Ο μαρινακης του τα έμαθε αυτάΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Ο μαρινακης του τα έμαθε αυτάΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chainsaw [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πράγματι τυχεροί. Γλίτωσαν την κατοστάρα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Εντάξει, ο ζελεδένιος άνετα θα είναι οκτάδα, μη τρελαθούμε. Από κει και πέρα, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως από Τσσκα, Ρεάλα, Φενέρα κι Ολυμπιακό, θα σημαδέψει να παίξει με μας. Εμείς, κατά 80% θα είμαστε δεύτεροι, δίνω 10 να είμαστε τρίτοι και άλλο τόσο πρώτοι. Αν χάσει την άλλη η Τσσκα στη Φενέρα, πάμε για ντέρμπι κορυφής στη Μόσχα.
Απολαύστε.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Φυσικά το κατέβασε μετά από λίγο.
Πηγή: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ο Τόνι Μοντάνα Γιαννακόπουλος.-
Που αν δεν είχε τον μπαμπά που θα βολόδερνε;
Τον κλέψαν από παντού τον Σαββίδη φέτος. μαλάκα.
Γιατί τα λεφτά πάνε στους μαλάκες ρε γαμώτο...
μαλακα γιαννακοπουλε κοιτα τη ξεφτιλα της γαμημενης ομαδας σου που σε γλεντανε ολοι βλακακο γαμωσπιτε.
εχεις να παρεις πρωταθλημα 8 χρονια και θα γινουν 28 βλακα πριν καλα καλα το καταλαβεις
Γιατί μόνο αυτοί μπορούν και πατάνε επί πτωμάτων για να κάνουν λεφτά. Αν κι εμείς ήμασταν καριολόπουστες και σκατόψυχοι κι εμείς θα είχαμε.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Διαβασα αθελα μου τη συζητηση σας και με συγκινησατε. Εμενα τα εφερε η μοιρα ετσι, να εχω πολλα λεφτα, τοσα που δεν ξερω τι να τα κανω.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Στην αρχη εκανα ασκοπες σπαταλες, μετα επενδυσα σε χαλυβα και το προβλημα με τα λεφτα πολλαπλασιαστηκε αντι να λυθει. Εφτασα στο σημειο να χρειαζομαι ενα ολοκληρο δωματιο, μεσα στο πανακριβο σπιτι μου, ωστε να το χρησιμοποιω ως χρηματοκιβωτιο. Ειχα τεραστιο προβλημα ακομα και στις καθημερινες μου συναλλαγες, αφου ολοι αρνιοντουσαν να μου "χαλασουν" πεντακοσαευρα.
Αν θελετε μπορω να σας δωσω καποια εκατομμυρια, διευκολυνση θα μου κανετε.
Μακάρι να μπει στην μπάλα να κάνει τις μαγκιές που κάνει στον Μπερτομέου.
Εγώ και με 500 χιλιάρικα βολεύομαι μάστορα. Γράφε...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...γράφεις;
τι πεντακοσια χιλιαρικα ρε, πλακα μου κανεις; Αμα ειναι να συζηταμε για χιλια χαρτονομισματα των "πεντακοσιων" δουλεια δεν γινεται.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Το βραδυ εξω απο το σπιτι σου θα ειναι δυο βαλιτσες με τρια εκατομμυρια ευρω.
Μίλησε ο τράκης, ο κουράδης, για κλεψιές 20 ετών που η οικογένεία του κατάκλεψε το Δημόσιο και συνεχίζει να το κλέβει. Ο τράκης...
Γραφει κι ο καραγκιοζακος ο Σαββιδοφ τζουνιορ:
Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στήριξή του στο πρόσωπο του πατέρα μου. Μάλλον αυτή τη στιγμή θα είναι το μαύρο πρόβατο εκεί κάτω.
Βρηκε ο γυφτος τη γενια του. Ο ενας ψευτομαγκας με τα λεφτα του μπαμπα κι ο αλλος ο ψευτομαγκας με τα λεφτα του μπαμπα και του θειου.
Μωρη π...να Τρακη, μπες λιγο στο ποδοσφαιρο να κουνηθεις στον Μαρινακη να δω κατι που θελω.
Θελω τρακη στο ποδοσφαιρο να γελασουμε!
Δεν μου κάνει εντύπωση, κι εσύ μαλάκας είσαι ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Καλά ας κερδίσει ο Μαρινάκης το τίποτα που είναι τώρα ο ΠΑΟ και βλέπουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aν είναι @αλάκας ο Ηλίας; :s6vhaha:
Σε αλλα νέα ο σάπιος καμπούρης του βαζελου βγήκε πάλι εκτός προπόνησης, αυτή τη φορά με τράβηγμα Χαχαχχαχαχα
Sent from my iPad using Tapatalk
Οι άλλοι, ζήτησαν αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης επειδή διακόπηκε το Πρωτάθλημα...
Δε πήγαινε, που δε πήγαινε καλά ο κόσμος, αλλά, τελευταία τους δικαστικούς, έχουμε βαλθεί να τους ρίξουμε στα σκληρά...