Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Εγω παντως ξερω οτι αν το σημερινο παιγνιδι του μικρου το ειχε κανει ο Μεσι και ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ, τοτε σημερα θα φωναζαμε "να ρε ποιοι ειναι οι παικταραδες", "ποτε δε θα δουμε τετοια στην Ελλαδα", "ποιος Φετφατζιδης μωρε, το φουσκωμένο μυαλο;" και τετοια...
'Η εικονα που βγαζουμε ειναι εικονα υγειούς ομαδας' ειπε ο σοφος γεροντας. Θεος
Παράθεση:
'Η εικονα που βγαζουμε ειναι εικονα υγειούς ομαδας' ειπε ο σοφος γεροντας. Θεος
Ποιος ειπε τετοια μαλακία; Ούτε απο το ζωο τον Χριστορακόπουλο δεν το περιμενω...
Αμφιβαλλω σοβαρά αν η πενταδα του πανελ έχει ακουμπησει ποτέ μπαλα.
Αν ο Φετφα συνεχισει έτσι και βελτιωθεί καμπόσο διεκδικεί κατα τη γνώμη μου θέση στην β' ομαδα (να μη γινομαστε και ιεροσυλοι) της Μπαρτσελιώμα Free Coctails.
Παράθεση:
Ποιος ειπε τετοια μαλακία; Ούτε απο το ζωο τον Χριστορακόπουλο δεν το περιμενω...
Ναι ναι αυτος το ειπε. Με υφος βλοσυρό, σαν κοκορας με δυσκοιλιότητα
o βερμουτ του ισραηλ ειναι κολλητος του γκοβου?
Παράθεση:
Ναι ναι αυτος το ειπε. Με υφος βλοσυρό, σαν κοκορας με δυσκοιλιότητα
Τελικά η μαλακία είναι σαν το σύμπαν. Είναι χαώδης, μυστηριώδης και δεν έχει ορια.
Παράθεση:
Και που να δεις πως ποναει ο κωλος της παρεας Καραγκουνη-Θπυροπουλοθ-Κατουράνη (οχι, οχι δεν το γραφω λαθος επιμενω)-Βυδρα
ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Λοιπόν βρήκα ομάδα για τους τέσσερις "Ιππότες της Αποκάλυψης" τους ηγέτες της Εθνικής για να ησυχασουμε κι εμεις. ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (Wikki Tourists FC): Το όνομα αυτό ανήκει σε ομάδα της Νιγηρίας με έδρα το Μπαούχι. Και πάλι οι πληροφορίες είναι περιορισμένες
Παράθεση:
o βερμουτ του ισραηλ ειναι κολλητος του γκοβου?
ppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Ένα πράγμα για το παιχνίδι ΜΟΝΟ!!
Ρε τα βασικά έκανε ο παικταράς μας, ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ της μπάλας και έμοιαζε με μίξη Μαραντόνα και Μέσι μπροστά στα υπόλοιπα
τραγιά, γίδια και λοιπά ζωντανά!!! Το τι μπινελίκι και καρέκλα κόντεψε να φύγει στην φάση που βγάζει τον γιδοΒύντρα τετ-
α-τετ δεν περιγράφεται!! Αλλά δεν περίμενα και τίποτ' άλλο, αν ξέρανε μπάλα θα παίζανε στον Θρύλο, απλά πράγματα!!!!
Φετφατζίδης οεοεοε, οεοεοε, οεοεοε!!! Παικτάρα μου!!! Μεγάλε! Τεράστιε!! Δεν καταλαβαίνει από τίποτα και κανέναν, δεν
φοβάμαι τίποτα θα πάει πολύ μπροστά!!
Παω για φανέλα Φέτφα εντός εβδομάδας!! :wor:
Τη φάση του Βύντρα τη δικαιολόγησε ο Γιδοβοσκός ό,τι και καλά είναι αμυντικός και δεν είναι αυτή η δουλειά του. Και ο Τοροσίδης αμυντικός είναι βρε π@πάρι αλλά κάτι τέτοια τελειώματα τα έχει για πρωινό.
Παράθεση:
Παω για φανέλα Φέτφα εντός εβδομάδας!! :wor:
Θα σου κανει ρε; Σκεφτηκα να παρω κι εγω για τον 11χρονο βαφτηστήρι μου αλλα του πεφτει μικρή.... ppnxoxo
Παράθεση:
Θα σου κανει ρε; Σκεφτηκα να παρω κι εγω για τον 11χρονο βαφτηστήρι μου αλλα του πεφτει μικρή.... ppnxoxo
Γιατί μου κάνει των αντρών; Αρκουδάκι είμαι κι εγώ τι νομίζεις... :s6vhaha:
Ρε σεις, μιας και μιλάτε για φανέλες, πού μπορώ να βρω τη μπλε φανέλα που αγωνιστήκαμε με τον Ολυμπιακό Βόλου?
Παράθεση:
Γιατί μου κάνει των αντρών; Αρκουδάκι είμαι κι εγώ τι νομίζεις... :s6vhaha:
Πάρε μία του Ντιόγκο και θα δεις. Νυχτικο θα την εχεις.
Παράθεση:
Πάρε μία του Ντιόγκο και θα δεις. Νυχτικο θα την εχεις.
ppnxoxoppnxoxoppnxoxo
Παράθεση:
Είδατε πάντως πως άλλαξαν οι αναλογίες "πράσινων" - "κόκκινων" από το προηγούμενο παιχνίδι? Ο Κατσουράνης αποφάσισε να βάλει μέσα όλους τους δικούς του για να μας τη σπάσει μέσα στο Καραϊσκάκη. Και δεν έχω κάνει λάθος στο όνομα που έγραψα.
Ορέ θες και τα γραφεις αυτά?
Ποιος αποφασισε τι πράγμα?
Ο μονος που αποφασίζει ειναι ο Σάντος και μεγάλη του μαγκιά η χρησιμοποίηση Σαλπιγγίδη,γιατι οι εβραίοι παιζουν ψηλά και ειναι ευάλωτοι σε μπαλλιες στη πλάτη τους. Ιδανικός ειναι ο Σαλπιγγίδης για τετοιο ειδος παιχνιδιού. Και δεν ειδα και κανένα παίχτη που να επαιζε χωρις να το αξίζει, χθες!
Τοσο δύσκολο σας ειναι στη τελική να κατσετε να δείτε ενα ματς της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χωρίς μίζερη διαθεση και καχυποψία?
Παράθεση:
Η συνθεση του Ισραηλ σε λιγο : Κοεν, Κοεν, Κοεν, Κοεν, Κοεν, Κοεν, Κοεν, Κοεν, Κοεν, Κοεν, Βερμουτ.
:s6vhaha::s6vhaha:
χαλαρά MVP του αγώνα το μαγικό τρίο "δεν κόβω ούτε με βαλέ" Κατσουράνης-Σπυρόπουλος-Βύντρα
κωμικοτραγική φιγούρα πλέον ο Καραβούτας
για τα σίδερα χτες το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αλλά στις δύο μοναδικές φορές που δεν έκοψαν , φάγαμε ένα γκολ και ένα δοκάρι
από μπάλα ; Σαμαράς , Φετφατζίδης ................... και τέλος