Αποκαλυπτικός για μια ακόμη φορά ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στην εκπομπή της Θύρας 13 στο ραδιόφωνο:
Παράθεση:
Οπαδοί: Υπάρχουν παράπονα για τη μπλε φανέλα;
Αλαφούζος: Μόδιστρος δεν είμαι. Η πράσινη είναι η πρώτη μας επιλογή.
ppnxoxo
Παράθεση:
Οπαδοί: Αρκετοί από την κυβέρνηση είναι Παναθηναϊκοί;
Αλαφούζος: Ίσως είναι κακό για εμάς αυτό. Πολλοί οπαδοί μας που βρίσκονται σε κάποιες θέσεις είναι έντιμοι και σέβονται τις θέσεις τους.
Επειδή είναι έντιμοι λοιπόν, είναι κακό γι' αυτούς. Άρα ήθελε να μην είναι;; Τι ακούμε ρε!
Παράθεση:
Οπαδοί: Για την σχέση του Θεοδωρίδη με τον Ολυμπιακό σε σχέση με την UEFA;
Αλαφούζος: Σε ένα newsletter που κυκλοφόρησε σήμερα και αναφέρεται σε μια συνομιλία του Θεοδωρίδη με τον Μαρινάκη για το θέμα του Σαρρή και διερωτάται εάν έχει ρόλο στην αντιμετώπιση του Ολυμπιακού συγκριτικά με την Φενέρ. Έπίσης έχω ακούσει ότι ο Θεοδωρίδης είναι 70% Θεοδωρίδης και 30% για του Σάββα, βάζει δηλαδή την καριέρα του πιο πάνω. Έχουμε τηλέφωνα πακιστανικά, φούρνους που ανατινάζονται, παίκτες προπονήτες, τι να πω. Αν η UEFA κρίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα δεν το ξέρω. Πολλές φορές το σύστημα λειτουργεί με έναν Α τρόπο και μπορεί η UEFA να κάνει τη δουλειά της και να τη γλιτώσει ο Ολυμπιακός αν και πιστεύω ότι είναι τόσα τα στοιχεία που το επόμενο 12μηνο ο Ολυμπιακό θα υποστεί πολλές συνέπειες. Εδώ ο Αστέρας θα έπρεπε ήδη να είχε υποβιβαστεί γιατί στο ποδόσφαιρο και μόνο η ανάμειξη και η εμπλοκή αρκούν για σοβαρές τιμωρίες.
Ελέγχουμε και την UEFA! Αμ πως;
Παράθεση:
Οπαδοί: Ο αφανής ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ίσως να θέλει να γίνει το νέο αφεντικό;
Αλαφούζος: Κανονικά πρέπει να υπάρχουν πολλοί πόλοι για να υπάρχει μια ισορροπία. Ξεκίνησε με τον Κόκκαλη και συνεχίστηκε με τον Μαρινάκη.
Ποιος είναι ο αφανής ιδιοκτήτης της ΑΕΚ οεο; Κάποιος να επιληφθεί επί του θέματος υπάρχει ή μόνο για τον Ολυμπιακό να λέμε;
Παράθεση:
Οπαδοί: Θα ήταν καλό και εσείς να πάτε στο ΟΑΚΑ και ο Γιαννακόπουλος να έρθει στη Λεωφόρο. Θα ήταν καλό να υπάρχει και ένα κοινό σήμα. Αν και στο μπάσκετ υπάρχουν τα αστέρια.
Αλαφούζος: Αν πάρουμε και εμείς Τσάμπιονς Λιγκ θα βάλουμε αστέρι στη φανέλα. Εμείς δεν είμαστε απατεώνες να βάζουμε ψεύτικα αστέρια. Τρελαίνομαι με τα αστέρια του Ολυμπιακού. Δεν ντρέπονται;
Μαλάκα αυτοί έχουν κάψει φλάντζα, τέλος..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]