Τώρα εγώ που θέλω μια βαζελα δυνατή για να χαίρομαι πιο πολύ όταν τους πηδαμε και όχι αυτό το μπουρδελο που έχουν τώρα για ομάδα πρέπει να το κοιτάξω;;;
Printable View
Τώρα εγώ που θέλω μια βαζελα δυνατή για να χαίρομαι πιο πολύ όταν τους πηδαμε και όχι αυτό το μπουρδελο που έχουν τώρα για ομάδα πρέπει να το κοιτάξω;;;
γιατι παρα τα οσα εκανε ηταν η μονη τους ελπιδα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ναι φιλε μου.θελει λιγο κοιταγμα.γιατι οταν ειμασταν εμεις πεσμενοι αυτοι γελουσαν πανω στο πτωμα μας.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgethirdeye [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
προσπαθησανε με τον μπανασακη και τον σαλιαρελη να μας υποβιβασουν αλλα δεν τους εκατσε.
μια φορα ειμασταν υπερανω γενναιοδωριας με τον ανδριανοπουλο στις 12/12/75 και δεν τους υποβιβασαμε.
δευτερο λαθος τετοιο δεν ξανακανουμε γιατι ειδαμε τι μουνια ειναι.
υποβιβασμος αμεσοςλογω χρεων και να τους γλενταει η δπξα ραχουλας στα τοπικα πλεον.
Μια δηλωση μακρια απο τον υποβιβασμο βρισκονται.
Αν ο Σαββας πει: "Θελουμε τον παναθηναικο δυνατο και στην Α΄εθνικη", οι οργανωμενοι θα απαιτησουν να πεσουν κατηγορια απο αντιδραση.ppnxoxo
Ούτε να φύγει δεν ξέρει... αμέσως τα γύρισε ότι ξεκινά τη διαδικασία, θε είναι για όσο χρειάζεται κλπ κλπ... η διεδικασία για υποβιβασμό μόλις ξεκίνησε. Και φυσικά να γίνει. Και μόνο που παίζει τόσα χρόνια στο πρωτάθλημα είναι σκάνδαλο.
Ποιος ειναι τελικα;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
To λέει πάνω ο σταυρός, τύπε τρολ... ΜΑΛΑΚΑΣ. :s6vhaha:
Μην τους ακους, μια χαρά είσαι. Ολυμπιακός χωρίς τον αιώνιο αντίπαλο δεν υφίσταται. Η κατάντια τους τα τελευταία χρόνια μας τραβάει μαζί στο βυθό, το πρωτάθλημα δεν είχε καμιά σχέση με τώρα όταν όλοι οι μεγάλοι ήταν δυνατοί εδώ και 15-20 χρόνια. Αυτές οι εφήμερες παπαριές λες και πηγαίνουμε Γυμνάσιο να την πούμε στα άλλα παιδάκια μας έχουν φάει. Και το τι έκαναν αυτοί ή τι θα ξανακάνουν αν βρουν την ευκαιρία δεν με απασχολεί καθόλου. Γι' αυτό διάλεξα να είμαι Ολυμπιακός, για να μην τους μοιάζω.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgethirdeye [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και να που συμφωνούμε πρωτάθλημα χωρίς βαζελο να συμμετεχει είναι σαν να μου λέτε θα τρέξω μόνος μου και θα πανηγυρίζω που θα βγω πρώτοςΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν γυρίζω γύρω μου και βλέπω στους βατήρες, έναν κουτσό, έναν ημιθανή με σωληνάκια κι έναν που του λείπουν μάτια, χέρια, πόδια... ναι, καλύτερα να τρέξω μόνος μου και να τους αφήσω να ξεκουραστούν. Δεν μπορώ να βλέπω τον κουτσό και να φαντάζομαι ότι είναι υγιής μόνο και μόνο για να πω ότι τον νίκησα... να πάει στους παραολυμπιακούς aka γ εθνική...
Και ζέλιο δυνατό, στα παπάρια μου. Να χαθούν μπορούν; Ο Ολυμπιακός δεν είναι ετερόφωτος. Μια ζωή μόνοι μας και όλοι τους...
Πρωτοβουλία για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Αρτέμης ΣώρραςΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης την οποία εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.
Όπως φαίνεται, ο ιστορικός σύλλογος δεν θα μείνει για καιρό «ακέφαλος», αφού όχι απλά υπήρξε ήδη ενδιαφερόμενος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, αλλά έσπευσε να κάνει γνωστές και τις προθέσεις του για άμεση δράση.
Ο νέος ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», δεν θα είναι άλλος από τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος επανήλθε αργά χθες το βράδυ στο προσκήνιο, έπειτα από μήνες εξαφάνισης μετά τα μπλεξίματά του με την δικαιοσύνη. Ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις», απηύθυνε «κάλεσμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, στο οποίο και ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το τεράστιο μέγεθος του ΠΑΟ δεν πρόκειται να χαθεί. Αναλαμβάνω άμεσα να σβήσω τα χρέη, ενώ με κάποια από τα ομόλογα των 600 δις που διαθέτω, θα φτιάξω γήπεδο στο κέντρο της Αθήνας, εξοχικό στο Παρίσι και προπονητήριο στον Άρη. Ήδη έχω προσεγγίσει τους Μέσι, Ρονάλντο και Γιώργο Καραγκούνη, ενώ ρόλο τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Βλάσης Τσάκας. Θα νικήσουμε».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οργάνωση του κ. Σώρρα θα ονομάζεται πλέον «Παναθηναϊκών Συνέλευσις» και η ομάδα θα έχει για σήμα τον θεό Δία, ενώ τα ονόματα των παικτών στις φανέλες θα αναγράφονται στα αρχαία ελληνικά. Όσο για τη φήμη πως παρελθόν θα αποτελέσουν άμεσα όλοι οι ξένοι παίκτες που δεν γνωρίζουν καλά ελληνικά, αυτή διαψεύδεται ως ανακριβής.
πηγη:To Κουλουρι
ppnxoxo
Ηλία γνωρίζεις ελπίζω σχετικά με το Κουλούρι έτσι; :s6vhaha:
Ο Βραζηλίας παίζει να 'ναι από πίσω, ίδια τα γράφουν οι πούστηδοι.
Γεμιζατε τοσα χρονια με βρωμιες τα βοθροσαιτ σας.
Επαιρναν ορκο μεχρι και καποιοι Ολυμπιακοι (λιγο αφελεις) πως ο Μαρινακης ηρθε για να φτιαξει το ονομα του, πως ηρθε για να κονομησει απο τις πωλησεις του μητρογλου και του μανωλα. Ποσο γελοίο, ενας τυπος που σε ενα καλοκαιρι αγορασε στολο 500 εκατομμυριων να περιμενει τα 15 εκατομμυρια απο τη φουλαμ;
Κονομαγε απο τα "στημενα" παιζοντας στοιχηματα στις στοιχηματικες της Σιγκαπουρης. Γιατι ως γνωστον, οι μπουκ στη σιγκαπουρη ειναι μαλακες και τους τρωνε τα λεφτα οι "σουπερλιγκατοι".
Ηρθε για να εχει "καλυψη" τον Ολυμπιακο, σε δίκες που δεν ηταν καν κατηγορουμενος και που το ονομα του εμπλεκεται σε αυτες, οχι απο στοιχεια, αλλα απο ανωνυμες επιστολες γραμμενες στο χερι...
Θα παει φυλακη ο μαρινακης λεγανε. Ποιοι; Οι ηδη καταδικασμενοι.
Θα φυγει για να παει στην Αγγλια και ο Ολυμπιακος θα διαλυθη εις τα εξ ων συνετεθη. Θα πεσει ο Ολυμπιακος, ποιος; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στη β' εθνικη. Τι λετε ρε;
Τωρα καθιστε να βλεπετε το μπουρδελο σας να βυθιζεται. Εγω ειμαι σταυροποδι, με το ουισκακι μου στο χερι και απολαμβανω τους νικολογιαννιδες, τους βεργιδες και τους γουλιδες. Μονο ο γκοτζος δεν φερθηκε σαν σκουληκι την τελευταια πενταετια και ομολογω πως δεν το περιμενα.
Και το σαββατο που θα σας στειλει η γυναικα λαϊκη, προσεξτε μην απο συνηθεια πατε και κατσετε πανω στον παγκο με τα αγγουρια.
Αυτό πράγματι αποτελεί τεράστια έκπληξη. Όσες φορές έτυχε να πέσω πάνω του στο ράδιο, συνεχώς τα έχωνε για την κατάντια τους και δεν μίλησε για παράγκες και μαλακίες. Και λέω κοίτα να δεις, τι σου είναι η ζωή. Το φιλοσόφησα δηλαδή.. :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Με αυτό το άβαταρ τι θα γίνει;
Άλλαξε το ρε τζε.
Ma distixos den tous pidame tora. Einai toso apaxiomenoi pou ta metaxi mas mats pleon einai san to Olimpiakos-kalloni. Epomenos kanoume sixna gkeles gaiti den tous dinoume arketi simasia.Παράθεση:
Pantos me ta kainourgia dedomena, tous vlepo aneta gia G' ethniki kai autous. Logika etsi tha vrethei kapoios epixeirimatias na tous analavei.
P.S signomi gai ta greeklish. Den exei epilogi gia ellinika to pliktrologio.
Καταλαβαίνω τους παλιούς αν και εγώ δεν πρόλαβα πολύ τα πέτρινα. Ήμουν μικρό παιδάκι δημοτικού ( ειμαι 32 τώρα γεννηθείς του 85 ). Πρώτη φορά που ο νονός και ο πατέρας μου με πήγανε στο γήπεδο ήταν ένα ντέρμπι παναθηναικου ολυμπιακού στο οακα κάπου γύρω 1995-1996 δεν θυμάμαι πολύ καλά είχαμε νικήσει πάντως 0-2 με τσιαντακη. Τρομερή ατμόσφαιρα μιας κ υπήρχαν οπαδοί και των δυο ομάδων και μάλιστα παρα πολλοί. Μεγαλώνοντας απόλαυσα τρομερά ντέρμπι μεταξύ των 2 ομάδων. Και απίστευτες καυλες. 2-4 με καραπιαλη 1-4 στη λεωφόρο 4-0 στο κύπελλο με Νούνιες.... Ειλικρινά ακόμα και τις 6αρες στην αεκ λιγότερο τις χάρηκα. Άλλο πράγμα η βαζελα. Έχω διαβάσει τα παλιά ξέρω τι έχει γίνει πάνω κάτω. Απλά το τι πήγανε να μας κάνουν δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να το περνούμε ας πούμε κομπλεξικά για να πάθουν τα ίδια κ χειρότερα. Τη μεγαλύτερη εκδίκηση τη περνεις με ιδρωτα στο γήπεδο μάγκικα κ πειραιώτικα. Γνώμη μου παντα
Ο Ολυμπιακός είναι αυτοφωτος πανο.τι πάει να πει δεν υφίσταται χωρίς τον αιώνιο;Εδώ και 7 χρόνια είναι απών από την διεκδίκηση τίτλων αλλά ο Ολυμπιακός προοδευσε.ειναι εκεί στο υψηλό επίπεδο του τσ.λ. περνώντας γύρους και κάνοντας διπλα που παλιά δεν κάναμε.σαφως και προοδευσαμε χωρίς αυτούς.πιο πολύ βαρίδια είναι πάρα αντίπαλοι.Παράθεση:
Και στην κατηγορία παίζουν χαριστικά εδώ και χρόνια.οποιος δεν μπορεί να υποβιβαστεί.εχουν ξεπεράσει τα όρια έχοντας καταστρατηγησει κάθε έννοια νομιμότητας.
spoiler alert:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
spoiler alert:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο: