουα counter strike γιατι ειναι ανεπισημος, ενω στο league of legends ειναι επισημος; ppnxoxo
Printable View
Ο τιτλος στο τουρνουα counter strike γιατι ειναι ανεπισημος, ενω στο league of legends ειναι επισημος; ppnxoxo
Ειχε γινει υπο την αιγιδα της Ε.Β.Ο. (Ελληνικη Βιντεοπαιχνιδικη Ομοσπονδια)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Οχι μονο το κανουν, αλλα φερνουν και παιχταραδες κατα καιρους.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
στη μαλακια πρωτοι οι ζελες
Εσείς κοροϊδεύετε, αλλά να ξέρετε παίζει πολύ χρήμα στα e-sports. Σε έρευνες που έγιναν, φαίνεται ότι οι νέοι τα προτιμούν από τον πραγματικό αθλητισμό και ήδη διοργανώνονται τεράστια τουρνουά στον κόσμο. Φοβάμαι πως στο μέλλον αντί για μπάλα, ο κόσμος θα βλέπει αυτές τις αηδίες.
Παραθέτω ενδεικτικά μερικά links (στα αγγλικά). Είχα διαβάσει και μια έρευνα σχετική, εκεί είχε τα ποσοστά για τους νέους που προτιμούν τα e-sports. Θα ψάξω να τη βρω, για να μην ποστάρω κάτι χωρίς πηγή. Προς το παρόν βάζω τα links για να δείτε τι χρήμα παίζει και πόσο δημοφιλή είναι.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Αν θέλουν τους παίζω ένα τελικό στο diablo 3 να χάσουν κανένα τίτλο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Τους εχω στο lineage
Σκέφτομαι να εισηγηθώ να περάσουμε στο σάιτ ένα επίσημο και κάτι ανεπίσημα πρωταθλήματα που έχω σηκώσει με την ομάδα αμπάριζας καθώς και στο ατομικό σε Κολιτσίνα και Θανάση.
Kι εγω εχω κουπες- πλατινες στο ps4. Αν θελετε τις βαζουμε στο διαδικτυακο- εικονικο μουσειο του Ολυμπιακου (αν δεν εχουμε να φτιαξουμε, για να συνεισφερουμε ολοι). :cool:
Δε ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα πλέον οι βάζελοι.
Πάντως πέρα από την πλάκα το πόσο σοβαρή υπόθεση είναι το e-gaming πλέον το βλέπεις και αν ρίξεις μια ματιά στους τζίρους που γίνονται στοιχηματικά στις διοργανώσεις.
Βέβαια είναι και ένα φοβερό μάρκετινγκ που έχουν ρίξει οι κατασκευαστές hardware στέλνοντας τον κόσμο να πάρει πανάκριβα πληκτρολόγια, mouse, καρέκλες και headset για να γίνουν πρωταθλητές.
Α και με μεγάλο σπόνσορα τα ενεργειακά ποτά.
Δεν ξερω τι γινεται στο επιπεδο που παιζει ο βαζελος, αλλα τα λεφτα που κερδιζονται σε μεγαλα τουρνουα βιντεοπαιχνιδιων ειναι τεραστια. Ειχα δει ποσα εκατομμυριων ευρω για νικητες και ετριβα τα ματια μου.
Μεχρι και σε ενα παιχνιδι που μου ειχε προτεινει ο παναης και ασχολουμαι λιγο, τα ποσα για τους νικητες ηταν επιπεδου 300 χιλιαδων και γινονται τουλαχιστον 4 τουρνουα καθε χρονο.
Ρε, με έχετε μπλοκάρει όλοι και δεν διαβάζετε μηνύματά μου; Έχω βάλει και links με τζίρους κλπ. Παίζει πολύ χρήμα. Ο βάζελος μπορεί να είναι για γέλια, αλλά τα παιχνίδια αυτά έχουν τρελό χρήμα και δυστυχώς στο μέλλον θα είναι κυρίαρχα. Γαμώ την ανθρωπότητα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Γραφει σημερα η πρασινη:
Υπο φυσιολογικες συνθηκες αυτο θα σημαινε τελος, αλλα δεν αποκλειεται να ειναι επικοινωνιακο κολπο, ειτε για να πιεσουν τον καλαθη να απαντησει, ειτε για να φανει ποσο μαγκας ειναι ο τρακης που τελικα τον κρατησε στην ομαδα.Παράθεση:
"ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ (ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ), Ο ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ."
Ο Καλαθης θέλει ΝΒΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Εμενα μου φαινεται περιεργο που δεν εχει ασχοληθει καμια ομαδα της ευρωλιγκας. Νομιζω απο τη φενερ φευγει ο αμερικανος της, απο τη ρεαλ ο ντονζιτς και η μπαρτσα προσπαθει να γινει ανταγωνιστικη. Απορω πως δεν εχει ασχοληθει καμια απο τις τρεις ομαδες.
Kι εγώ θέλω δίμετρη Ρωσίδα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κι εγώ απορώ με το πόσο γαμιέται ο παο και η λεωφόρος...
τι συμβολαιο δινεις; ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλα δε ξέρουμε ποιος έχει ασχοληθεί αλλα ο Καλαθης έχει σοβαρά μειονεκτήματα για άσσος. Αστείο σουτ και γελοίες βολές.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Η Φενερ θέλει Ουιλμπεκιν που έχει και τουρκικό διαβατήριο
Sent from my iPad using Tapatalk