Καλή κίνηση η παραμονή Αναστασίου. Φέτος έχουμε περισσότερο ανταγωνισμό και δεν είναι ώρα για πειράματα. Μείον ένας διεκδικητής με το καλημέρα.
Printable View
Καλή κίνηση η παραμονή Αναστασίου. Φέτος έχουμε περισσότερο ανταγωνισμό και δεν είναι ώρα για πειράματα. Μείον ένας διεκδικητής με το καλημέρα.
Δεν υπάρχει σάλιο για αποζημιώσεις αδερφέ...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikosgus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Και μετά είναι και το ότι κανένας μαλάκας δεν θέλει να προπονήσει την αλογοτροφη...που να μπαίνουν τώρα σε περιπέτειες.
Ιν Γιάννης γουι τραστ σου λένε κι έζησαν αυτοί καλά...
Aν εξαιρέσετε το γεγονός ότι κατάφερε να αποκλειστεί 2 φορές από την Ευρώπη μέσα σε ένα μήνα και έφαγε την πούτσα του Νιόνιου προχθές, καλά τα πάει. Γιατί να τον διώξουν?
Το πιο αισιοδοξο σεναριο πυ εχω στο μυαλο μου για το βαζελο ειναι το εξης:
Κερδιζουν τα επομενα παιχνιδια με λεβαδειακο, πλατανια. Πεφτει λιγο σταχτη στα ματια, ο αναστασιου παιρνει παραταση ζωης. Ακολουθουν τρια παιχνιδια με ξανθη, γιαννινα, παοκ, σε αυτα κανει δυο γκελες και μετα την ηττα στην τουμπα ο αναστασιου παιρνει ποδι.
Συνεχιζει με δυσκολα ματς με αεκ, ατρομητο, Ολυμπιακο. Αν τους κανουμε μια κηδεια στη λεωφορο τελειωνουν τα παντα για αυτους. Οι χουλιγκανς θα μπουκαρουν στο γηπεδο, θα φαει γερη τιμωρια και ουσιαστικα θα χαθει και ο στοχος του πρωταθληματος.
Το γεναρη ή στην χειροτερη περιπτωση το καλοκαιρι θα βρεθει σε οικονομικο αδιεξοδο, θα αναγκαστει να πουλησει τους μονους δυο παιχτες που εχουν μια αγοραστικη αξια οι οποιοι θα απαιτησουν να φυγουν και να πανε καπου καλυτερα. Οι αντικαταστατες τους θα ειναι παιχτες αμφιβολου αξιας, ο κοσμος θα την πεσει στον αλαφουζο, αυτος θα παραιτηθει και η ομαδα τους θα βρεθει ξεκρεμαστη και στην ιδια κατασταση που ηταν το 2011.
Στη συνεχεια θα εχουμε επανεμφανιση του Βλασση του Τσακα, θα γελασουμε παλι για κανα εξαμηνο, και στο τελος θα πεσουν κατηγορια για να γλιτωσουν απο τα χρεη. Σε τρια χρονια θα επιστρεψουν για να τους ξαναγαμησουμε.
Για ολα αυτα δεν θα φταιει κανεις αλλος, περαν του Ολυμπιακου, ο οποιος πηρε πρωταθλημα στα χαρτια το 2008 και ειχε ευνοηθει απο τον καλοπουλο το 2011.
Εγώ θέλω να τους γαμήσω σήμερα και να ψοφήσουν.
για τον ραντουλιτσα να πω κατι, ο οποιος εχθες που δεν πηρε τις απιστευτες πασες παρε βαλε του τεοντοσιτς ηταν μετριος στο πρωτο ημιχρονο και κακος στο δευτερο.
Σε οσα ματς εβαλε πολλους ποντους το εκανε με φατσα στο καλαθι και με τον αντιπαλο σεντερ να ντουμπλαρει το μαρκαρισμα του τεοντοσιτς.
Δεν ειναι κακος αλλα δεν ειναι και ο παιχτης που κανει τη διαφορα. βελτιωση σε σχεση με τον μπατιστα βεβαια, διοτι αυτος κατι παραπανω κανει στην αμυνα.
Το που θα φτασει ο βαζελος φετος θα εξαρτηθει κυριως απο την κατασταση του παππα. αν αυτος δεν κανει σουπερ σεζον, θα τα βρουν μπαστουνια.
Αν η ροδουλίτσα ήταν καλός πάκτης, θα έπαιζε σε μας.
Σιγά τον παίκτη. Όπως σωστά είπε ο Νοβοσέλ, ο τύπος είναι ξυλοκόπος. Η είδηση όλως τυχαίως εξαφανίστηκε από το ίντερνετ και τη βρίσκεις σε ελάχιστα μέσα.
εγω θελω να τον δω κοντρα στον γιανγκ
α, στα τέσσερα, δηλαδή...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
χαχαχχαχα ταυρος ο εσιεν, παλι εκτοσ προπονησης με πονο στουσ κοιλιακους
στην επομενη γκελα εχουν μπει μεσα και κυνηγανε την καραφλη αδερφη.
προσ το παρον τ ακουει ο αναστασιου , εχει χρονο η αδερφω αλλα αν συνεχιστουν οι γκελες κ αποκλειστουν κ απο κανα κυπελο, πιστευω τα ζωα θα ξυπνησουν
ευτυχως παντως που φυγε ο τζιγκερvioliviolakippnxoxo
Να ξυπνήσουν από τι;;;
Ασ' τους εκεί, καλά είναι...
οντως τον αλαφουζο θα τον κυνηγησουν στη δευτερη γκελα.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Faithful [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
πολλα θα κριθουν στο ντερμπι της λεωφορου
Μου μου μου ...
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Τέτοιοι μαλάκες που είμαστε θα τους αναστήσουμε και αυτούς...
Στο ΣΤ.ΕΠ. πάλι, ο Εσσιέν...
Γελάνε και τα λιοντάρια, με τις πράσινες βόμβες...
Eγώ θα γελάσω όταν (και αν) τους ρίξουμε έναν πούτσο. Τα υπόλοιπα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
ταυρινα ο εσιεν τελικα