αναλυση της αποδοσης των παιχτω αυριο στον Τ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
αναλυση της αποδοσης των παιχτω αυριο στον Τ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sadi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Μπράβο στην Ελλαδάρα. Εδειξε σε Ολυμπιακό/ΠΑΟ τον τρόπο να αποφεύγουν τον σοδομισμό στο ισραηλινό έδαφος.
Μπράβο και στον παιχταρά Sirkostas που τσίμπησε χαρτζηλικάκι με το διπλαράκι στο 3,70 απόδοση!
πως εβαλε αυτο το γκολ ο Αλβανινης,ουτε που το καταλαβε.
μαλλον ψαχνει για μεταγραφη
καλη επιτυχια στην ομαδα
καλε αφησε εκτος 11αδας τον Αβρααμ για να παιξει ο Κυριακος??? καλα βεβαια καλυτερα για μας..
ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΛΕΜΕ! ppnxoxo
ο αβρααμ ειχε ενοχλησεις ειπε ο σωτηρακοπουλος. γκολ εφαγε η αμυναρα της εθνικης.ppnxoxo
To λεω και θα το λεω παντα οταν βλεπω την Εθνική τουλαχιστον τα τελευταία 15 χρόνια. Εχει την ίδια πλακα με τους συλλογους μας και οι οπαδοί της την ίδια πλακα στο γήπεδο με τους οπαδούς των συλλόγων. Διασκεδαστική μεν, οχι οταν θες να δεις ποδόσφαιρο δε. Δεν ξερω τι θα κανει αφου οι αντίπαλοί της (ολοι στον όμιλο) ειναι εντελώς παιδική χαρά, αρα και να βαλει 5 γκολ στους Λετονους (Λετονοι δεν ειναι; Εγω ειμαι παιδι της ΕΣΣΔ και μπερδεύομαι με ολα αυτα τα "κατα φαντασίαν" κράτη) δε θα με ξαφνιάσει.
Κάθε ήττα πάντως ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ σαν την Εθνική την θεωρώ θρίαμβο του ποδοσφαίρου. Που μπορεί να πέθανε οριστικά, στο βωμό των "Συστημάτων Μπαρτσελόνα τσουκου-τσουκου το τοπάκι" και των "παικτων πολυεργαλείων" (δηλαδή αυτών που στην εποχή μου τους λέγαμε ξυλοκόπους και ψαράδες) αλλά που και που το πνεύμα του ποδοσφαίρου εμφανίζεται και με κανει να χαίρομαι όταν ομάδες της συμφοράς ξαφνικά... χάνουν και οχι τιποτα άλλο νιωθουν και έκπληξη (!!!!!!).
Στην εποχή που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Καραγκούνης, ο Ζαραδούκας, ο Γουόλκοτ (για να φυγω παραέξω), ο Πικέ και άλλοι θεωρούνται "παικταράδες" , δεν ελπίζω περισσότερα. Το ποδόσφαιρο έχει πεθάνει και έχει αντικατασταθεί από αυτό το "πράγμα" που βλέπω και απο την Εθνική Ελλάδος και από τους συλλόγους των περισσοτέρων χωρών.
χαλια
είδα το πρώτο ημίχρονο και όταν πήγα να δω και το δεύτερο τι να δω??? αλλαγή Φέτφα με Τζιόλη.....άντε μου στο διάολο μαλάκα...έχουμε μέσα τον μαλάκα τον Καραβούτα και τον πεθαμένο Λυμπερόπουλο και μας έφταιξε ο Φέτφα....αρνούμαι να δω το υπόλοιπο του παιχνιδιού. 2 παίκτες είχαμε που ξέρουν πως η μπάλα είναι στρογγυλή (Φέτφα και Σαμαράς) και βγάζει έξω τον μικρό για να γίνουμε πιο.....αμυντικοί, ενώ χάνουμε 1-0......
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
Mαγικα απο Σαντος σημερα.
Τωρα βαζει μανιατη
Σε ματς που χανουμε κ οι 2 αλλαγες αμυντικοι!!!!
ΕΛΕΟΣ
Ο μητρογλου γτ δεν ειναι στην αποστολη???
φοβαται μην φαμε δευτερο.
καλα αυτός ο Τζιόλης δεν πρέπει να παίζει ουτε σε ερασιτεχνικη ομαδα.
χάνω μεγάλο ματς εε??? τι κάθεστε και βλέπετε ρε παιδιά??? σε ματς που έβγαλε τον καλύτερο παίκτη αλλαγή χωρίς λόγο και αιτία τι να δεις??? τους ξυλοκόπους μας να προσπαθούν να βάλουν γκολ στους άλλους ξυλοκόπους???
ειδα μονο το 1το ημιχρονο και δεν εχω ανοιξει καν τιβι για το 2ρο, χασιμο χρονο. Οι αλλοι βαλανε το γκολ και παιζουν διπλη ζωνη αμυνας και πασαρουμε την μπαλα δεξια αριστερα λες και παιζουμε αυστραλεζικο ραγκμπι. Ο μονος που εκανε 2 μετρα με την μπαλα ηταν ο σαμαρας, αλλα και αυτος ως συνηθως επιπολαιος. Ο φετφα δεν μου αρεσε καθολου, το οτι ξερει μπαλα και ειναι επιθετικογενης παιχτης δεν ειναι δικαιολογια για να μην τον βγαλει εξω, σορυ κιολας. Οι αμυντικοι τον πηγαινανε παραμαζωμα και δεν εβγαλε μια ενεργεια. Απογοητευτικη εμφανιση για το μελλον του στον ολυμπιακο.
Ποτε θα σταματήσει επιτέλους αυτός ο Σωτηρακοπουστόπουλος να περιγράφει?
Δεν αντέχω άλλο με αυτόν τον βάζελο τόσα χρόνια να ακούω τις παπαριές του.
σιγά να μην ήρθε και το τέλος του κόσμου. σε σύστημα με 7 αμυντικούς και 3 κριάρια τι να κάνει ο Φέτφα??? να τους περάσει όλους μόνος του??? σε πολλές φάσεις είχε την μπάλα και δεν υπήρχε άνθρωπος να την δώσει. όλοι ήταν κακοί και κάποιοι ήταν σε άλλο γήπεδο εντελώς...από πού προκύπτει πως έπρεπε να βγει ο Φέτφα?? ποιος ήταν καλύτερος του και ποιος είναι πιο δημιουργικός από αυτόν ώστε να γυρίσει μετά το ματς??Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tzinos [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ΥΓ: το θηρίο η Σλοβακία με την οποία κληρωθήκαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ, έφαγε 4 από την ΑΡΜΕΝΙΑ!!!!!!!!!!! μέσα στην έδρα της!!!!!
Άφησε μέσα το γίδι τον Λυμπερόπουλο που δεν ακούμπησε μπάλα ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ και μου έβγαλε τον Φέτφα! Άι στα διάλα ρε άμπαλε Σάντος...
Πολλά μπράβο στον Ζαραδούκα! Εξαιρετική εμφάνιση! Λέμε ότι δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες, αλλά που να τους βρεις όταν πρέπει να πάνε σε μεγάλη ομάδα για να κληθούν στην Εθνική... Μόνο στο Ελάντα αυτά. Και πάλι μπράβο, δεν τον είχα παρακολουθήσει πολλές φορές σε 90λεπτο και έδειξε μεγάλη κλάση για παίκτη επαρχιακής ομάδας...
ΥΓ. Τώρα ας κερδίσουν την Κροατία αμα θέλουν Euro...