εγω αν ημουνα Ντουσαν θα πηγαινα τωρα ατην ΑΕΚ...ευκαιρια να παρει ρεβανς απο τους Χατζιχρηστους ανασταινοντας την ΑΕΚ...Εξαλλου πιο κατω απο εκει που ειναι αποκλειειται να παει...Σωστη κινηση απο τον ΑΕκτζη (για να μην ξεχνιωμαστε) Ντουσαν..
Printable View
εγω αν ημουνα Ντουσαν θα πηγαινα τωρα ατην ΑΕΚ...ευκαιρια να παρει ρεβανς απο τους Χατζιχρηστους ανασταινοντας την ΑΕΚ...Εξαλλου πιο κατω απο εκει που ειναι αποκλειειται να παει...Σωστη κινηση απο τον ΑΕκτζη (για να μην ξεχνιωμαστε) Ντουσαν..
contra.grΠαράθεση:
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ μετά την οριστική συμφωνία που επήλθε πριν από λίγο στις συζητήσεις του με τους μετόχους της ΠΑΕ. Η ανακοίνωση της πρόσληψης του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με τα έξι τελευταία πρωταθλήματα της Ενωσης θα γίνει μόλις επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς του οποίου ο ρόλος στην υπόθεση ήταν καταλυτικός.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Contra.gr, βοηθός του Μπάγεβιτς στην τρίτη θητεία του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο θα είναι ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, στενός φίλος του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή (γυμναστής, φυσικά, θα είναι ο μόνιμος συνεργάτης του Ντούσκο Δημήτρης Μπουρουτζίκας).
Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου σχήματος στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ενώ το ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της Ενωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (16:45) στο Παγκρήτιο εναντίον του ΟΦΗ.
Βρε κοιτα που τα play offs θα αποκτησουν ενδιαφερον...Θα τους το κλεισει το πολυμετοχικο σπιτι ο Ντουσαν...αν βεβαια δεν τον εχουν διωξει οι οργανωμενοι μεχρι τοτεΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Red$mile [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ερχονται γουστα...
Α,θα εχουμε γελια...
την κυριακη θα ειναι στον παγκο.
ε ρε γλέντια!!!ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Α ρε Σωκρατη...
Α ρε Σωκρατη...
Ποσο ευλογημενος εισαι πια...Ο Θεος σου χρωσταγε γελιο και στο δινει τωρα με τη σεσουλα!
απο τωρα αρχισανε τα οργανα με την original να αντιδραει.θα πεσει γελιο.
παντως πηρε πολυ καλο μισθο.1.000.000 ευρω τον χρονο για 3 χρονια.τοσο απελπισμενοι ητανε;
Κιτρίνισε όλος ο αθλητικός τύπος σήμερα!!
και έχει και τεράστιες διακαιολογίες να αντιτάξει στην πιθανή αποτυχία του (που δεν θα είχε στην τρίπολη)Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iek [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
π.χ.
- δεν με άφησε η κόντρα με την ορίτζιναλ
- το μειωμένης αποδοτικότητας ρόστερ
- η ομάδα που δεν την έφτιαξα εγώ
- το χάος που παρέλαβα
Θα το βουλωσει η συμμορια του Χατζηχρηστου αυτη τη φορα. Μπορει να μην τον χειροκροτησουν οταν μπει στο γηπεδο, αλλα γιουχες και βρισιες και χαρτονομισματα και μπλοκα στο λεωφορειο μετα απο αγωνες δε θα εχει.
Απο κει και περα, σιγουρα θελει παιχτες η ΑΕΚ και μονος του ο Μπαγεβιτς δε μπορει να κανει και πολλα. Καλο θα ηταν παντως για το πρωταθλημα να σηκωσει κεφαλι η εν λογω ομαδα. Αλλα οσο κανουν κουμαντο οι Χατζηχρηστοι, χλωμο το βλεπω.
Μετά τις πρώτες στραβές θα αρχίσουν τα όργανα! όχι άμεσα αλλά σιγά σιγά θα ξαναζήσουν στιγμές......μεγαλείου :s6vhaha:
Στο ρολο της Ντόλυ, ο...Μπουρουτζικας!:s6vhaha:
ο περσιας πως και δεν πηγε;
Πιστευω λογω ερυθρολευκου παρελθοντος. Για να μην οξυνθουν περισσοτερο τα πραγματα με τους οριτζιναλες...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sk12072 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ποιος είναι ρε παιδιά ο Χατζηχρήστος? Τι είναι η original?Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Θα τρελαθούμε εντελώς?
Ο Χατζηχρήστος είναι ένας τυχάρπαστος που ετσιθελικά πήρε το χρίσμα του θεματοφύλακα της ΑΕΚ. Ποτέ δεν έχει εκλεγεί, ποτέ πλην των εκλογών της ερασιτεχνικής. Όπου κι εκεί μπήκε με πλάτες άλλων.
Και τι είναι η orιginal? Μέχρι πρόσφατα δεν είχε καν καταστατικό. Μια παρέα φίλων ήταν. Και ένα δωματιάκι....
Και αυτοί οι τύποι ανεβοκατεβάζουν διοικήσεις και προπονητές.
Εγώ λοιπόν είμαι πρόεδρος των φιλάθλων της Tottenham στην Ελλάδα, των "κοκορομάχων". Δεν έχω δωματιάκι αλλά γκαράζ, το ίδιο είναι.
Έδιωξα τον Ράμος και τώρα θέλω την άμεση προβολή μου από όλα τα τα ΜΜΕ και τους ΑΡΔ.
Όσο γελοίο ακούγεται όλο αυτό, αλλά τόσο και περισσότερο είναι η Οriginal και η ομαδούλα ΑΕΚ.
Αυτά δεν γίνονται πουθενά ρε παιδιά.
Μετά πρέπει ο Κόκκαλης να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με όλους αυτούς τους γραφικούς, να συζητήσει τα τηλεοπτικά μαζί τους, να συζητήσει το μέλλον της superleague μαζί τους , να κάνει γενικά δουλειές μαζί τους....
Και μετά περιμένουμε εμείς μεταγραφές.
Ο Κόκκαλης αυτά βλέπει, ξεκαρδίζεται στα γέλια και σου λέει ο Τζόλε και στα 40 παίρνει το πρωτάθλημα μόνος του....
Ναι, αυτό είναι το εξώφυλλο που όλοι θέλουμε... Αλλά ποτέ δεν θα δούμε...
Ντούσαν ζούμε στην ΑΕΚ να σε δούμε!
Γλυφτε εκει που φτυνατε σιχαμενοι γυφτοι τωρα. Και γλυφτε καλα τον Ντουσαν, να μη μεινει ουτε σκατουλακι στον πρωκτο του.
Μπραβο ρε Ντουσκο, αλλη μια φορα τους καβαλησες.